2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Alabalik canim yenmsinde ne gibi sakinca oluyorki
bu hamilelik app leri oluyor ya orada okumuştum

ağır metal bulunduran dip balıkları ; mezzgit , berlam ,kefal , levrek , lüfer , barbun ve kalkan tüketilmemeliymiş.
Daha çok hamsi istavrit uskumru palamut tüketmeliymişiz

kızlar somon da çok faydalıymış ,omega içeriği en yüksek olan balık oymuş. isveç somonu ,yerli somondan daha fazla omega içeriyormuş.bir de çok kokmuyor.pişirmesi rahat.

Cnm Cezvede Yumoş vernel fln kaynat. Sen durma mutfakta sonrada camini aç güzelce

"simayus, post: 39981333, member: 664157"]Bende ayni durumdayim[/QUOTE]
Nekadar fark var canim anlatirmidin

kızlar merhaba,

foruma yeni katıldım, bende kasım annesi olacağım.
6.haftadayım ama henüz doktor kontrolüne gitmedim. Kısmet olursa 2.çocuğumu kucağıma alacağım. Daha önce 2011 ağustos anneleri grubundaydım. Çok faydalı paylaşımlar oluyordu.
Herkese sağlıklı hamilelikler....

merhaba hoşgeldin :)

Son düzenleme:
Bende 7. haftamda gördüm canım Allahın izniyle sende görürsün inşallah
Benim hafif sekilde adet agrilarim ve arada lekelelenme hatta bir iki kere de kirmiziya donuk akintim oldu. Halada 3 wc ye gidisimden birinde oluyor. 6+5 im bugün tekrar başka doktora gittim, kese etrafinda kanama alani yok dedi. Kese 10.7 mm olmuş, 3 gun once 8 di. Buyumesi normal gibi ama karindan ulttrasonla kese içinde hala bişi gorunmuyor. Doktor kese 20mm olunca gorunmesini bekliyoruz dedi. Benim mi gec gelisiyor normal mi bu surec sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…