- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.021
Pirasa olacaktı tabletten yazıyorum kendisi duzeltiyor güya :)Ben portakalı piyasa yapıyorum sebze yemek icin sebzeye aram iyi değil aslında
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-11-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
cumartesi gittim ya lekelenme devam ederse p.tesi gel bir hafta rapor yazıyım dedi işim evime uzak olduğu için bide ilaç çok sersemlettiği için.. çok şükür lekelenmem baya azaldı.. bu cumartesi kontrole çağırdı keseyi karından görebilmek için
sizde de mi lekelenme var ne için progestan verdi?
keseyi karından gördük biz. benimde biraz açık kahve renkte akıntım var dedim verdi progestan ama acayip baş dönmesi yapıyor. bana beslenmene dikkat etmene gerek yok bu dönemde 10 kilo versende farketmez dedi böyle bir sey olabilir mi sizce? 4.ncü aydan sonra beslenmeye dikkat edilir dedi.
Bu baş dönmesi bende hiç geçmiyor. Dün acildeydim..Ağzımda devamlı bir şey olacak .Çalışıyorum ve dayanamyorum bayılacak gibiyim. Bu geçer mi acaba yaaTünaydın kızlar kasım annelerimiz coğalmış ohhh ne güzel
Benim tansiyonla aram halaa duzelmedi başımı kaldıramıyorum dönüyorum
keseyi karından gördük biz. benimde biraz açık kahve renkte akıntım var dedim verdi progestan ama acayip baş dönmesi yapıyor. bana beslenmene dikkat etmene gerek yok bu dönemde 10 kilo versende farketmez dedi böyle bir sey olabilir mi sizce? 4.ncü aydan sonra beslenmeye dikkat edilir dedi.
ben daha yeni kahvalti yapiyorumKızlar öğlen ne yemek yapıp yiyeceksiniz. Bana fikir verin
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bana daha var ancak sen görebilirsin. Kalp atışlarını da duyabilirsin. Bazı arkadaşlar erkenden duyMus lar. Benim de randevu m cuma günü. Daha çok varben daha yeni kahvalti yapiyorumsiz oglen yemegine gecmissiniz
kizlaarrrr pesembe gunu esim hastaneden ultrason icin saat ayirmis
6. haftam bitiyor persembe gunu keseyi ve kalp atislarini gorebilirmiyim?
Dua edin bende goruyum keseyi kalp atislarini hem seviniyorum hem endiseliyim
daha once mol gebelik gecirdigim icin korkuyorum yine aynisimi diye. Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Gorebilirim demihadi insaALLAH hayirli haberlerle geliriz burayaAynı duyguları paylaşıyoruz. Bana daha var ancak sen görebilirsin. Kalp atışlarını da duyabilirsin. Bazı arkadaşlar erkenden duyMus lar. Benim de randevu m cuma günü. Daha çok var
Inşallah iyileRDir canım. Iyi düşünmeye çalışalım doktorum başta bende de dış gebelikten şüphelendi ancak ben iyi düşünmeye çalışıyorum. Inşallah güzel haberler vericez burda birbirimizedaha once mol gebelik gecirdigim icin korkuyorum yine aynisimi diye. Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Gorebilirim demihadi insaALLAH hayirli haberlerle geliriz buraya
merhabalar, benim şuan hiç belirtim yok ve son adet döneminin ilk gününü hatıralamıyorum doktor sorduğunda ne diyeceğim bilemiyorum. kan tahliline gitmem lazım üşeniyorumhiç içimden doktora gitmek geliyor süpriz bir hamilelik olunca ve 7 aylık bebekle pekte hevesim yok kendime kızıyorum bebeğimin suçu yok diyorum kendime o da sevinçle beklenmeyi hakediyor
merhabalar, benim şuan hiç belirtim yok ve son adet döneminin ilk gününü hatıralamıyorum doktor sorduğunda ne diyeceğim bilemiyorum. kan tahliline gitmem lazım üşeniyorumhiç içimden doktora gitmek geliyor süpriz bir hamilelik olunca ve 7 aylık bebekle pekte hevesim yok kendime kızıyorum bebeğimin suçu yok diyorum kendime o da sevinçle beklenmeyi hakediyor
insaALLAH dua etmekten baska elimizden bisi gelmez.Inşallah iyileRDir canım. Iyi düşünmeye çalışalım doktorum başta bende de dış gebelikten şüphelendi ancak ben iyi düşünmeye çalışıyorum. Inşallah güzel haberler vericez burda birbirimizeHersey güzel olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?