2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet bende akşamları kasık sancısı oluyor ve beyaz akıntı...şu ayın yirmisi olsa da bi rahatlasam..sata göre bugün 4+5 teyim yani altıya gireceğim sizce keseyle beraber kalbi görebilir miyim ki???

Evet bende akşamları kasık sancısı oluyor ve beyaz akıntı...şu ayın yirmisi olsa da bi rahatlasam..sata göre bugün 4+5 teyim yani altıya gireceğim sizce keseyle beraber kalbi görebilir miyim ki???
Keseyi kesin görürsün ama kalp atışları duyulmayabilir. 1 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın ama.

kızlar seabant bulantı önleyici bileklik hakkında bilgisi olan var mı. Bulantı lari azaltıyor mus.

Evet bende akşamları kasık sancısı oluyor ve beyaz akıntı...şu ayın yirmisi olsa da bi rahatlasam..sata gdolayi ogün 4+5 teyim yani altıya gireceğim sizce keseyle beraber kalbi görebilir miyim ki???
6-7 haftalikken duyabiliyorsunuz, bazen nadirde olsa 8. Haftaya uzayabiliyor, farklilik gosterebiliyor, sat la uygun olmamasindan dolayi ve gec dollenmeden dolayi olmasi lazim.

Kızlar bütün ev kocam eşyalar kelle paça çorbası kokuyor sıyırmama ramak kaldı Aslında midem bulantım çok yok ama bu heryerde hissettiğim sarımsaklı kelle paça çorbası kokusu beni mahvetti, o kokuyu hissettiğim an bulantı başlıyor. Bana bi çözüm bulun noolluurrr

Canim yazdım ama kimse cevap vermedi. Sea bant bilek bantlari varmış. Bulantı yi azaltiyormus. Koku hassasiyet
ini kesiyorMus. formda kullananların yorumlarını okudum denemege değer bence. Doktor uma sorup almayi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…