2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Canim uyusmaya bilir gec dollenme olmustur suanda yaptigin kaygi stres sana degil bebegine zarra veriyor oyuzden hadi annesi ayaga kalk ve silkin bi rabbim bilir herseyin en iyisinio bilir

Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Geç döllenme olmuştur canım, gönlünü ferah tut. Kese küçükse inşallah seninkinin tek sorunu minyon tipli olmak olur bebeğin sımsıkı tutunur ve 9 ayı doldurunca sağ salim gelir inşallah yanına.

Bnde 28 e randevu aldim canim aslinda .. dr um 25 i gibi gel dedi.. 9 unda bakti 4 bucuk haftalik dedi.. cok sukur midem tuaf ama bulanti kusmam suan yok .. hadi bakalim :)

Cnm bunu bence fazla takiyosun. Geç döllenme olmuştur. Benimde öyledir yrn gidicem Dr ye normalde 6 haftalik olmasi gerekir 5 çıkacak Çünkü 33-34 günde adet olurum yani bi hafta geç yumurtluyorum

Artık bende uyumak istiyorum yaaasancılar birakmiyor lar beni üstüne birde gaz sancısı cekiyorum. Uyumadigim için de vücudum dinlEnmiyor. Heryerim agriyor Allah im yardım et tüm hamislere

Artık bende uyumak istiyorum yaaasancılar birakmiyor lar beni üstüne birde gaz sancısı cekiyorum. Uyumadigim için de vücudum dinlEnmiyor. Heryerim agriyor Allah im yardım et tüm
hamislere
Aminn amin canım geçecek bu günler,
İyi yonude var erken kkalkmanın ben kalkmasam eşim geç kalacaktı işe

10 gün sonra randevum var o zaman sormayı düşünüyorum doktora. sağolasın

Bnde 28 e randevu aldim canim aslinda .. dr um 25 i gibi gel dedi.. 9 unda bakti 4 bucuk haftalik dedi.. cok sukur midem tuaf ama bulanti kusmam suan yok .. hadi bakalim :)
Aman bulanmasın canım. Kötü bir durum. Benimde öyle aman aman bulanmıyor aslında ama tiksinme başladı kusma yok çok şükür

günaydın bayanlar..
yaa sizlere bir sorum var ben daha 6+2 yim..
normalde de gögsüm büyüktü daha simdiden büyüdü ve kasınıyo sanırım catlaklar olusacak dün gece fark ettim çok az oluşmus bile çok üzüldüm smdiden bole olursa napcam ben bebe yağı aldım sürüyorum simdiden ama çatlıcak gibi yaa napcam ben sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…