- 8 Aralık 2014
- 676
- 209
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.221
Bnde oyle dusunyrm :)4 aydan sonra disardan farkedilir ancak ama yine alacagin kiloylada alakali :)
Canim uyusmaya bilir gec dollenme olmustur suanda yaptigin kaygi stres sana degil bebegine zarra veriyor oyuzden hadi annesi ayaga kalk ve silkin bi rabbim bilir herseyin en iyisinio bilirSatimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Amin canım amin :)Yok canim ben firsat buldukca okudum rabbim kabul etsin insallahhh
Geç döllenme olmuştur canım, gönlünü ferah tut. Kese küçükse inşallah seninkinin tek sorunu minyon tipli olmak olurSatimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Bnde 28 e randevu aldim canim aslinda .. dr um 25 i gibi gel dedi.. 9 unda bakti 4 bucuk haftalik dedi.. cok sukur midem tuaf ama bulanti kusmam suan yok .. hadi bakalim :)Ne olsun canım biraz mide bulantısı ve iştahsızlık var malesef. Yemek için kendimle mücadele ediyorum resmen. Ben keseyi cumartesi gördüm. Kap atışarını bu hafta sonu duyabiliriz sanırım. Dr bana 10 gün sonra gel dinleyelim dedi ama malum 10 gün sonra yeni muayene ücreti gerekiyor bence o nedenle 10 gün dedi :) Cumartesi 8 gün oluyor zaten bence hafta sonu gidersen dinlersin, geç döllenme değilse tabi ki. Ben 27 sinde randevu aldım o zaman gidicem artık
Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Aminn amin canım geçecek bu günler,Artık bende uyumak istiyorum yaaasancılar birakmiyor lar beni üstüne birde gaz sancısı cekiyorum. Uyumadigim için de vücudum dinlEnmiyor. Heryerim agriyor Allah im yardım et tüm
hamislere
HayirlisiCnm bunu bence fazla takiyosun. Geç döllenme olmuştur. Benimde öyledir yrn gidicem Dr ye normalde 6 haftalik olmasi gerekir 5 çıkacak Çünkü 33-34 günde adet olurum yani bi hafta geç yumurtluyorum
Amin.canim.insallahCnm bunu bence fazla takiyosun. Geç döllenme olmuştur. Benimde öyledir yrn gidicem Dr ye normalde 6 haftalik olmasi gerekir 5 çıkacak Çünkü 33-34 günde adet olurum yani bi hafta geç yumurtluyorum
Haktan hayirlisiCanim uyusmaya bilir gec dollenme olmustur suanda yaptigin kaygi stres sana degil bebegine zarra veriyor oyuzden hadi annesi ayaga kalk ve silkin bi rabbim bilir herseyin en iyisinio bilir
10 gün sonra randevum var o zaman sormayı düşünüyorum doktora. sağolasınEvet balik yenmesi gereken besinlerden kan piltilasmasi kanaman vs yoksa balik yagi kullanirsin ilerleyen zamanda bende kizimda etten tiksindim market reyonlarinda gordugumde bile kosarak uzaklasiyordum goruntusune tahamulum yoktu dontorlarda yenmesi gerek diyorlar kirmizi ete ben yemedim onun yerine fistik yedim vejeteryanlar onu yiyomus sende fazla zorlama kendini yemem lazim diye cunku bunye istemeyince olmuyor arastir balik karsiligi ne olabilir diye olmadi doktorunla konusup balik yagi icersin canim uzulme
Aman bulanmasın canım. Kötü bir durum. Benimde öyle aman aman bulanmıyor aslında ama tiksinme başladıBnde 28 e randevu aldim canim aslinda .. dr um 25 i gibi gel dedi.. 9 unda bakti 4 bucuk haftalik dedi.. cok sukur midem tuaf ama bulanti kusmam suan yok .. hadi bakalim :)
Günaydın kızlar, sevgili midem sana da günaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?