- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.041
Bu baş dönmesi bende hiç geçmiyor. Dün acildeydim..Ağzımda devamlı bir şey olacak .Çalışıyorum ve dayanamyorum bayılacak gibiyim. Bu geçer mi acaba yaa
Arkadaşlar konuyu biri devir alıp liste yapmayacak mı ?
Herkese gunaydin kizlaarr haftasonunu bayag faal gecirdim bu yuzden girme sansim olmadi. Gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim hasta olanlara acil sifalar diliyorum. Bir arkadas ogle yemegini sormustu biz kahvaltidan daha yeni kalktikbir kac saat sonrasi icin sebzeli ve tavuk sulu mercimek corbasi koydum dudukluye pisiyor yogurtla onu yeriz. Ben oglenleri hafif seylerle gecirme taraftariyim corba salata vb. Aksam yemegi daha duzenli oluyor.
Aksama bende balik yapmayi dusunuyorum, canim alabalik istiyor ama oda burda varmi yokmu bilmiyorum
ne guzel yemissin daha ne canin cekecek,İnsallah vardir canim bu haftasonu yedim bende gercekten cok lezzetli oluyor. Kiss konusuyoruz ama hepimiz hamisiz canimiz cekmesin sonraa
ne guzel yemissin daha ne canin cekecek,cani ceken yine bulabilir ben burda onuda bulamiyorum kalkip gidiyim alisverise insaALLAH bulabilirim
netten aradimda balik hakkinda bilgiler mevcut satan bi dukkan bulamadimGit bak canim insallah vardir olmadi nette arat bulen olmadi bana soyle burdan kargolayim sana
kiz kargoyla buraya gelenek adar balik balikliktan cikarGit bak canim insallah vardir olmadi nette arat bulen olmadi bana soyle burdan kargolayim sana
Ayyy kızlar çok tatlişinizkiz kargoyla buraya gelenek adar balik balikliktan cikar
Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Değerlerin nasıldı. Ve ne belirtiler vardimerhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
canim cok tesekkurler. ilk zamanlar hersey yolundaydi ve gun asiri 2 kat artti. ama gectgimiz hafta hic olcmedim ve az ax artmis. Simdi 750 de. cumartesi 647ydi.Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Değerlerin nasıldı. Ve ne belirtiler vardi
Geçmiş olsun dualarım seninle.merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Anlamadım düşümü oldu? çok üzüldüm canimBen yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
İnşallah bir mucize gerçekleşir korktuğun gibi olmaz dua edicim senin icincan
canim cok tesekkurler. ilk zamanlar hersey yolundaydi ve gun asiri 2 kat artti. ama gectgimiz hafta hic olcmedim ve az ax artmis. Simdi 750 de. cumartesi 647ydi.
evet canım bendim rabbim bir daha yaşatmasın.. aminnn inşallahhh görürsün de duyarsın da öyle güzel bir duygu ki o ekranda kalbinin pıt pıt pıt attığını görmekkk :)canim gozun aydindaha once mol gebelik geciren senmiydin? bende mol gebelik gecirmistim insaALLAH bende gorurum keseyi kalp atislarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?