- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.001
Doktor arıyorum tatlım samsundayım.noldu ki canım
Bir derdim var topiği bacımBDV ne ki?
Çok iyiymiş.Bir derdim var topiği bacım
millete entrika olsun :) yaz şu doktor çok kötü şöyle böyle yaptı anında cevap gelirDoktor arıyorum tatlım samsundayım.
Konu açtım kimse cevap vermedi
ben 2 gündür giremiyorum canım ya çokta görmedim bir alıntım olmuş ona baktım sadece :)bende yorum alamadığım için üzgünüm cumartesi doktora gittim dedim kesemizi gördük dedim progestana başladım dedm 285.sayfada yazdım 2 gündür destek yorum vs bekliyorum ama yok
Hic bilmiyodum yanlis bilgi vermek istemem bende kullaniyorum bi zarari olurmuki bebise
Dengesiz iştahım bi var bi yok. Sürekli süt süt süt. Midemi süt yatıştırıyor, sütle yaşıyorum. Çok sğol cnm hemen kraker atayım ağzıma bende portakal suyu içiyordum ama yanma yapıyordu içemiyorum şimdi
benimde saol kasıgımda hep sancı var cok rahatsız etmıyor ama gece uyunca daha fazla hissediyorum. birdeee ayaklarımda buz gibi sogukluk girip yukarıya doğru cıkıyor ara ara soğukluk giriyor içime cok fena oluyor ama hepsi normal diye düşünüyorumm
günaydın hanımlaaaaaaa...
benimde adet günü hesabıma göre bugün 4+6 oluyor ben daha cumaya randevu aldım yani 5+3 e ..kalbi duymayabilirim farkındayım ama o gün keseyi görmeyi umut ediyorum ne dersiniz..
bende yorum alamadığım için üzgünüm cumartesi doktora gittim dedim kesemizi gördük dedim progestana başladım dedm 285.sayfada yazdım 2 gündür destek yorum vs bekliyorum ama yok
ben mercimek çorbası yapmıştım iş yerime getirdim eşimde bakla pişirmişti bir de yoğurt aldım mı oldu bittiKızlar öğlen ne yemek yapıp yiyeceksiniz. Bana fikir verin
bende yorum alamadığım için üzgünüm cumartesi doktora gittim dedim kesemizi gördük dedim progestana başladım dedm 285.sayfada yazdım 2 gündür destek yorum vs bekliyorum ama yok
ben 2 gündür giremiyorum canım ya çokta görmedim bir alıntım olmuş ona baktım sadece :)
ne dedi başka doktor yat ya da nebilim bir şeyler dedimi ?
bende akşamları dudak kremi olarak kullanıyorum normalde ama birkaç yerde okudum petrol türevi olduğu için zararlı olduğunu ve kestim kullanmayı
benim mide ülserim var ve süt ve süt ürünleri yasak.. ilk başta iyi geliyor gibi olabilir ama süt midenin baş düşmanıdır. dikkatli tüketin bence
benimde genelde sağ kasığım ve belim ağrıyor.. bu sabahta mide bulantım hafif hafif başladı
Kızlar öğlen ne yemek yapıp yiyeceksiniz. Bana fikir verin
Ben hamilelik dışında bir konu görmedim. Böyle topiklerde sayfaların hızlı ilerlemesi önlenemez kalabalığız çünkü.Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bir şey paylaşmak istedim.
Hamileliğimizin şu ilk haftalarına dair biribirimizle durumlarımızı paylaşıyoruz. Bu çok güzel. Ancak bir süre sonra karşılıklı diyaloglara dönen sohbetler görüyorum. Bu kötü bir şey değil elbette ama sayfalar bir anda atıp gidiyor. Birimiz arada bir derdimizi , bir sorunumuzu yazdıysak arada kaynıyor. Bu forumu hamilelik ve ve buna bağlı süreç için kullansak sohbet etmek istediğimiz arkadaşlarla özelden görüşülse nasıl olur? Kimse yanlış anlamasın lütfen ama benim gibi günde bir kez ancak girebildiğinizi düşünürseniz bu forumdan fazla yararlanamadığımızı anlayabilirsiniz.
Sevgiler.
canım bende görmedim yazdığını giremedim. Bizde keseyi gördük progestana başladım. Bana yirmi gün soonra gel dedi seni bir daha ne zaman çağırdı.?
Kusura bakma canım gün içinde çok konuşma olunca hepsini ben takip edemiyorum. Biraz daha dikkatli yaşayıp atlatacaksın inşallah. 12. haftaları da hayırlısıyla görelim. Ben de korkuyorum henüz çok minikler ve bazı ani hareketlerimiz zarar verecek diye ,
Ben portakalı piyasa yapıyorum sebze yemek icin sebzeye aram iyi değil aslındaKızlar öğlen ne yemek yapıp yiyeceksiniz. Bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?