2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kahverengi leke gelen hanımlar benim ilk hamileliğimde olmuştu başlarda yerleşme kanamasıymış dr ilaç vermişti ama sanırım kullanmama gerek kalmadan kendiliğinden geçmişti stres yapmamaya çalışın bol bol dinlenin ağır kaldırmayın allah hepimize yardım etsin yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inş.

Kızlar geçmişi çok Okuyamadım teşekkür ederim güzel mesajalrınız için hepiniz tez zamanda duyun pıtpıtları inşallah :)
Doktor parolu zorda kalmazsan içme dedi serum taktırsam parol içmekten iyimidir ? Biran önce toplanmam lazım iş güç malum

benim doktorumda günde 2-3 taneye kadar içsende bebeğe bir zararı olmaz parolun demişti

Arkadasim gecen grip olmustu oda gebe hastanede calisiyor. Bir serum takmislardi da ayaga kalkabildi. Doktoruna danisarak taktirabilirsin.

ne kdr leke gelmişti bende bi defa dün iki damla kahverengi leke olmuştu ama hiç ağrım sızımda yok çok endişelendim yinede bebeğin kalp atışını duysak rahatlıycam ama şimdi daha çok küçük onuda duyamam

peki sendeki lekelenme ne kdrdı bi defalık mı oldu yoksa tekrarladı mı? şu anda nasılsın

GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?

Günaydınlar ben muhasebeciyim ve bir otelde çalışıyorum müdürüme daha dün söyleyebildim benim kadar sevindi nerdeyse sağolsun onun dışında çalışma arkadaşlarım çok anlayışlılar bana bebekler gibi davranıyorlar öğrendiğimizden beri ne bir dosya kaldrtırlar ne çay almaya kaldırtırlar allah razı olsun hepsinden çay dediğimde günde 2 bardaktan fazla vermyorlar bende çok severim onuda iyiliğim için yapıyorlar

ben herkese söledim.
o kadar çok sevindiler ki.
anlayışlı davranacak bir durum yok şuan ortada çok şükür ama olsa anlayışlı davranırlar.
ben söyleyemiyorum çünkü beraber çalıştığım arkadaşımda bebek istiyo bir süredir ve olmuyo ikinci aşılamayı yaptırdı o yüzden sanki nispet yapar gibi olur diye düşündüm bir süre daha söyleyemem herhalde

peki sendeki lekelenme ne kdrdı bi defalık mı oldu yoksa tekrarladı mı? şu anda nasılsın
cuma günü sabah bir başladı her lavaboya gitmemde peçeteye gelirdi yoğun kıvamlı gibi cumartesi aynı şekilde devam etti pazar akşamı su şeklinde 2 damla geldi pazartesi sarıya döndü şimdi normal akıntım var allaha şükür

Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?

Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?
doktorun ne diyor canım bu konuda bana lekelenmem için verldi bir hafta kullan sonra bakarız dedi..

benimde az az gelmişti tabi tedirgin oluyor insan ama çokta korkulacak bi durum olmadığını söylemişti doktorum sende çok düşünmemeye çalış umarım yakında kalp atışınıda duyarsınız

GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?

ben 2200 öğrencili bir okulda müdür yardımcısıyım , müdürüm biliyor durumu , hastaneye gitmekte falan sorun yaşamıyorum ama öğrenciler çok strese sokuyorlar insanı ,bakalım nasıl olacak bu iş

doktorun ne diyor canım bu konuda bana lekelenmem için verldi bir hafta kullan sonra bakarız dedi..
Benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ama nedeni araştırılmadı.
Doktorum beni çok korkuttu. İlk muayenede beni mahvetti.
Coraspin ve progesteron verdi.
Zaten bu yüzden değiştiriyorum doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…