- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.061
hahahha aman onlar da azcık anlayışlı olsunlar :) merak ediyoruz araştırıyoruz napalımGözünaydın canım çok sevindim maşallah kuzucuğa 9.3 mm olmuş . Allah sağlık versin kuzucuklara bizde 6+3 çıktık.Doktora kesenin 23 mm olması lazım dedim 22 mm ne yapacağız şimdi dedi.Dalga geçti resmen ne yapalım ya çok heyecanlıyız :)))
Aynen..Her an bayılacak gibiyim..12. haftada geçer diyenlerin gözlerinin içine bakıyorum..O bile çok uzak geliyor şu an ama umarımmm geçer.Geçmesini ümit ediyorum...ama gecmezsede turk filmelerindeki hatunlar gibi koy vercez kendimizi yol ortasına
Evet kızlar kanamam başlamadı eli kulağında, bunuda kaybediyorum , hamilele kalır kalmaz hibor iğne kullandım o bile fayda etmedi var herşeyde bir hayır allahum en iyisini verecektir.Anlamadım düşümü oldu? çok üzüldüm canim
sağol canım allah razı olsun.Anlamadım düşümü oldu? çok üzüldüm canim
Ne zaman gidicem canım tarih belli mi.kızlar bende daha doktora gitmedim keseyide görmek istiyorum gittiğimde o yüzden erken gitmiym diyorum
Bes kez dusuk yaptım seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm dua et ve doktora git bence kanama yaşayıp daha sonra normale donen gebelikler var lutfen doktora git hemenEvet kızlar kanamam başlamadı eli kulağında, bunuda kaybediyorum , hamilele kalır kalmaz hibor iğne kullandım o bile fayda etmedi var herşeyde bir hayır allahum en iyisini verecektir.
adanamerkez listeyi yapmisti o devir alacak galiba.
CANIM İNŞ. MUCİZE GERCEKLEŞİR VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK OLUR.merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Anladım canim aynıyiz seninle sat a göre. Bana doktor cumaya gel dedi.tarih belli değil ama bugün 4 hafta 3 günlüğüm şimdilik erken diye düşündüm
tarih belli değil ama bugün 4 hafta 3 günlüğüm şimdilik erken diye düşündüm
sen benden bi gün önce hamile kalmışsın galiba:) gittin mi doktoraNe zaman gidicem canım tarih belli mi.
aynen bende o yüzden bekliyrm kötü bişey çıkmaz inşallah boş gebelik kimyasal gebelik tarzı şeylerKeseyi net görmek istiyorsan 5. haftayı bekle. Ben 4+5 iken gittim göremedim.
Allahin mucizesi.. olmasi sa mucizeydi korunurken..Rabbim ne verdiyse kabulüm. Hayrlisini diliyorum.Tek dilegim suan en azindan dis gebelik cikmasin cnku tedavisi biraz zormus.CANIM İNŞ. MUCİZE GERCEKLEŞİR VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK OLUR.
Gebelik bulantısını yüzde yüz geçiren hiçbir şey yok canım.. Ben de 17-18. haftaya kadar 24 saat mide bulantısı çektim 7-8 kilo vermiştim... İnşallah rahat geçirirsin işe yararKIZLAR BUGUN BULANTIM İÇİN SEA BAND SİPARİŞİ VERDİM DENEYECEM. ARANIZDA BU BANTI DAHA ÖNCE KULLANAN VAR MI?
aynen bende o yüzden bekliyrm kötü bişey çıkmaz inşallah boş gebelik kimyasal gebelik tarzı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?