2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
umarım alırsın güzel haberini :)

Hikayeni okudum, bütün dualarım seninle arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kızlar ya bende bu adet sancıları ne zaman bitecek. Her sancım olduğunda korkuyorum birsey mi var diye
Bende de ayni, hani adet olmadan hemen once boyle cok rahatsız edici bi ağrı vardiŕ ya, karnın burulur. İste ayni o sekil agriyor. Dahasi benim cok az kesik kesik kanamam da oldu. Ama doktor kese etrafinda kanama gormedi. İnsallah gecer cnm bu agrilar. Hoş ben agriya raziyim. Su kanama lekeneme olayı bir geçse

Lekelenme için doktora gittiniz mi bir ilaç kullanıyormusunuz?

Gece gündüz sancı dan uyku yok. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu hafta nasıl gececek bilmiyorum. Doktorum düşük tehlikesi için progestan verdi bana.

Lekelenme için doktora gittiniz mi bir ilaç kullanıyormusunuz?
Evet 13 martta bir tane iğne oldum. Ayrica akşamlari 1 adet progestan 200mg verdi doktor.Bugün tekrar başka bir doktora gittim. İyice muayene etti bir sikinti gormedi ama haftada 1 ayni iğneden yazdı ve hapa devam dedi. Haftaya kalp atısini duyarsak, hamilelik %90 oraninda devam eder dedi. Ama bu kanama her an artacak hissinden kurtulamıyorum. Elimden geleni yapıyorum dinleniyorum, ilaç alıyorum artik gerisi allahın takdiri

Gece gündüz sancı dan uyku yok. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu hafta nasıl gececek bilmiyorum. Doktorum düşük tehlikesi için progestan verdi bana.
Insallah sağliklilardir. Bende günde 1 adet progestan kullaniyorum. Birde haftada 1 iğne. Bakalım hakkımizda hayırlısi.

Insallah sağliklilardir. Bende günde 1 adet progestan kullaniyorum. Birde haftada 1 iğne. Bakalım hakkımizda hayırlısi.

Öyle canim benim. Takdir Allah in nasip edip verdi inşallah sağlıkla da bizle birlikte olurlar. Tevekkül edip beklemekten gayri yok yapacak birsey. Bol istirahat et canım. Mümkün olduğunca yatmaya çalış. Doktorum birde mg verdi bana. Onun çok faydasını gördüm. Bir gün icemedim o gün çok daha rahatsızlandıM.

bendede cuma sabah kahverengi lekelenme başlamıştı cumartesi progestan hapına başladım 2 gün dinlendm bugün işbaşı yaptım fitil olarak kullanmaya başladım baya azaldı şükürler olsun.. içinizi ferah tutun bizim bütün hislerimiden tedirginliklerimizden duygularımızdan etkileniyor mercimek tanelerimiz.. rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. birde istanbuldaysanız size kendi doktorumu tavsiye etmek isterim çok memnunum

Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi

benim mide yanmam ve kasık ağrım dışında bir şeyim yok ama biri güzel beslenmiyorsun bebeğe yararlı şeyler yapmıyorsun diyince ağlayasım geliyor
Takma canim bosver, bebegin suan da buyume asamasinda , tabi ki beslenmeye dikkat etmek lazim ama suan cok besine ihtiyaci yok. Ben ilk gebeligimde ilk 6 ay hic bisey yemedim, yedigim anda geri atiyordu migdem, cok zordu. bu seferde oyle olacak diye odum kopuyor.

okuduğum kadarıyla zaten bir şey yemesek bile depomuzdan alıyormuş afacanlar :)

Evet canim bebek yediklerinden beslenmiyor 12. Haftaya kadar kaninla besleniyor ben bulantilar yuzunden 6 kilo vermistim hicbirsey yiyemedim bebek gayet iyiydi 1 hafta onden gidiyordu tabikide yiyebiliyorsaniz gucsuz kalmamak icin yemenize dikkat etmelisiniz yediklerimden beslenmiyor diye umursamak olmaz canim.

Benimde lekelenmem oluyor ama ben malesef zorunlu dinlenemiyorum itme cekme ani hareket bebegi kaldirma hepsi var ben rabbime emanet ettim bebegimi.
Canim sizin ilk bebisler bol bol dinlenin ohh valla yatin hicbirsey dusunmeyin

Canim uzulme insallah mucizeni yasarsin senin icin dua edicem. İnsallah dis gebelik degildir.

Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.

Uzulme canim hayirlisi boyleymis cok sukur gebe kalabiliyorsun tekrar melegin tutunur insallah.

Benimde lekelenmem oluyor ama ben malesef zorunlu dinlenemiyorum itme cekme ani hareket bebegi kaldirma hepsi var ben rabbime emanet ettim bebegimi.
Canim sizin ilk bebisler bol bol dinlenin ohh valla yatin hicbirsey dusunmeyin

Dikkat et yinede canim bende hic dikkat edemiyorum lekelenmem yok sukur ama agrim olunca hissediyorum yoruldugumu.
Dedigin gibi cocuk olunca dinlenmek ne mumkun. Bir de ustune sinir eklendi bende cocugun en ufak tutturmasi aglamasi bile batiyor. Aklima mukayet olmaya calisiyorum.

Canim benimde 10 aylik kizim 9 aylikken ogrendim suprizdi hic hevesim yoktu gercekten ne doktora gitmeye nede gormeye bebegi okadar kotuydumki bebegime haksizlik yaptim diye agliyordum surekli ama sana birsey deyim o pitpitlari bir gor gercekten herseyi unutuyorsun ilkte oldugu heycani yasamiyorsun tabiki bide yeni bi hamilelik sureci gecirince simdi ben alistim rabbimin vardir bi hikmeti rabbim arattirmadan nasip etti bugun hastanede bi kadin gordum 17 yildir bebek icin ugrasiyorum olmuyor dedi kadin 40 yasinda hala ugrasiyor. Evet dedigin gibi sevincle beklemeyi hakediyor o miniklerimizde zaman gecince alidacaksin

Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi
Benim 6 cikti. Değerden verdi doktor. Ama benim aşırı adet sancilarim da var. Dayanılmaz boyutta. Ayrıca magnezyum da kullanıyorum. Rahim kasilmasini önlemek için.

Benim 6 cikti. Değerden verdi doktor. Ama benim aşırı adet sancilarim da var. Dayanılmaz boyutta. Ayrıca magnezyum da kullanıyorum. Rahim kasilmasini önlemek için.
Dusugu onlemek icin kullaniliyor canim. Hic lekelenmesi olmasinada gerek yok tedbir amaclida kullanilabiliyor.

benim değerimde 12 lerdeydi kasık ağrım sürekli var doktora belirtmemiştim belirtmelimiyim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…