2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydınn hanımlar. Hafta sonu doktora gittik bebeğimiz şuanda 7 hafta 6 günlük , kalp atışlarını da duyduk çok şükür darısı duymayı bekleyen tüm arkadaşlarımızaa Yalnız kum döküyormuşum ona biraz üzüldüm

Allah şifa versin canım. inşAllah hayırlısıyla keseyi de görürüz. Kalp atislarini da duyarız. Insan burda hiç kötü haber almak istemiyor. Inşallah hepimiz ve bebeklerimiz 40 haftalik süreci Saglikla mutlu sona ulaştırma ya vesile oluruz.

Günaydın kizlaar. Bugün kahvaltıdan sonra aşırı midem bulandı ilk defa. Kusmadim ama her an çıkabilir hissi var. C.tesi beta hcg 4552 çıkmıştı. Yrn Dr ye gitcez. Keseyi insallah görürüz ama kalp atışı için erken heralde dimi ya

kızlarrr benim hesaplarıma göre gebeliğim 4 haftalık ama adet gününden hesaplıyor ya doktorlar ordan hesaplarsam 5 hafta 4 gün daha hiç doktora gitmedim sizce ne zaman gidiyim, yardımcı olurmusunuz

benimde saol kasıgımda hep sancı var cok rahatsız etmıyor ama gece uyunca daha fazla hissediyorum. birdeee ayaklarımda buz gibi sogukluk girip yukarıya doğru cıkıyor ara ara soğukluk giriyor içime cok fena oluyor ama hepsi normal diye düşünüyorumm

Kızlar hepinize günaydın,

Midesi bulananlar, başı ağrıdan çatlayanlar,kasık ağrısı çekenler.Allah hepinizin sıkıntısını alsın hemencecik :) Tek derdimiz bunlar olsun şu aylar çabucak geçsin sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım işallaah

günaydın hanımlaaaaaaa...
benimde adet günü hesabıma göre bugün 4+6 oluyor ben daha cumaya randevu aldım yani 5+3 e ..kalbi duymayabilirim farkındayım ama o gün keseyi görmeyi umut ediyorum ne dersiniz..

günaydın hanımlaaaaaaa...
benimde adet günü hesabıma göre bugün 4+6 oluyor ben daha cumaya randevu aldım yani 5+3 e ..kalbi duymayabilirim farkındayım ama o gün keseyi görmeyi umut ediyorum ne dersiniz..

Ben 4+5 de keseyi gördüm canım 5mm ama kalp atışları için biraz erken gibi..hatta benim Cumartesi randevum 6+5 de acaba duyar mıyım diye düşünüyorum

Kuzular bir de benim garip bir sıkıntım var gazdan mıdır bilemedim karnım şişti ve taş gibi,hafta sonu bir tek tayt giyebildim..en rahat kotumun bile düğmesi kapanmadı..Eşim bile şok geçiriyor, hamile pantolonu alalım sana şimdiden diyor..bu gazı giderebilmenin bir yolu var mıdır? Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?

Erkek görmüşüz hepp hayırlısıı. Bana tuhaf gelen bebek felan görmeyip bir rüyanın böyle tabirlenmesi. Öğrenince bakalım erkek mi olucak bizimkilerr

bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda :)

benimde sanki karnım sert gibi ama pantalonlarm aynı bir sıkıntı yok

Ya illa konuları BDV ye mi açalım?
Diğer bölümlere açtığımız konulara yorum yapılmıyor

İnşallah cnm tamda anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…