- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.081
keseyi karından gördük biz. benimde biraz açık kahve renkte akıntım var dedim verdi progestan ama acayip baş dönmesi yapıyor. bana beslenmene dikkat etmene gerek yok bu dönemde 10 kilo versende farketmez dedi böyle bir sey olabilir mi sizce? 4.ncü aydan sonra beslenmeye dikkat edilir dedi.
İlk 3 ay bebek annenin depolarında besleniyor sonrasında yediğine ortak oluyormuş. Arkadaşıma doktoru bu ş elimde demisti
ben daha yeni kahvalti yapiyorumsiz oglen yemegine gecmissiniz
kizlaarrrr pesembe gunu esim hastaneden ultrason icin saat ayirmis
6. haftam bitiyor persembe gunu keseyi ve kalp atislarini gorebilirmiyim?
Dua edin bende goruyum keseyi kalp atislarini hem seviniyorum hem endiseliyim
merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
geçmiş olsun canım korkma lekelenme hemen hemen herkesde olabiliyor :) bütün pazar uyudum güzeldi :)teşekkür ederim.. hafta sonu dinlen ilacını kullan pazartesi lekelenme devam ederse gel bir hafta rapor yazıyım dedi şuan çok azaldı lekeler şükürler olsun.. sizin nasıl geçti hafta sonunuz.
Topik sana devredildi canımgeçmiş olsun canım korkma lekelenme hemen hemen herkesde olabiliyor :) bütün pazar uyudum güzeldi :)
ben daha yeni kahvalti yapiyorumsiz oglen yemegine gecmissiniz
kizlaarrrr pesembe gunu esim hastaneden ultrason icin saat ayirmis
6. haftam bitiyor persembe gunu keseyi ve kalp atislarini gorebilirmiyim?
Dua edin bende goruyum keseyi kalp atislarini hem seviniyorum hem endiseliyim
şimdi gördüm canım bende okuyordum sayfaları :)Topik sana devredildi canım
teşekkür ederim.bilgilendirme için teşekkürler ben konuyu kendisine devrettim dilediği zaman ilk mesajı güncelleyebilir.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Vardır bunda da bir hayır. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahmerhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Hayırlısı olsun. Sanırım kanaman başlamamış. Yanılıyorsundur belki olamaz mıEvet kızlar kanamam başlamadı eli kulağında, bunuda kaybediyorum , hamilele kalır kalmaz hibor iğne kullandım o bile fayda etmedi var herşeyde bir hayır allahum en iyisini verecektir.
nasıl yaniKese yok
Allah yardımcın olsun canım umarım istediğin gibi gider her şeymerhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Kızlar ya siz ne güzel erken erken gidip görmüşsünüz bebişlerin keselerini hatta kalp atışı duyan bile var...
Benim doktor sağolsun hamiş olduğumu öğrendiğim gün itibariyle 3 hafta sonra gel dedi yani tam 7 haftalık olunca...
Yazık değil mi bana yaaaa o kadar uzun bekletiyor beni zaten 1 senedir bekliyorum hamiş olabilmeyi (tüp bebek)
Acaba diyorum yarın bir kaçamak yapıp başka bir doktora gitsem mi ki yoksa önümüzdeki cumartesiyi bekleyeceğim 21 Martı yani 7+3 olacağım o zamanda...
Belirtiler yok oldu ,canım ağrılar başladı adet olucam hayırlısı allahın taktiri.Hayırlısı olsun. Sanırım kanaman başlamamış. Yanılıyorsundur belki olamaz mı
merhaba kızlar bende kasım annesi oldum :) çok farklı bi duyguymuş ilk bebiş olunca insan tuhaf duygular hissediyo dogrusu :)
merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
Geçmiş olsun canım en kısa sürede inşallah olur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın..Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
Ben de bu hafta keseyi görmek için gideceğim ama gitmesem mi diyorum.
Haftaya gitsem kalp atışlarını da duyar mıyım ki?
Ama belirti şu an bende de yok ki. Sadece koku hassasiyeti var ama o da sadece bir kaç şeye karşı var.Ağrı zaten bir belirti sayılıyor hem. Burada kasık ve karın ağrısı yaşayan bir çok arkadaş var. Hakkında ne hayırlısı ise o olsun inşallahBelirtiler yok oldu ,canım ağrılar başladı adet olucam hayırlısı allahın taktiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?