- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.141
umarım alırsın güzel haberini :)herkese merhabaaa son 3gün inşallah bende ayın sonundan yakalarım kasım annesi olmayı.. çok bekledim, çok özlemle bekliyorum... inatla tam 2 yıldır...
Hikayemi burdan okuyabilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cift-rahim.599378/page-5#post-39800399
oyüzden o güzel bebişleri taşıyan mis anneler tek bi kelime şikayet etmeyin lütfen :) kusmalarla bulantılarla sevin o mucizeyi... :)
herkese merhabaaa son 3gün inşallah bende ayın sonundan yakalarım kasım annesi olmayı.. çok bekledim, çok özlemle bekliyorum... inatla tam 2 yıldır...
Hikayemi burdan okuyabilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cift-rahim.599378/page-5#post-39800399
oyüzden o güzel bebişleri taşıyan mis anneler tek bi kelime şikayet etmeyin lütfen :) kusmalarla bulantılarla sevin o mucizeyi... :)
Hikayeni okudum, bütün dualarım seninle arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
umarım alırsın güzel haberini :)
Bende de ayni, hani adet olmadan hemen once boyle cok rahatsız edici bi ağrı vardiŕ ya, karnın burulur. İste ayni o sekil agriyor. Dahasi benim cok az kesik kesik kanamam da oldu. Ama doktor kese etrafinda kanama gormedi. İnsallah gecer cnm bu agrilar. Hoş ben agriya raziyim. Su kanama lekeneme olayı bir geçseKızlar ya bende bu adet sancıları ne zaman bitecek. Her sancım olduğunda korkuyorum birsey mi var diye
Lekelenme için doktora gittiniz mi bir ilaç kullanıyormusunuz?Bende de ayni, hani adet olmadan hemen once boyle cok rahatsız edici bi ağrı vardiŕ ya, karnın burulur. İste ayni o sekil agriyor. Dahasi benim cok az kesik kesik kanamam da oldu. Ama doktor kese etrafinda kanama gormedi. İnsallah gecer cnm bu agrilar. Hoş ben agriya raziyim. Su kanama lekeneme olayı bir geçse
Gece gündüz sancı dan uyku yok. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu hafta nasıl gececek bilmiyorum. Doktorum düşük tehlikesi için progestan verdi bana.Bende de ayni, hani adet olmadan hemen once boyle cok rahatsız edici bi ağrı vardiŕ ya, karnın burulur. İste ayni o sekil agriyor. Dahasi benim cok az kesik kesik kanamam da oldu. Ama doktor kese etrafinda kanama gormedi. İnsallah gecer cnm bu agrilar. Hoş ben agriya raziyim. Su kanama lekeneme olayı bir geçse
Evet 13 martta bir tane iğne oldum. Ayrica akşamlari 1 adet progestan 200mg verdi doktor.Bugün tekrar başka bir doktora gittim. İyice muayene etti bir sikinti gormedi ama haftada 1 ayni iğneden yazdı ve hapa devam dedi. Haftaya kalp atısini duyarsak, hamilelik %90 oraninda devam eder dedi. Ama bu kanama her an artacak hissinden kurtulamıyorum. Elimden geleni yapıyorum dinleniyorum, ilaç alıyorum artik gerisi allahın takdiriLekelenme için doktora gittiniz mi bir ilaç kullanıyormusunuz?
Insallah sağliklilardir. Bende günde 1 adet progestan kullaniyorum. Birde haftada 1 iğne. Bakalım hakkımizda hayırlısi.Gece gündüz sancı dan uyku yok. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu hafta nasıl gececek bilmiyorum. Doktorum düşük tehlikesi için progestan verdi bana.
Insallah sağliklilardir. Bende günde 1 adet progestan kullaniyorum. Birde haftada 1 iğne. Bakalım hakkımizda hayırlısi.
bendede cuma sabah kahverengi lekelenme başlamıştı cumartesi progestan hapına başladım 2 gün dinlendm bugün işbaşı yaptım fitil olarak kullanmaya başladım baya azaldı şükürler olsun.. içinizi ferah tutun bizim bütün hislerimiden tedirginliklerimizden duygularımızdan etkileniyor mercimek tanelerimiz.. rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. birde istanbuldaysanız size kendi doktorumu tavsiye etmek isterim çok memnunumEvet 13 martta bir tane iğne oldum. Ayrica akşamlari 1 adet progestan 200mg verdi doktor.Bugün tekrar başka bir doktora gittim. İyice muayene etti bir sikinti gormedi ama haftada 1 ayni iğneden yazdı ve hapa devam dedi. Haftaya kalp atısini duyarsak, hamilelik %90 oraninda devam eder dedi. Ama bu kanama her an artacak hissinden kurtulamıyorum. Elimden geleni yapıyorum dinleniyorum, ilaç alıyorum artik gerisi allahın takdiri
Takma canim bosver, bebegin suan da buyume asamasinda , tabi ki beslenmeye dikkat etmek lazim ama suan cok besine ihtiyaci yok. Ben ilk gebeligimde ilk 6 ay hic bisey yemedim, yedigim anda geri atiyordu migdem, cok zordu. bu seferde oyle olacak diye odum kopuyor.benim mide yanmam ve kasık ağrım dışında bir şeyim yok ama biri güzel beslenmiyorsun bebeğe yararlı şeyler yapmıyorsun diyince ağlayasım geliyor
okuduğum kadarıyla zaten bir şey yemesek bile depomuzdan alıyormuş afacanlar :)Takma canim bosver, bebegin suan da buyume asamasinda , tabi ki beslenmeye dikkat etmek lazim ama suan cok besine ihtiyaci yok. Ben ilk gebeligimde ilk 6 ay hic bisey yemedim, yedigim anda geri atiyordu migdem, cok zordu. bu seferde oyle olacak diye odum kopuyor.
keseyi karından gördük biz. benimde biraz açık kahve renkte akıntım var dedim verdi progestan ama acayip baş dönmesi yapıyor. bana beslenmene dikkat etmene gerek yok bu dönemde 10 kilo versende farketmez dedi böyle bir sey olabilir mi sizce? 4.ncü aydan sonra beslenmeye dikkat edilir dedi.
siz karından gördüğünüz için 20 gün sonraya çağırmış olabilir ama beslenme konusuna katılmıyorum yinede dkkat etmekte fayda var ben doktoruma beslenmeyle ilgili birşey sormadım şuan biz lekelenme konsuna takıldığımız için ani hareket etmiceksin bişeye uzanmıcaksın itme çekme yapmıcaksın vs. dedi.
merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
Ben yine yarım kaldım ,allah inşallah sizlere nasip eder.
Benimde lekelenmem oluyor ama ben malesef zorunlu dinlenemiyorum itme cekme ani hareket bebegi kaldirma hepsi var ben rabbime emanet ettim bebegimi.
Canim sizin ilk bebisler bol bol dinlenin ohh valla yatin hicbirsey dusunmeyin
merhabalar, benim şuan hiç belirtim yok ve son adet döneminin ilk gününü hatıralamıyorum doktor sorduğunda ne diyeceğim bilemiyorum. kan tahliline gitmem lazım üşeniyorumhiç içimden doktora gitmek geliyor süpriz bir hamilelik olunca ve 7 aylık bebekle pekte hevesim yok kendime kızıyorum bebeğimin suçu yok diyorum kendime o da sevinçle beklenmeyi hakediyor
Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi
Benim 6 cikti. Değerden verdi doktor. Ama benim aşırı adet sancilarim da var. Dayanılmaz boyutta. Ayrıca magnezyum da kullanıyorum. Rahim kasilmasini önlemek için.Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi
Benim 6 cikti. Değerden verdi doktor. Ama benim aşırı adet sancilarim da var. Dayanılmaz boyutta. Ayrıca magnezyum da kullanıyorum. Rahim kasilmasini önlemek için.
Dusugu onlemek icin kullaniliyor canim. Hic lekelenmesi olmasinada gerek yok tedbir amaclida kullanilabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?