2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hahahha aman onlar da azcık anlayışlı olsunlar :) merak ediyoruz araştırıyoruz napalım

kızlar bende daha doktora gitmedim keseyide görmek istiyorum gittiğimde o yüzden erken gitmiym diyorum

Geçmesini ümit ediyorum...ama gecmezsede turk filmelerindeki hatunlar gibi koy vercez kendimizi yol ortasına
Aynen..Her an bayılacak gibiyim..12. haftada geçer diyenlerin gözlerinin içine bakıyorum..O bile çok uzak geliyor şu an ama umarımmm geçer.

Anlamadım düşümü oldu? çok üzüldüm canim
Evet kızlar kanamam başlamadı eli kulağında, bunuda kaybediyorum , hamilele kalır kalmaz hibor iğne kullandım o bile fayda etmedi var herşeyde bir hayır allahum en iyisini verecektir.

Evet kızlar kanamam başlamadı eli kulağında, bunuda kaybediyorum , hamilele kalır kalmaz hibor iğne kullandım o bile fayda etmedi var herşeyde bir hayır allahum en iyisini verecektir.
Bes kez dusuk yaptım seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm dua et ve doktora git bence kanama yaşayıp daha sonra normale donen gebelikler var lutfen doktora git hemen

Oy oy oyyyyyyy daha minnacık miniklerinizzz... 2014 Kasım annesiyim ben de... Daha 133 günlük anneyim... Çok güzel günler en tatlı heyecanlar sizleri bekliyor... Gebelik günlerimi özlüyorum... Rabbim kucağınıza hayırla almanızı nasip etsin.. Hiç bir kadını da Allah'ım bu güzel duygudan mahrum etmesin...
Mutlu günler güzel anne adayları

CANIM İNŞ. MUCİZE GERCEKLEŞİR VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK OLUR.

KIZLAR BUGUN BULANTIM İÇİN SEA BAND SİPARİŞİ VERDİM DENEYECEM. ARANIZDA BU BANTI DAHA ÖNCE KULLANAN VAR MI?

KIZLAR BUGUN BULANTIM İÇİN SEA BAND SİPARİŞİ VERDİM DENEYECEM. ARANIZDA BU BANTI DAHA ÖNCE KULLANAN VAR MI?
Gebelik bulantısını yüzde yüz geçiren hiçbir şey yok canım.. Ben de 17-18. haftaya kadar 24 saat mide bulantısı çektim 7-8 kilo vermiştim... İnşallah rahat geçirirsin işe yarar

Yok canım çıkmaz. Vajinalden bakarsa görebilir ama benim doktorum bakmadı.
Aslında doktor karından da gördü keseyi ama ben göremedim çünkü çok küçüktü.
Cuma günü gitsen görürsün belki.
aynen bende o yüzden bekliyrm kötü bişey çıkmaz inşallah boş gebelik kimyasal gebelik tarzı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…