- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.921
Bol bol dinlenmenizi tavsiye ederim. Benim ilk gebeligimde ilk 3 ay ciddi kanamalarim oldu ama sukur birsey olmadi. Bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza ins.Kizlar merhaba, yazilanlari surekli takip etmeme rağmen ilk kez yaziyorum. dogum tarihim 4 kasim nasipse ama 3-4 gundur malesef su kahverengi akinti cok canımi sıkıor. 2 gun once doktor gel kontrol edelim dedi. Kese 8.2mm hersey normal gorunuyor dedi. Bir kerelik igne ve aksamlari bir adet kullanmak uzere progestan verdi. ama hala devam ediyor. Hiç kırmıziya donmedi ama az oncede boyle kahverengi biraz yogun kivamli bi akinti geldi herzamankinden farklı olarak. Sürekli ultrasona girip kese ordami diye kontrol ettiresim geliyor. Şu cihazdan eve mi alsak
Hoş buldukkk canımmmm uçuyorum yaaaCanıımm çok sevindimm hadi hayırlı olsunaramıza hosgeldinn
Allah razı olsun o zaman canım yaaaBen demiştim cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
Bende de oluyor, doktorun normal dedi.Ya ben bir daha sorucam kızlar. Adet sancısı gibi bir sancı çeken yok mu Aramızda. Bir tek ben mi yaşıyorum bunlari
4, haftada bu sancilari hissetmen normal cunku regl gunlerin bu gunler bende 4. hafta icinde regl olacak gibi sancilarim vardi. Sancilarin siddetliyse doktoruna danis.Ayağa kalkamiyoRum. Soğuk hissettiğim anda ve fazla hareket ettiğim anda sancılar daha artıyor. Kese yi de daha göremedik erken Olduğu için. biraz endişeleniyorum normal mi diye.
Ben de aynı durumdayım doktor keseyi göremedi. Dediğin gibi ayakta kalınca falan ya da ayağımda çorap olmayınca hemen kasığım ağrıyor hemen oturup çorap patik giyiyorum :)Ayağa kalkamiyoRum. Soğuk hissettiğim anda ve fazla hareket ettiğim anda sancılar daha artıyor. Kese yi de daha göremedik erken Olduğu için. biraz endişeleniyorum normal mi diye.
Sancılarım çok aşırı şiddetli. Normalde adet sancıları m da çok şiddetli geçerdi. Doktorum normal dedi. Adetleri mde sancili geçtiği için.4, haftada bu sancilari hissetmen normal cunku regl gunlerin bu gunler bende 4. hafta icinde regl olacak gibi sancilarim vardi. Sancilarin siddetliyse doktoruna danis.
Benimde iki gündur, adet olmadan once hafif hafif rahatsız edici bir ağri olur ya, aynen o şekilde agrım var. Cok ciddi sekilde değil ama kahverengi akıntıyla birlesince ürkütücu oluyor. Benim kese gorundu ama nedir bu ağrı bilemedim. Ağrin dayanilmaz şekildeyse doktora gitmeyi ihmal etme cnm. İsallah kese gorunur, ağrılarında hafifler.Ya ben bir daha sorucam kızlar. Adet sancısı gibi bir sancı çeken yok mu Aramızda. Bir tek ben mi yaşıyorum bunlari
İnşallah, böyle benzer hikayeler dunca moralim duzeliyor. Hayirlisi hakkımızda.Bol bol dinlenmenizi tavsiye ederim. Benim ilk gebeligimde ilk 3 ay ciddi kanamalarim oldu ama sukur birsey olmadi. Bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza ins.
Dayanılmaz derecede çok şiddetli. Geceleri de unutmuyor. Tüm duzeni mi alt üst ediyo. Doktor kontrolündeyim. Ancak insan yine de merak ediyor sancı olduğu için endişeleni yorum. Keseyi ne zaman Gore bilirim.Benimde iki gündur, adet olmadan once hafif hafif rahatsız edici bir ağri olur ya, aynen o şekilde agrım var. Cok ciddi sekilde değil ama kahverengi akıntıyla birlesince ürkütücu oluyor. Benim kese gorundu ama nedir bu ağrı bilemedim. Ağrin dayanilmaz şekildeyse doktora gitmeyi ihmal etme cnm. İsallah kese gorunur, ağrılarında hafifler.
Benim karından ultrasonla 5+2 = kese 2.3mm, 6+2 = kese 8.2 mm di. Doktor 7 hafta dolduktan sonra tekrar cagirdi. Ama bu dediklerim herkeste değişiyor sanirım. Hatta benim biraz geriden gidiyor galiba.Dayanılmaz derecede çok şiddetli. Geceleri de unutmuyor. Tüm duzeni mi alt üst ediyo. Doktor kontrolündeyim. Ancak insan yine de merak ediyor sancı olduğu için endişeleni yorum. Keseyi ne zaman Gore bilirim.
HayirliolaunMerhaba, ben de kasim annesi olacagim ins. 2. Evladimiz olacak ins.
Butun kasim annelerine saglikli bebisler diliyorum.
Hamileligimiz de hepimizin hayirli ve kolaylikla gecsin ins.
Benim ilk hamileligim cok zor gecmisti, henuz bir sikintim yok bu hamileligimde, ins ta olmaz.
Ben de hala gitmedim. 6 haftası dolsun diye bekliyorum.Kızlar benden başka dr.a gitmeyen rahat insan var mı :) Ben bugün grev olduğu için gidemedim. Randevuyuda 15 gün sonraya alabildim. Eşim olaya el koydu en sonunda pazartesi doktora götürecek beni :)
Doktora gittiniz mi?Ayağa kalkamiyoRum. Soğuk hissettiğim anda ve fazla hareket ettiğim anda sancılar daha artıyor. Kese yi de daha göremedik erken Olduğu için. biraz endişeleniyorum normal mi diye.
En sonunda eşimin ısrarıyla gidip kısa bir muayene ile keseyi gördük biz :) 2 hafta sonra randevu aldım devletten herhalde kalp atışlarınıda duyarımBen de hala gitmedim. 6 haftası dolsun diye bekliyorum.
Evet gidiyorum. Daha dün doktor daYdim. Sıcak tut dedi kendini. Kalkma Çok ayağa. Progesteron um çok düşük. Progestan verdi doktor. 5 gün sonraya çağırdı kese için. Ama bu sancılar beni ciddi zorluyor.Doktora gittiniz mi?
Sıcak iyi gelir evet. Ayaklarınıza sıcak su torbası koyabilirsiniz.Evet gidiyorum. Daha dün doktor daYdim. Sıcak tut dedi kendini. Kalkma Çok ayağa. Progesteron um çok düşük. Progestan verdi doktor. 5 gün sonraya çağırdı kese için. Ama bu sancılar beni ciddi zorluyor.
teşekkür ederim.Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebisleriSıcak iyi gelir evet. Ayaklarınıza sıcak su torbası koyabilirsiniz.
Dinlenmeye dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?