2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu hafta dayanabilirsem haftaya cumartesi 6+5 olacağım kalp atışları duyulabilir.
Bu hafta gidersem 2 hafta sonra da kalp atışı için gidebilirim aslında.
Eve ultrason cihazı mı alsam

Bu hafta dayanabilirsem haftaya cumartesi 6+5 olacağım kalp atışları duyulabilir.
ay git ya nolcak zaten kalp atışından sonra artık ayda 1 e düşücek heralde gitmemiz

Kızlar dün eşim balık almış o da bozukmuş. Paketi açıp leğene koymuş yıkayacaktım ki başladım çıkarmaya. şimdi mutfağım hala kokuyor yine çıkardım. Bu koku nasıl gider mutfaktan çok kötüyüm

• Balık kızarttıktan sonra mutfakta bir tencere içine su koyun, suyun içerisine biraz sirke veya limon suyu ve hoş bir koku vermek için de defne yaprağı, çubuk tarçın ve karanfil ekleyin ve kaynatın. Bu mutfağındaki balık kokusunu alacak ve güzel kokmasını sağlayacaktır.
  • Balığı kızarttıktan sonra bir tencereye su koyup içerisine biraz çamaşır yumuşatıcı koyup kaynatın, kokuyu alacaktır.
  • Bir tencerede suya vanilya koyup kaynatırsanız balık kokusu çıkacak, mutfağınız mis gibi vanilya kokacaktır.
internetten bunları buldum ama bir dene istersen

Hay Allah razı olsun

Kızlar ya bende bu adet sancıları ne zaman bitecek. Her sancım olduğunda korkuyorum birsey mi var diye

Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.

cok uzuldum en kisa surede yin hamile kalirsin insaALLAH.
evet canım bendim rabbim bir daha yaşatmasın.. aminnn inşallahhh görürsün de duyarsın da öyle güzel bir duygu ki o ekranda kalbinin pıt pıt pıt attığını görmekkk :)

aminn canim bende persembe gunu gidicem doktora Rabbim banada nasip etsin keseyi ve kalp atislarini duymayi.
büyük ihtimalle görürsün bende perşembe gidicem kalpo atışı için bakalım :)

şimdi gördüm canım bende okuyordum sayfaları :)

teşekkür ederim.

insaALLAH guzel haberlerle geliriz.

ayaklarini havaya kaldir yorma bi kendini gecer insaALLAH.
Sürekli yatıyorum canım yaa. Birde gaz sorunum da oluştu. Progestan kullanıyorum. Yan etkisi büyük ihtimalle. Bağırsakları etkilediği yaziyordu. Tavsiyeni dikkate alicam inş. Ise yarar.

inşallah :)

hangi balık canım ? bazı balıklarda yenmemeliymiş hamileyken

Hamsi bizimki. Dipte yüzen balıklar ağır metallere maruz kaldığı için genelde yüzeye yakın yüzen balıklar tercih edilmeliymiş. Hamside sorun yokda bayat çıktı bizimki :)

gercekten atakli olunca biraz daha baska.. ede yalniz kalamama durumum var nasil olur isler hiic bilmem.. Rabbim gercekten hepimizin yardimcisi olur insallah :)

bu haftalar illa karisiyo iste ama buna sukur 1 haftayla bisi olmaz herhalde.. bazilarinin2-3 hafta fark atiyo..

Benim de gaz sorunum oluyor kızlar özellikle işyerinde yaşıyorum bu sıkıntıyı . Siz neler yapıyorsunuz sorunu yaşıyorsanız?

6+5 BENİM ŞU ANDA YARIN AKŞAM ÜSTÜ GİDECEĞİM DOKTORA KALP ATIŞLARI İÇİN HAYIRLISI İNŞALLAH BENİMDE EVDE STETESKOP VAR HER AKŞAM Bİ KOMEDİ VAR EVDE EŞİMLE DUYULURMU DİYE BAKIYORUZ ULTRASON CİHAZI MANTIKLI ASLINDA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…