- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.101
Bu hafta dayanabilirsem haftaya cumartesi 6+5 olacağım kalp atışları duyulabilir.Geçmiş olsun canım en kısa sürede inşallah olur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın..
valla ben dayanamıyorum gidiyorum benide kalp atışı için çağırdı 6+2 olunca gitcem perşembe günü duyulur mu bilmem bakalım :)
ay git ya nolcak zaten kalp atışından sonra artık ayda 1 e düşücek heralde gitmemizBu hafta dayanabilirsem haftaya cumartesi 6+5 olacağım kalp atışları duyulabilir.
Bu hafta gidersem 2 hafta sonra da kalp atışı için gidebilirim aslında.
Eve ultrason cihazı mı alsam
Kızlar dün eşim balık almış o da bozukmuş. Paketi açıp leğene koymuş yıkayacaktım ki başladım çıkarmaya. şimdi mutfağım hala kokuyor yine çıkardım. Bu koku nasıl gider mutfaktan çok kötüyüm
internetten bunları buldum ama bir dene istersen
- Balık kızarttıktan sonra mutfakta bir tencere içine su koyun, suyun içerisine biraz sirke veya limon suyu ve hoş bir koku vermek için de defne yaprağı, çubuk tarçın ve karanfil ekleyin ve kaynatın. Bu mutfağındaki balık kokusunu alacak ve güzel kokmasını sağlayacaktır.
- Balığı kızarttıktan sonra bir tencereye su koyup içerisine biraz çamaşır yumuşatıcı koyup kaynatın, kokuyu alacaktır.
- Bir tencerede suya vanilya koyup kaynatırsanız balık kokusu çıkacak, mutfağınız mis gibi vanilya kokacaktır.
ama şimdi bize her yoğun koku kötü geliyor bu seferde vanilya kokusundan filan tiksinme :)Hay Allah razı olsun
Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
evet canım bendim rabbim bir daha yaşatmasın.. aminnn inşallahhh görürsün de duyarsın da öyle güzel bir duygu ki o ekranda kalbinin pıt pıt pıt attığını görmekkk :)
büyük ihtimalle görürsün bende perşembe gidicem kalpo atışı için bakalım :)
şimdi gördüm canım bende okuyordum sayfaları :)
teşekkür ederim.
Kızlar ya bende bu adet sancıları ne zaman bitecek. Her sancım olduğunda korkuyorum birsey mi var diye
ama şimdi bize her yoğun koku kötü geliyor bu seferde vanilya kokusundan filan tiksinme :)
Sürekli yatıyorum canım yaa. Birde gaz sorunum da oluştu. Progestan kullanıyorum. Yan etkisi büyük ihtimalle. Bağırsakları etkilediği yaziyordu. Tavsiyeni dikkate alicam inş. Ise yarar.ayaklarini havaya kaldir yorma bi kendini gecer insaALLAH.
inşallah :)Yok yok iyi geldi vanilya kokusu Sağolasın :) heryeri cifledim inş kokmaz artılk
hangi balık canım ? bazı balıklarda yenmemeliymiş hamileykenaradigim baligi buldummmne varsa Turk dukkanlarinda var orada buldum.
Define bulmus gibi seviniyorum valla
Bu olay ne zaman oldu canimbenim esas doktorum iizndeyi aynı hastanede başka doktora gittim 3 dk kalmadım içerde baktı 4+3 geç olmuş yumurtlaman sağlıklı sıkıntı yok 2 hafta sonra gel bu kadar ben cevap bile veremedim
inşallah :)
hangi balık canım ? bazı balıklarda yenmemeliymiş hamileyken
Canım bende panik ataklıyım sıkıntım bu..bir hafta önden gelişimi ne güzel doktorlar olçumlere göre soyluyorlar sanırım dert etmemeye çalış...ben daha 20 martta gideceğim o zamana kadar benim hesabıma göre altı haftanın sonlarında olacak ama doktor ne der bilmiyorum..irtibatı kaybetmeyelim olur mu
Bu hafta dayanabilirsem haftaya cumartesi 6+5 olacağım kalp atışları duyulabilir.
Bu hafta gidersem 2 hafta sonra da kalp atışı için gidebilirim aslında.
Eve ultrason cihazı mı alsam
Benim de gaz sorunum oluyor kızlar özellikle işyerinde yaşıyorum bu sıkıntıyı . Siz neler yapıyorsunuz sorunu yaşıyorsanız?
10 gün önce filan neden ki ?Bu olay ne zaman oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?