- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.981
Allah şifa versin canım. inşAllah hayırlısıyla keseyi de görürüz. Kalp atislarini da duyarız. Insan burda hiç kötü haber almak istemiyor. Inşallah hepimiz ve bebeklerimiz 40 haftalik süreci Saglikla mutlu sona ulaştırma ya vesile oluruz.Günaydınn hanımlar. Hafta sonu doktora gittik bebeğimiz şuanda 7 hafta 6 günlük , kalp atışlarını da duyduk çok şükür darısı duymayı bekleyen tüm arkadaşlarımızaaYalnız kum döküyormuşum ona biraz üzüldüm
Ya ben bir daha sorucam kızlar. Adet sancısı gibi bir sancı çeken yok mu Aramızda. Bir tek ben mi yaşıyorum bunlari
Arkadaslar yurt disindaym turkiyeden folik asit getirtecem onerdiginiz folik asit var mi???
günaydın hanımlaaaaaaa...
benimde adet günü hesabıma göre bugün 4+6 oluyor ben daha cumaya randevu aldım yani 5+3 e ..kalbi duymayabilirim farkındayım ama o gün keseyi görmeyi umut ediyorum ne dersiniz..
inşallah o vakit bizde kesemizi görürüz Allahın izni ileBen 4+5 de keseyi gördüm canım 5mm ama kalp atışları için biraz erken gibi..hatta benim Cumartesi randevum 6+5 de acaba duyar mıyım diye düşünüyorum
Erkek görmüşüz hepp hayırlısıı. Bana tuhaf gelen bebek felan görmeyip bir rüyanın böyle tabirlenmesi. Öğrenince bakalım erkek mi olucak bizimkilerr
Kuzular bir de benim garip bir sıkıntım var gazdan mıdır bilemedim karnım şişti ve taş gibi,hafta sonu bir tek tayt giyebildim..en rahat kotumun bile düğmesi kapanmadı..Eşim bile şok geçiriyor, hamile pantolonu alalım sana şimdiden diyor..bu gazı giderebilmenin bir yolu var mıdır? Sizin de böyle bir sıkıntınız var mı?
İnşallah cnm tamda anlattıKızlar hepinize günaydın,
Midesi bulananlar, başı ağrıdan çatlayanlar,kasık ağrısı çekenler.Allah hepinizin sıkıntısını alsın hemencecik :) Tek derdimiz bunlar olsun şu aylar çabucak geçsin sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım işallaah
noldu ki canımYa illa konuları BDV ye mi açalım?
Diğer bölümlere açtığımız konulara yorum yapılmıyor
BDV ne ki?Ya illa konuları BDV ye mi açalım?
Diğer bölümlere açtığımız konulara yorum yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?