2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mrb arkadaşlar bnde 6haftalık hamileyim az önce peçeeteye kahwerenqi leke oldu ayrıca kasık aqrımda war bilqisi olan war m ? Yardmcı olurmsunuz lütfen
Bendede dün oldu bende bugün doktora gidicem normal mi değil mi sanada bilgi veririm bişey çıkmaz inşallah hiçbirinizdede

Merhaba canim hosgeldin aramiza benimde 2012 mayis dogumlu bir kizim var kardes cok istiyordu onun icin bizde ikinciyi hemen arkasina dusunduk. İnsallah bu sefer zamaninda gelir bebisin korkutmadan. Saglikli hamilelik ve dogum diliyorum.

Canim bence ise gitme doktora git ve rapor al bir kac gun dinlenirsen iyi gelebilir.

günaydın kasım anneleri.. bende kasım annesi olacağım inşallah.
meleğimin geleceği gün 18/11/2015...
herkese sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum:)

Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza.

kahverengi akıntı bende de oldu 2 damla bişey ama sonra akmadı bugün doktra gitcem

Endişlenmeyin lütfen geç döllenmedir bizide doktor haftaya çağırdı inşallah duyarız bol bol dua edelim

Kızlar hiç kahverengi akıntısı olan oldu mu bende Bugün 2 damla oldu yarın doktora gidicem

Mrb arkadaşlar bnde 6haftalık hamileyim az önce peçeeteye kahwerenqi leke oldu ayrıca kasık aqrımda war bilqisi olan war m ? Yardmcı olurmsunuz lütfen

Arkadaşlar kahverengi leke geçen hafta cuma başladı bende de cumartesi doktoruma gittim 2 gün istirahet et progestanı kullan eğer geçmezse 2 gün sonra gel istirahat yazıyım dedi kızlar aksatmadan doktorunuza gidin ve progestan verilirse fitil kullanmanızı öneririm çok daha etkili oluyor hepinize geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…