- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.421
Bendede dün oldu bende bugün doktora gidicem normal mi değil mi sanada bilgi veririm bişey çıkmaz inşallah hiçbirinizdedeMrb arkadaşlar bnde 6haftalık hamileyim az önce peçeeteye kahwerenqi leke oldu ayrıca kasık aqrımda war bilqisi olan war m ? Yardmcı olurmsunuz lütfen
Merhaba korkutmak istemem ama dr a gidin mutlaka.Bendede dün oldu bende bugün doktora gidicem normal mi değil mi sanada bilgi veririm bişey çıkmaz inşallah hiçbirinizdede
Aaa ben hiç kabızlık yaşamadım ama hemen hemen hergün ananas yerim. Belkide ondan yaşamadım :) Denemekten zarar gelmez kızlar ananası deneyin kabızlık içinCnm bnm bu kabızlıga tek çözüm ananass ananas hem bbk için iyi hmde bızı kabızlıkdan kurtarıo...
bugün 3te randevum var o zmn gitcem zaten yoğun bi akıntı olmadı 2 damla bişey ama insan yinede endişeleniyorMerhaba korkutmak istemem ama dr a gidin mutlaka.
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz yıllarda Kasım 2012 anne adayıyken yaklaşık 1 ay erken doğum ile Ekim 2012 annesi olmuştum ve şimdi yine Kasım 2015 anne adayıyım :) Çok mutluyum, oğlum 2.5 yaşına girecek ve bir kardeşi olacak, ona yavaş yavaş kardeş sevgisi aşılamaya bile başladık..
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.. Artık buradayım, takipteyim, sizlerleyim..
Bilgilerimizi yine birlikte paylaşarak güzel günler geçireceğimize eminim..
Herkese sevgiler..
Kizlar benim arada gelen kahverengi lekelerim bugun acik kirmizi oldukorkmaya basliyorum.işe de gidecegim iyice stress oldum doktor cok olmazsa sorun deyil dedi ama yinede ... Ustelik 8 tupluk kan tahlillerimden birinde triod cikmis ilac yazdi doktor hemen .dua edin lutfen benim icin
günaydın kasım anneleri.. bende kasım annesi olacağım inşallah.
meleğimin geleceği gün 18/11/2015...
herkese sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum:)
kahverengi akıntı bende de oldu 2 damla bişey ama sonra akmadı bugün doktra gitcemKizlar benim arada gelen kahverengi lekelerim bugun acik kirmizi oldukorkmaya basliyorum.işe de gidecegim iyice stress oldum doktor cok olmazsa sorun deyil dedi ama yinede ... Ustelik 8 tupluk kan tahlillerimden birinde triod cikmis ilac yazdi doktor hemen .dua edin lutfen benim icin
günaydın bayanlar güne güzel başladım çok güzel bi rüya gördüm bembeyaz bir gelinlik giyiyordum nikahıma son anda yetişiyordum ama mutlu uyandım
Hanımlar bebişinin kalp atışlarını duyabilen var mı ? Dün doktora gittim 6 haftalık ama kalp atışı yok dedi. Haftaya yine çağırdı ve rahimde iç kanama varmış. Düşük önleyici ilaç progestan verdi. Çok korkuyorum var mı o minik mucizzenin kalp atışlarını duyan
Canım ben kalp atışını 6+3 günlük iken duydum benim de rahim içi kanama var iki haftadır istirahatteyim progestan kullanıyorum şimdi iyiyiz.İyi düşünelim mucizelerimiz tutunsun kendini üzme canım Allah'ım izin verirse sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebişlerimizi:)
Kızlar hiç kahverengi akıntısı olan oldu mu bende Bugün 2 damla oldu yarın doktora gidicem
Mrb arkadaşlar bnde 6haftalık hamileyim az önce peçeeteye kahwerenqi leke oldu ayrıca kasık aqrımda war bilqisi olan war m ? Yardmcı olurmsunuz lütfen
Kizlar benim arada gelen kahverengi lekelerim bugun acik kirmizi oldukorkmaya basliyorum.işe de gidecegim iyice stress oldum doktor cok olmazsa sorun deyil dedi ama yinede ... Ustelik 8 tupluk kan tahlillerimden birinde triod cikmis ilac yazdi doktor hemen .dua edin lutfen benim icin
GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?
ben herkese söledim.GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?