2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

İlk 3 ay bebek annenin depolarında besleniyor sonrasında yediğine ortak oluyormuş. Arkadaşıma doktoru bu ş elimde demisti

Bende 7. haftamda gördüm canım Allahın izniyle sende görürsün inşallah

Cnm hakkında hayırlısı olsun. Kolay bişey değil yaşadığın Rabbim seni korusun. Kontrolünü fln ihmal etme. İhale gelecek bi konu değil. Allaha emanet ol

teşekkür ederim.. hafta sonu dinlen ilacını kullan pazartesi lekelenme devam ederse gel bir hafta rapor yazıyım dedi şuan çok azaldı lekeler şükürler olsun.. sizin nasıl geçti hafta sonunuz.
geçmiş olsun canım korkma lekelenme hemen hemen herkesde olabiliyor :) bütün pazar uyudum güzeldi :)

kızlar ben balık, ıspanak, kırmızı et, tavuk eti, ceviz, badem, fındık, fıstık, kuru üzüm, süt, yoğurt yemelere başladım hemen bir kilo almışım :/

büyük ihtimalle görürsün bende perşembe gidicem kalpo atışı için bakalım :)

Topik sana devredildi canım
şimdi gördüm canım bende okuyordum sayfaları :)

bilgilendirme için teşekkürler ben konuyu kendisine devrettim dilediği zaman ilk mesajı güncelleyebilir.
teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Vardır bunda da bir hayır. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım umarım istediğin gibi gider her şey

durabilmişsin bravo aynı olayı bende yaşadım sonra başka doktora gittim kese yoktu ama o doktor keseyi gördü çok şükür yarın normal doktorumda kalp atışlarını duyucam İNŞALLAH ALLAHIM İZİN VERİRSE

Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.

Allah sağlık versin hepinize işallah, yine olur üzmeyin güzel canınızı..

Ben de bu hafta keseyi görmek için gideceğim ama gitmesem mi diyorum.
Haftaya gitsem kalp atışlarını da duyar mıyım ki?

Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
Geçmiş olsun canım en kısa sürede inşallah olur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın..

Ben de bu hafta keseyi görmek için gideceğim ama gitmesem mi diyorum.
Haftaya gitsem kalp atışlarını da duyar mıyım ki?

valla ben dayanamıyorum gidiyorum benide kalp atışı için çağırdı 6+2 olunca gitcem perşembe günü duyulur mu bilmem bakalım :)

Belirtiler yok oldu ,canım ağrılar başladı adet olucam hayırlısı allahın taktiri.
Ama belirti şu an bende de yok ki. Sadece koku hassasiyeti var ama o da sadece bir kaç şeye karşı var.Ağrı zaten bir belirti sayılıyor hem. Burada kasık ve karın ağrısı yaşayan bir çok arkadaş var. Hakkında ne hayırlısı ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…