- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.121
Tekrar gittin mi10 gün önce filan neden ki ?
inşallah :)
hangi balık canım ? bazı balıklarda yenmemeliymiş hamileyken
hayır bu hafta gidicem .. geç yumurtlama olmuş bendeTekrar gittin mi
bu hamilelik app leri oluyor ya orada okumuştumAlabalik canim yenmsinde ne gibi sakinca oluyorki
Kızlar dün eşim balık almış o da bozukmuş. Paketi açıp leğene koymuş yıkayacaktım ki başladım çıkarmaya. şimdi mutfağım hala kokuyor yine çıkardım. Bu koku nasıl gider mutfaktan çok kötüyüm
Benim gibi herseye aglayan ve sinir harbi seklinde gezen var mi? Ne olacak sonum acaba.
Bugün sinirle masaya telefonu vurup kırdım desem... Samsung note 2 gittiBenim gibi herseye aglayan ve sinir harbi seklinde gezen var mi? Ne olacak sonum acaba.
hoşbulduk :)hayırlı olsun hoşgeldin :)
Bende ayni durumdayimBenden başka yokmu kesesiyle gebelik haftasi uymayan
Bende yurt disindaym da neden turkiyeden getirtiyorsun gerek yokki saglikli yasam magazalarin vitamin magazalarinda satiliyoArkadaslar yurt disindaym turkiyeden folik asit getirtecem onerdiginiz folik asit var mi???
merhaba hoşgeldin :)kızlar merhaba,
foruma yeni katıldım, bende kasım annesi olacağım.
6.haftadayım ama henüz doktor kontrolüne gitmedim. Kısmet olursa 2.çocuğumu kucağıma alacağım. Daha önce 2011 ağustos anneleri grubundaydım. Çok faydalı paylaşımlar oluyordu.
Herkese sağlıklı hamilelikler....
Canim galiba gec dollenme dedikleri normalde sat 25 ocak fakat gecen cuma gittim kese gorunmedi sat a gore gorunmesi lazim ama benim adetlerim gec oluyodu 40 gunde bir bu yuzden oldu sanirimsimayus payladirmisin canim hikayenin benim yakladik bir haftalık gerilik var canim
Benim hafif sekilde adet agrilarim ve arada lekelelenme hatta bir iki kere de kirmiziya donuk akintim oldu. Halada 3 wc ye gidisimden birinde oluyor. 6+5 im bugün tekrar başka doktora gittim, kese etrafinda kanama alani yok dedi. Kese 10.7 mm olmuş, 3 gun once 8 di. Buyumesi normal gibi ama karindan ulttrasonla kese içinde hala bişi gorunmuyor. Doktor kese 20mm olunca gorunmesini bekliyoruz dedi. Benim mi gec gelisiyor normal mi bu surec sizce?Bende 7. haftamda gördüm canım Allahın izniyle sende görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?