2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Galibası mı var canım bildiğin hamilesin tebrik ediyorum benim adet günü bile 243 çıktı adet olmayacaksın boşuna bekleme
Valla cnm 2,5 yildir istiorum bu bebegi ilk gebeligimde dusuk ikincisinde kalbi durdu kurtaj oldum 3.sundede hersey guzeldi 20 haftalikken bobregi olmadgi icin yasayan bbegimi dogurmak zorunda kaldim o yuzden bu sefer pek heveslenemiyorumm bilmiyorummmm

Rabbim bu defa ikinizi de korur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğini canım Bol bol ayetel kürsü oku

Gecmisolsun.canim.busefer sorun olmaz inşallah." O "ol dediyse herşey olur

Meryem Suresi gebe kalmadan önce ve kolay doğum için çok faydalı diye biliyorum canım, aklında bulunsun
Ewet canim onuda duymustum.... ama bu ay iki 3 kere yasin ve mubin duasi okudum hacet icin dilegim hamile kalmakti rabbim kabul etti cok sukurrr onuda sana tavsiye ederimm

Yasin suresinde 7 tane mubin le biten ayrt war o biten yerlerde 7 kere mubin duasi okuyup devam ediyorsun canimm
Anladım canım. O zaman okuyayım canım, hayırlı zihnen ve bedenen sağlıklı bir evladım olsun diye... Yasin suresinin belli bir sayısı yok değil mi? Müsait oldukça okuyabilirim?

Tüm sorunlarından uzak sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsin inşallah. Sorunun nedir canım? Anlatmak istersen dinlerim.
Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi

Anladım canım. O zaman okuyayım canım, hayırlı zihnen ve bedenen sağlıklı bir evladım olsun diye... Yasin suresinin belli bir sayısı yok değil mi? Müsait oldukça okuyabilirim?
Yok canim ben firsat buldukca okudum rabbim kabul etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…