- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.161
kızlar ben balık, ıspanak, kırmızı et, tavuk eti, ceviz, badem, fındık, fıstık, kuru üzüm, süt, yoğurt yemelere başladım hemen bir kilo almışım :/
tavuk deme bende aynı durumdayımMasallah nazar degmesin benim bulantilarr yuzunden yemek gormek istemiyorum iyyy dun itibariylede tavuk gormek istemiyorumm adi bile midemi bulandiriyor
Söyleyebilir sin ancak senin değerin kötü değil. 10 un altı riski.benim değerimde 12 lerdeydi kasık ağrım sürekli var doktora belirtmemiştim belirtmelimiyim :S
tamam teşekkür ederim .. Bu sevincden sonra Allah hiç birimize kötü haber aldırmasın bebişlerimizdenSöyleyebilir sin ancak senin değerin kötü değil. 10 un altı riski.
Cnm bnm dualarim seninleAllahin mucizesi.. olmasi sa mucizeydi korunurken..Rabbim ne verdiyse kabulüm. Hayrlisini diliyorum.Tek dilegim suan en azindan dis gebelik cikmasin cnku tedavisi biraz zormus.
Çok sağolun, ben İzmirdeyim. Bugun gittiğim doktordan bende memnun kaldim gerçi. Ama işte yapilabilecek herseyi yapıyoruz sanırim. Geriye beklemek kalıyor. Insallah seninde tekrarlamaz ve sagliklı bi sekilde devam eder hamileligin cnm.bendede cuma sabah kahverengi lekelenme başlamıştı cumartesi progestan hapına başladım 2 gün dinlendm bugün işbaşı yaptım fitil olarak kullanmaya başladım baya azaldı şükürler olsun.. içinizi ferah tutun bizim bütün hislerimiden tedirginliklerimizden duygularımızdan etkileniyor mercimek tanelerimiz.. rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. birde istanbuldaysanız size kendi doktorumu tavsiye etmek isterim çok memnunum
Benim progesteron degerime bakmadi doktor. Leke ve kanama için verdi.Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi
Azalsin ona da raziyim 24 saat mide bulantisi cok zorGebelik bulantısını yüzde yüz geçiren hiçbir şey yok canım.. Ben de 17-18. haftaya kadar 24 saat mide bulantısı çektim 7-8 kilo vermiştim... İnşallah rahat geçirirsin işe yarar
Kızlar ya sizde benim gibi misiniz? Hergün ne yicem derdi. İştahsızlık, mide bulantısı. Okadar halsizimki yiyemediğim için. Hayatım tamamen koltuk ve baytaniyeden ibaret
herkese merhabaaa son 3gün inşallah bende ayın sonundan yakalarım kasım annesi olmayı.. çok bekledim, çok özlemle bekliyorum... inatla tam 2 yıldır...
Hikayemi burdan okuyabilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cift-rahim.599378/page-5#post-39800399
oyüzden o güzel bebişleri taşıyan mis anneler tek bi kelime şikayet etmeyin lütfen :) kusmalarla bulantılarla sevin o mucizeyi... :)
Benim hafif sekilde adet agrilarim ve arada lekelelenme hatta bir iki kere de kirmiziya donuk akintim oldu. Halada 3 wc ye gidisimden birinde oluyor. 6+5 im bugün tekrar başka doktora gittim, kese etrafinda kanama alani yok dedi. Kese 10.7 mm olmuş, 3 gun once 8 di. Buyumesi normal gibi ama karindan ulttrasonla kese içinde hala bişi gorunmuyor. Doktor kese 20mm olunca gorunmesini bekliyoruz dedi. Benim mi gec gelisiyor normal mi bu surec sizce?
Kızlar progesteron değeriniz kaçtı değere bağlıda oluyormu ilaç kullanımı yoksa sadece leke ve kanama için mi
Canim uzulme insallah mucizeni yasarsin senin icin dua edicem. İnsallah dis gebelik degildir.
Uzulme canim hayirlisi boyleymis cok sukur gebe kalabiliyorsun tekrar melegin tutunur insallah.
Dikkat et yinede canim bende hic dikkat edemiyorum lekelenmem yok sukur ama agrim olunca hissediyorum yoruldugumu.
Dedigin gibi cocuk olunca dinlenmek ne mumkun. Bir de ustune sinir eklendi bende cocugun en ufak tutturmasi aglamasi bile batiyor. Aklima mukayet olmaya calisiyorum.
tavuk deme bende aynı durumdayım
Kızlar ya sizde benim gibi misiniz? Hergün ne yicem derdi. İştahsızlık, mide bulantısı. Okadar halsizimki yiyemediğim için. Hayatım tamamen koltuk ve baytaniyeden ibaret
Canim nasilsin nasil geciyor kalp atisini duydunmu mrk ediyorum duyabilirmiyiz bu hafta sonu diyeBugün sinirle masaya telefonu vurup kırdım desem... Samsung note 2 gitti
Hayirli olsun hosgeldinMerhabalar sevgili 2015 Kasım anneleri :)))
Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ,31 ocakta kanamam başladı ,doktorum korunmadan devam dedi. Hemen femaraya başladım ,yani sıra çörekotu,bal,tarçın kürü ve hacamatla destekledim. Gecikmelide olsa 23 şubatta bir yumurtam olgunlaştı,hemen catlattik
Aslında geçen pazartesi kan testinin 21.18 çıkması ile öğrendim ama yazmak için biraz daha emin olmak istedim
9 Mart ; 21.18
11Mart ; 71.70
16 Mart ; 755.7
Sanırım artık bende kasım anne adayıyım diyebilirim
Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşAllah
4 aydan sonra disardan farkedilir ancak ama yine alacagin kiloylada alakali :)Kizlar Allah dan bise cikmazsa bende kasim annesiyim.3.5haftalik hamileyim sizce karnim kacinci ayda cikar hafif balik etlym ztn az bise gobis var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?