2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yan etkisi var mı ki. Dur bende araştırayım. Bende bulantı çok yok ama koku hassasiyeti başladı fena bişey

Ayağa kalkamiyoRum. Soğuk hissettiğim anda ve fazla hareket ettiğim anda sancılar daha artıyor. Kese yi de daha göremedik erken Olduğu için. biraz endişeleniyorum normal mi diye.

Idrar testi yaptirdin mi enfeksiyon ne varmi diye benimde cok siddetliydi agrilar enfeksiyondanmis

Çok mantıklı

Slm annislerrr.. nasilsiniz bn 9 unda gtm 4 bucuk haftalik kese gormustum..f
dr um 25 i civari gel kalp atisi icin dedi..hafta sonu olsun diye 28 randv aldim..ama bekliyemiyorum.. randv varsa sizce 21 ine alsam olur mu duyarmiyiz..

Arkadaşlar hayırlı geceler, küçük bebişimden ötürü pek yazamıyorum, yazılanları da elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Benim kese de henüz görünmedi, çarşamba inşallah gideceğim kontrole... İnş görürüz de şu stres biter...

Dengesiz iştahım bi var bi yok. Sürekli süt süt süt. Midemi süt yatıştırıyor, sütle yaşıyorum. Çok sğol cnm hemen kraker atayım ağzıma bende portakal suyu içiyordum ama yanma yapıyordu içemiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…