2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Boğazım çok kuru öksüremiyorum, ara ara ateşim çıkıyo, üşüme hissediyorum, sinüslerim ağrıyo,
sırtım ve kasıklarım iğne batar gibi ara ara batıyo....
İlaç kullanamıyorum ıhlamur, ballı zencefil, nane yağı şuan ki alternatif tedavi yöntemim tavsiyesi olan
varsa lütfen yazın bir an önce iyileşmek istiyorum 3. günüm bugün böyle

Ben bu listede niye yokum ki acaba

keseyi karından gördük biz. benimde biraz açık kahve renkte akıntım var dedim verdi progestan ama acayip baş dönmesi yapıyor. bana beslenmene dikkat etmene gerek yok bu dönemde 10 kilo versende farketmez dedi böyle bir sey olabilir mi sizce? 4.ncü aydan sonra beslenmeye dikkat edilir dedi.

Tünaydın kızlar kasım annelerimiz coğalmış ohhh ne güzel
Benim tansiyonla aram halaa duzelmedi başımı kaldıramıyorum dönüyorum

siz karından gördüğünüz için 20 gün sonraya çağırmış olabilir ama beslenme konusuna katılmıyorum yinede dkkat etmekte fayda var ben doktoruma beslenmeyle ilgili birşey sormadım şuan biz lekelenme konsuna takıldığımız için ani hareket etmiceksin bişeye uzanmıcaksın itme çekme yapmıcaksın vs. dedi.

Tünaydın kızlar kasım annelerimiz coğalmış ohhh ne güzel
Benim tansiyonla aram halaa duzelmedi başımı kaldıramıyorum dönüyorum
Bu baş dönmesi bende hiç geçmiyor. Dün acildeydim..Ağzımda devamlı bir şey olacak .Çalışıyorum ve dayanamyorum bayılacak gibiyim. Bu geçer mi acaba yaa

Evet bunu bana daha önceki hamileliğimdeki dr'umda söylemişti..İlk aylarda kusup iyi beslenmediğin için hiç dert etme o sendeki depolardan alacak..Kusup kilo bile versen sorun değil demişti.Sonraki aylar senin beslenmen önemli demişti.

Kızlar öğlen ne yemek yapıp yiyeceksiniz. Bana fikir verin
ben daha yeni kahvalti yapiyorum siz oglen yemegine gecmissiniz

kizlaarrrr pesembe gunu esim hastaneden ultrason icin saat ayirmis
6. haftam bitiyor persembe gunu keseyi ve kalp atislarini gorebilirmiyim?
Dua edin bende goruyum keseyi kalp atislarini hem seviniyorum hem endiseliyim

Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bana daha var ancak sen görebilirsin. Kalp atışlarını da duyabilirsin. Bazı arkadaşlar erkenden duyMus lar. Benim de randevu m cuma günü. Daha çok var

Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bana daha var ancak sen görebilirsin. Kalp atışlarını da duyabilirsin. Bazı arkadaşlar erkenden duyMus lar. Benim de randevu m cuma günü. Daha çok var
daha once mol gebelik gecirdigim icin korkuyorum yine aynisimi diye. Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Gorebilirim demihadi insaALLAH hayirli haberlerle geliriz buraya

merhabalar, benim şuan hiç belirtim yok ve son adet döneminin ilk gününü hatıralamıyorum doktor sorduğunda ne diyeceğim bilemiyorum. kan tahliline gitmem lazım üşeniyorum hiç içimden doktora gitmek geliyor süpriz bir hamilelik olunca ve 7 aylık bebekle pekte hevesim yok kendime kızıyorum bebeğimin suçu yok diyorum kendime o da sevinçle beklenmeyi hakediyor

daha once mol gebelik gecirdigim icin korkuyorum yine aynisimi diye. Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin. Gorebilirim demihadi insaALLAH hayirli haberlerle geliriz buraya
Inşallah iyileRDir canım. Iyi düşünmeye çalışalım doktorum başta bende de dış gebelikten şüphelendi ancak ben iyi düşünmeye çalışıyorum. Inşallah güzel haberler vericez burda birbirimizeHersey güzel olacak insallah

Herkese gunaydin kizlaarr haftasonunu bayag faal gecirdim bu yuzden girme sansim olmadi. Gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim hasta olanlara acil sifalar diliyorum. Bir arkadas ogle yemegini sormustu biz kahvaltidan daha yeni kalktik bir kac saat sonrasi icin sebzeli ve tavuk sulu mercimek corbasi koydum dudukluye pisiyor yogurtla onu yeriz. Ben oglenleri hafif seylerle gecirme taraftariyim corba salata vb. Aksam yemegi daha duzenli oluyor.

Arkadaşlar konuyu biri devir alıp liste yapmayacak mı ?

Beklenen adet tarihini hatirliyormusun? gunun gectimiki hamilelikten supheleniyorsun. ne kendine kiz nede bebegine oda senin ikinci mucizen olacak. usenme kalk hemen en yakin saglik ocagina git tahlillerini yaptir. Bizede haber vermeyi unutma.
RAbbim kolaylik verir insaALLAH

Canim oncelikle hayirli olsun merak etme kesenden kac haftalik oldugu ortaya cikar. Evet bebegin daha cok kucuk ama kendine niye dert ediyosun birde guzel tarafindan bak arkadas gibi buyuyecekler ve ikisini bir arada buyutup rahatlamis olacaksin. Lutfen kendine sıkıntı yaparak icindeki melegide strese sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…