- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.201
Galibası mı var canım bildiğin hamilesin tebrik ediyorumKizlar galiba bnde hamileyimmmmm 285 cikti beta hcg ama s.a.t 10 subat bakalimmmm
Valla cnm 2,5 yildir istiorum bu bebegi ilk gebeligimde dusuk ikincisinde kalbi durdu kurtaj oldum 3.sundede hersey guzeldi 20 haftalikken bobregi olmadgi icin yasayan bbegimi dogurmak zorunda kaldim o yuzden bu sefer pek heveslenemiyorumm bilmiyorummmmGalibası mı var canım bildiğin hamilesin tebrik ediyorumbenim adet günü bile 243 çıktı adet olmayacaksın boşuna bekleme
Rabbim bu defa ikinizi de korur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğini canımValla cnm 2,5 yildir istiorum bu bebegi ilk gebeligimde dusuk ikincisinde kalbi durdu kurtaj oldum 3.sundede hersey guzeldi 20 haftalikken bobregi olmadgi icin yasayan bbegimi dogurmak zorunda kaldim o yuzden bu sefer pek heveslenemiyorumm bilmiyorummmm
Evet canim.gordumSağ ol canım. Keseyi gördün mü sen?
Gecmisolsun.canim.busefer sorun olmaz inşallah." O "ol dediyse herşey olurcemreank .!.:Valla cnm 2,5 yildir istiorum bu bebegi ilk gebeligimde dusuk ikincisinde kalbi durdu kurtaj oldum 3.sundede hersey guzeldi 20 haftalikken bobregi olmadgi icin yasayan bbegimi dogurmak zorunda kaldim o yuzden bu sefer pek heveslenemiyorumm bilmiyorummmm
Ewet canim hepimizi insallah korusun okuyorum hergunde yasin okumaya dikkat etmek istiyorum insallah okuyabilirimmRabbim bu defa ikinizi de korur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğini canımBol bol ayetel kürsü oku
O zaman bu nazar boncuğunu hak ettinEvet canim.gordum
HayirliolsunKizlar galiba bnde hamileyimmmmm 285 cikti beta hcg ama s.a.t 10 subat bakalimmmm
Meryem Suresi gebe kalmadan önce ve kolay doğum için çok faydalı diye biliyorum canım, aklında bulunsunEwet canim hepimizi insallah korusun okuyorum hergunde yasin okumaya dikkat etmek istiyorum insallah okuyabilirimm
Benim biraz sorunum var canimO zaman bu nazar boncuğunu hak ettinkaç haftalıktı o zaman?
Ewet canim onuda duymustum.... ama bu ay iki 3 kere yasin ve mubin duasi okudum hacet icin dilegim hamile kalmakti rabbim kabul etti cok sukurrr onuda sana tavsiye ederimmMeryem Suresi gebe kalmadan önce ve kolay doğum için çok faydalı diye biliyorum canım, aklında bulunsun
Tesekkur ederim cnm hepimizin insallahHayirliolsun
Mubin duasını bilmiyordum, çok teşekkür ederim canımEwet canim onuda duymustum.... ama bu ay iki 3 kere yasin ve mubin duasi okudum hacet icin dilegim hamile kalmakti rabbim kabul etti cok sukurrr onuda sana tavsiye ederimm
Kesinlikle canim kun fe yekun rabbim olderse hepsi olurGecmisolsun.canim.busefer sorun olmaz inşallah." O "ol dediyse herşey olur
Tüm sorunlarından uzak sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsin inşallah. Sorunun nedir canım? Anlatmak istersen dinlerim.Benim biraz sorunum var canim
Yasin suresinde 7 tane mubin le biten ayrt war o biten yerlerde 7 kere mubin duasi okuyup devam ediyorsun canimmMubin duasını bilmiyordum, çok teşekkür ederim canım
Hayirdir canim ne sorunu burda paylasip stres atmak amacimizBenim biraz sorunum var canim
Anladım canım. O zaman okuyayım canım, hayırlı zihnen ve bedenen sağlıklı bir evladım olsun diye... Yasin suresinin belli bir sayısı yok değil mi? Müsait oldukça okuyabilirim?Yasin suresinde 7 tane mubin le biten ayrt war o biten yerlerde 7 kere mubin duasi okuyup devam ediyorsun canimm
Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisiTüm sorunlarından uzak sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirirsin inşallah. Sorunun nedir canım? Anlatmak istersen dinlerim.
Yok canim ben firsat buldukca okudum rabbim kabul etsin insallahhhAnladım canım. O zaman okuyayım canım, hayırlı zihnen ve bedenen sağlıklı bir evladım olsun diye... Yasin suresinin belli bir sayısı yok değil mi? Müsait oldukça okuyabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?