2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu baş dönmesi bende hiç geçmiyor. Dün acildeydim..Ağzımda devamlı bir şey olacak .Çalışıyorum ve dayanamyorum bayılacak gibiyim. Bu geçer mi acaba yaa

Geçmesini ümit ediyorum...ama gecmezsede turk filmelerindeki hatunlar gibi koy vercez kendimizi yol ortasına

Aksama bende balik yapmayi dusunuyorum, canim alabalik istiyor ama oda burda varmi yokmu bilmiyorum

İnsallah vardir canim bu haftasonu yedim bende gercekten cok lezzetli oluyor. Kiss konusuyoruz ama hepimiz hamisiz canimiz cekmesin sonraa
ne guzel yemissin daha ne canin cekecek, cani ceken yine bulabilir ben burda onuda bulamiyorum kalkip gidiyim alisverise insaALLAH bulabilirim

merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler

Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Değerlerin nasıldı. Ve ne belirtiler vardi

Geçmiş olsun dualarım seninle.

Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.

Rabbim sabır versin üzülme. Hamile kalabiliyoruz sonuçta. Allah ım yine nasip eder inşallah.bende ilkinde kürtaj oldumçok üzüldüm ama başımıza gelen her sey Allah tan deyip dayanıyor insan. Üzülme sakınnnnnnn

canim gozun aydin daha once mol gebelik geciren senmiydin? bende mol gebelik gecirmistim insaALLAH bende gorurum keseyi kalp atislarini.
evet canım bendim rabbim bir daha yaşatmasın.. aminnn inşallahhh görürsün de duyarsın da öyle güzel bir duygu ki o ekranda kalbinin pıt pıt pıt attığını görmekkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…