2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ben balık, ıspanak, kırmızı et, tavuk eti, ceviz, badem, fındık, fıstık, kuru üzüm, süt, yoğurt yemelere başladım hemen bir kilo almışım :/

Masallah nazar degmesin benim bulantilarr yuzunden yemek gormek istemiyorum iyyy dun itibariylede tavuk gormek istemiyorumm adi bile midemi bulandiriyor

Çok sağolun, ben İzmirdeyim. Bugun gittiğim doktordan bende memnun kaldim gerçi. Ama işte yapilabilecek herseyi yapıyoruz sanırim. Geriye beklemek kalıyor. Insallah seninde tekrarlamaz ve sagliklı bi sekilde devam eder hamileligin cnm.

Kızlar ya sizde benim gibi misiniz? Hergün ne yicem derdi. İştahsızlık, mide bulantısı. Okadar halsizimki yiyemediğim için. Hayatım tamamen koltuk ve baytaniyeden ibaret

Kızlar ya sizde benim gibi misiniz? Hergün ne yicem derdi. İştahsızlık, mide bulantısı. Okadar halsizimki yiyemediğim için. Hayatım tamamen koltuk ve baytaniyeden ibaret

benimde öyle oluyor hergün değil ama değişiyor ne yediğime bağlı hafif şeyler yemek istiyorum mide yanmam çok var

çalıştığım için koltuk battaniye yapamıyorum ama eve girdğim anda uyyorum :)

Rabbim insallah sanada anne olmayi saglikla tattirsin senin icin dua edicegim rabbim mucuzeni gonderir insallah.

Belki gec dollenmedir canim ben 7 haftaligim diye doktora gittigimde 6 haftalik cikti.

Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi

Benim 48 di degerim canim ama kanamam oldugu icin kullaniyorum.

Cok fazla dinlenme imkanim olmuyor malesef canim evet cocukla cok zor ama bebek olunca dahada zor benimde agrialrim oluyor hemen. Offf ayni dertten muzdaripiz asiri sinirlilik hali ve cocugun aglamasi deli ediyor ve kendimi zor tutuyorum canim

tavuk deme bende aynı durumdayım

Dun kizima haslamak icin koydum kokusu ve yediriken kusacaktim dahada eve sokmam suan aklima geldikce bile kotu oluyorum. Ilkindede etten tiksinip hamilelik boyunca eve sokmamistim

Aynen ne yiyecem diye dusunuyorum istahsizlik bulanti kusma bendede halsizlik hat safhada. Suan koltuk ve battaniyeye aserdim gercekten kizim saniye uzanmama izin vermiyor

r="Sekizhaziran, post: 39984322, member: 652598"]Kızlar ya sizde benim gibi misiniz? Hergün ne yicem derdi. İştahsızlık, mide bulantısı. Okadar halsizimki yiyemediğim için. Hayatım tamamen koltuk ve baytaniyeden ibaret[/QUOTE]

Mide bulantisi berbat birsey, Rabbim yardim etsin tum mide bulantisi ceken arkadaslara. Benim bulantim yok henuz ama istahimda yok, yedigim hicbiseyden tat almiyorum, karnim doyuyor sadece. Bence sik sik azar azar yemege zorlayin kendinizi, mide bos kalinca da sikinti oluyor.

Son düzenleme:
Merhabalar sevgili 2015 Kasım anneleri :)))

Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ,31 ocakta kanamam başladı ,doktorum korunmadan devam dedi. Hemen femaraya başladım ,yani sıra çörekotu,bal,tarçın kürü ve hacamatla destekledim. Gecikmelide olsa 23 şubatta bir yumurtam olgunlaştı,hemen catlattik

Aslında geçen pazartesi kan testinin 21.18 çıkması ile öğrendim ama yazmak için biraz daha emin olmak istedim

9 Mart ; 21.18
11Mart ; 71.70
16 Mart ; 755.7

Sanırım artık bende kasım anne adayıyım diyebilirim
Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşAllah

Hayirli olsun hosgeldin

Arkadaslar henüz doktora gitmedim folbiol kullaniyordum bitti bende Folidoce aldım bu ilaç hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı

Kizlar Allah dan bise cikmazsa bende kasim annesiyim.3.5haftalik hamileyim sizce karnim kacinci ayda cikar hafif balik etlym ztn az bise gobis var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…