- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.961
Yan etkisi var mı ki. Dur bende araştırayım. Bende bulantı çok yok ama koku hassasiyeti başladı fena bişeyCanim yazdım ama kimse cevap vermedi. Sea bant bilek bantlari varmış. Bulantı yi azaltiyormus. Koku hassasiyet
ini kesiyorMus. formda kullananların yorumlarını okudum denemege değer bence. Doktor uma sorup almayi düşünüyorum.
Yan etkisi var mı ki. Dur bende araştırayım. Bende bulantı çok yok ama koku hassasiyeti başladı fena bişey
Yan etkisi dicektimYok canım hiç bulantisi yok süper birsey bence. Bir akrabam da hamile doktoru ona da önerMis.
Hiç yok değil canım az az var ama koku hassasiyeti daha baskınYok canım hiç bulantisi yok süper birsey bence. Bir akrabam da hamile doktoru ona da önerMis.
Yan etkisi yokmuş canım özellikle gebeler kullanıyor mus. Bence mutlaka doktoru na danis ve al. Ben öyle Yapıcam. Inşallah faydasını goruruzHiç yok değil canım az az var ama koku hassasiyeti daha baskın
Ayağa kalkamiyoRum. Soğuk hissettiğim anda ve fazla hareket ettiğim anda sancılar daha artıyor. Kese yi de daha göremedik erken Olduğu için. biraz endişeleniyorum normal mi diye.
Yaptırdım canım ama sanırım önemli birsey çıkmadı. Hatırlattigin için Sağol canım. Ben bir Doktor uma tekrar sorayım.Idrar testi yaptirdin mi enfeksiyon ne varmi diye benimde cok siddetliydi agrilar enfeksiyondanmis
Muz ye canım kıramplara iyi geliyormuşYa ben bir daha sorucam kızlar. Adet sancısı gibi bir sancı çeken yok mu Aramızda. Bir tek ben mi yaşıyorum bunlari
Yaptırdım canım ama sanırım önemli birsey çıkmadı. Hatırlattigin için Sağol canım. Ben bir Doktor uma tekrar sorayım.
Çok mantıklıKizlar merhaba, yazilanlari surekli takip etmeme rağmen ilk kez yaziyorum. dogum tarihim 4 kasim nasipse ama 3-4 gundur malesef su kahverengi akinti cok canımi sıkıor. 2 gun once doktor gel kontrol edelim dedi. Kese 8.2mm hersey normal gorunuyor dedi. Bir kerelik igne ve aksamlari bir adet kullanmak uzere progestan verdi. ama hala devam ediyor. Hiç kırmıziya donmedi ama az oncede boyle kahverengi biraz yogun kivamli bi akinti geldi herzamankinden farklı olarak. Sürekli ultrasona girip kese ordami diye kontrol ettiresim geliyor. Şu cihazdan eve mi alsak
Bi arastirayimvazelini bir araştırın derim.. gebelerde kullanımını önermiyorlar petrol türevi olduğu için
Huhu neyin vardi.ay ben de sabah bi girdim.bugun az yolculuk yaptik.sacimi da toka sıkmış. Agrisi cok fena idi.Hiciyidegilim
Hic bilmiyodum yanlis bilgi vermek istemem bende kullaniyorum bi zarari olurmuki bebisevazelini bir araştırın derim.. gebelerde kullanımını önermiyorlar petrol türevi olduğu için
Sabah ilk kalkınca sıvı şeyler içme. Eşim hep sabahları portakal suyu sıkardı gün boyunca ölürdüm mide bulantısından. Şimdi kraker atıyorum ağzıma uyanınca. Bir de ben çok iştahsızım yemek yemedikçe iyice midem kötü oluyor. Tok tutmaya çalış kendini. İştahın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?