2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim nasilsin nasil geciyor kalp atisini duydunmu mrk ediyorum duyabilirmiyiz bu hafta sonu diye
Ne olsun canım biraz mide bulantısı ve iştahsızlık var malesef. Yemek için kendimle mücadele ediyorum resmen. Ben keseyi cumartesi gördüm. Kap atışarını bu hafta sonu duyabiliriz sanırım. Dr bana 10 gün sonra gel dinleyelim dedi ama malum 10 gün sonra yeni muayene ücreti gerekiyor bence o nedenle 10 gün dedi :) Cumartesi 8 gün oluyor zaten bence hafta sonu gidersen dinlersin, geç döllenme değilse tabi ki. Ben 27 sinde randevu aldım o zaman gidicem artık

Masallah nazar degmesin benim bulantilarr yuzunden yemek gormek istemiyorum iyyy dun itibariylede tavuk gormek istemiyorumm adi bile midemi bulandiriyor
Tavuk eti başka şeylerle telafi edilir ama ben balık görmek istemiyorum. Haftada 2 balık diyor doktorlar. En son çarşamba yedim. Bugün akşam balık yiyeyim artık dedim bütün gün içime dert oldu nasıl yerim diye, sonrada iyice tiksinmeyeyim diye vazgeçtim Üstelik balık yemek çok önemli ama nasıl yapıcam bilmiyorum

İnşallah canmm hayırlı olsunn..

Evet balik yenmesi gereken besinlerden kan piltilasmasi kanaman vs yoksa balik yagi kullanirsin ilerleyen zamanda bende kizimda etten tiksindim market reyonlarinda gordugumde bile kosarak uzaklasiyordum goruntusune tahamulum yoktu dontorlarda yenmesi gerek diyorlar kirmizi ete ben yemedim onun yerine fistik yedim vejeteryanlar onu yiyomus sende fazla zorlama kendini yemem lazim diye cunku bunye istemeyince olmuyor arastir balik karsiligi ne olabilir diye olmadi doktorunla konusup balik yagi icersin canim uzulme

Kizlar bulanti icin ilac kullanmamaya dikkat edin yurtdisindayim ve burdaki doktorlar onermiyo.zencefillj limon cayi oneriyolar

Ben 6 kilo vermeme ragmen ilac almadim ama artik halim kalmadigi zaman serum aldim sanirim onun icindede bulanti kesmesi icin ilac oluyor cok zorda kalininca mecbur ama pekte etkisi yok zaten

Merhaba kızlar cumartesi günü kanda gebeliğimi öğrenip koşmuştum buraya :) ama heyecandan değerimi sormayı unutmuştum doktora, cumartesi günkü değerim 243'müş. Bugün 500 olmuştur dedi. hafta sonuna 1000 olur, gel keseyi görelim inşallah dedi Normal değil mi değerlerim, ayyy çok heyecanlı miniğimi ilk defa göreceğimmm inşallahh

Iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz gecmisi okuyamadim ins bebislerde sizlerde iyisinizdir ben surekli yatiyorum midem cok kotu ve sancim oluyo arada giremiyorum sohbete

Merhaba heyecanlı meraklı tedirgin hassas annişler :) ben 2014 ün kasım annelerindenim.geçen sene bu günlerde gebeliğimi öğrenip hayatımın en şahane duygularını yaşamıştım şimdi 4 aylık bir kız bebişim var.. Allah sizleri de bebeğinize kavuşacağınız güne sağlıkla ulaştırsın.

Hayirliosun

Amiiin canım amiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…