2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende yorum alamadığım için üzgünüm cumartesi doktora gittim dedim kesemizi gördük dedim progestana başladım dedm 285.sayfada yazdım 2 gündür destek yorum vs bekliyorum ama yok

Bir derdim var topiği bacım
Çok iyiymiş.
Benim eşimin yengesi Medical Park'a gitti Samsun'da. Riskli hamileliklere bakan bir doktormuş, Amerika'da çalışmış filan. Sonra doğumu orada yapamadı, doğum için ayrıca para istemiş yüklü miktarda. O da doğumu Liman Hastanesi'nde yaptı.

Son düzenleme:
bende yorum alamadığım için üzgünüm cumartesi doktora gittim dedim kesemizi gördük dedim progestana başladım dedm 285.sayfada yazdım 2 gündür destek yorum vs bekliyorum ama yok
ben 2 gündür giremiyorum canım ya çokta görmedim bir alıntım olmuş ona baktım sadece :)

ne dedi başka doktor yat ya da nebilim bir şeyler dedimi ?

Hic bilmiyodum yanlis bilgi vermek istemem bende kullaniyorum bi zarari olurmuki bebise

bende akşamları dudak kremi olarak kullanıyorum normalde ama birkaç yerde okudum petrol türevi olduğu için zararlı olduğunu ve kestim kullanmayı

benim mide ülserim var ve süt ve süt ürünleri yasak.. ilk başta iyi geliyor gibi olabilir ama süt midenin baş düşmanıdır. dikkatli tüketin bence

benimde genelde sağ kasığım ve belim ağrıyor.. bu sabahta mide bulantım hafif hafif başladı

günaydın hanımlaaaaaaa...
benimde adet günü hesabıma göre bugün 4+6 oluyor ben daha cumaya randevu aldım yani 5+3 e ..kalbi duymayabilirim farkındayım ama o gün keseyi görmeyi umut ediyorum ne dersiniz..

Ben ilk gittiğimde 5+4 günlükmüş kesemizi vajinal ultrasondan gördük doktor bir ara korkuttu dış gebelik olabilir diye ama çok şükür gözüktü sende ultrasonda görmezsen korkma canım diğer muayene yöntemi ile gösteriyorlar. h.sounu 7 hafta 4 günlüktü kalp atışlarını duyduk ama 6 haftada da duuyan oluyormuş

canım bende görmedim yazdığını giremedim. Bizde keseyi gördük progestana başladım. Bana yirmi gün soonra gel dedi seni bir daha ne zaman çağırdı.?

Kusura bakma canım gün içinde çok konuşma olunca hepsini ben takip edemiyorum. Biraz daha dikkatli yaşayıp atlatacaksın inşallah. 12. haftaları da hayırlısıyla görelim. Ben de korkuyorum henüz çok minikler ve bazı ani hareketlerimiz zarar verecek diye ,

Arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bir şey paylaşmak istedim.
Hamileliğimizin şu ilk haftalarına dair biribirimizle durumlarımızı paylaşıyoruz. Bu çok güzel. Ancak bir süre sonra karşılıklı diyaloglara dönen sohbetler görüyorum. Bu kötü bir şey değil elbette ama sayfalar bir anda atıp gidiyor. Birimiz arada bir derdimizi , bir sorunumuzu yazdıysak arada kaynıyor. Bu forumu hamilelik ve ve buna bağlı süreç için kullansak sohbet etmek istediğimiz arkadaşlarla özelden görüşülse nasıl olur? Kimse yanlış anlamasın lütfen ama benim gibi günde bir kez ancak girebildiğinizi düşünürseniz bu forumdan fazla yararlanamadığımızı anlayabilirsiniz.
Sevgiler.

ben 2 gündür giremiyorum canım ya çokta görmedim bir alıntım olmuş ona baktım sadece :)

ne dedi başka doktor yat ya da nebilim bir şeyler dedimi ?

teşekkür ederim.. hafta sonu dinlen ilacını kullan pazartesi lekelenme devam ederse gel bir hafta rapor yazıyım dedi şuan çok azaldı lekeler şükürler olsun.. sizin nasıl geçti hafta sonunuz.

Aa süt mü? Bendede var ülser başlangıcı içmesem mi ki

Ben hamilelik dışında bir konu görmedim. Böyle topiklerde sayfaların hızlı ilerlemesi önlenemez kalabalığız çünkü.

canım bende görmedim yazdığını giremedim. Bizde keseyi gördük progestana başladım. Bana yirmi gün soonra gel dedi seni bir daha ne zaman çağırdı.?

cumartesi gittim ya lekelenme devam ederse p.tesi gel bir hafta rapor yazıyım dedi işim evime uzak olduğu için bide ilaç çok sersemlettiği için.. çok şükür lekelenmem baya azaldı.. bu cumartesi kontrole çağırdı keseyi karından görebilmek için
sizde de mi lekelenme var ne için progestan verdi?

hareketlerimi baya kısıtladım daha da dikkatliyim artık, inşallah sağ salim atlatırız bu dönemleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…