- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.441
bende daha başlamadım.. ufak tefek şeyler aldım o kadar.ay maşallah yaaa bende tık yok daha
mobilya kokuları çıkmadı.
o koku gitsin diye bekliyorum işten eve gidince zaten pert haldeyim. artık zor geliyor
halbuki yıkayıp ütülemek ne hayalim
hiç yaşamadım böle bişeyi ama ben olsam doktora gitme şansım varsa gider kontrol ettirirdim.. su gelme ihtimali olabilir mi diye..Arkadaşlar benim dünden beri bacak aramdaki kemik ağrıyor, bu çatı dedikleri zımbırtı sanırsam. bugünde biraz uzanıp dinlendikten sonar bir kalktım sanki altıma kaçırıyomuşum gibi oldum. Hemen tuvalete koştum avuç içinden biraz fazla kremsi beyaz bişey gelmiş. Sizce bu ne olabilir.Korkuyorum
Bende baslayayim diyorum ne olur, ne olmaz diye. Dün buhar kazanlı ütü siparişi verdim, bugün gelecek yarına yıkayıp utuleyim diyorum. Küçük bir çanta hazırlamak lazım artıkkızlarrr çantamı yavaş yavaş hazırlıyorum kıyafetlerimiz ütülendi acaba erken mi başladım neneler koyucaksınız çantalrınıza paylaşırsanız sevinirim
Kızlar rahim ağzım yine kısalmış 2.7 cm olmuş. 4cm di. 2ayda 4cmden düştü. Aman rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün.
Bu arada 1780gr olmuş paşam. Yüzünü çok göstermedi başı aşağı doğru biraz. Sağlıkla gelsinler inş
Arkadaşlar benim dünden beri bacak aramdaki kemik ağrıyor, bu çatı dedikleri zımbırtı sanırsam. bugünde biraz uzanıp dinlendikten sonar bir kalktım sanki altıma kaçırıyomuşum gibi oldum. Hemen tuvalete koştum avuç içinden biraz fazla kremsi beyaz bişey gelmiş. Sizce bu ne olabilir.Korkuyorum
Benimde daha mobilyalar alinmadi, hafta sonu laminantini yaptirdik, duvar kağıdı yaptiricaz daha. Sonrada ikea dan mobilyaları alıp kurmak kalıyor. Ama küçük bir çanta hazırlayın diyorum artikay maşallah yaaa bende tık yok daha
mobilya kokuları çıkmadı.
o koku gitsin diye bekliyorum işten eve gidince zaten pert haldeyim. artık zor geliyor
halbuki yıkayıp ütülemek ne hayalim
Arkadaşlar benim dünden beri bacak aramdaki kemik ağrıyor, bu çatı dedikleri zımbırtı sanırsam. bugünde biraz uzanıp dinlendikten sonar bir kalktım sanki altıma kaçırıyomuşum gibi oldum. Hemen tuvalete koştum avuç içinden biraz fazla kremsi beyaz bişey gelmiş. Sizce bu ne olabilir.Korkuyorum
ben başlamışken yıka ütüle dolaba ve çantaya aynı anda koyayım diyorum.Benimde daha mobilyalar alinmadi, hafta sonu laminantini yaptirdik, duvar kağıdı yaptiricaz daha. Sonrada ikea dan mobilyaları alıp kurmak kalıyor. Ama küçük bir çanta hazırlayın diyorum artik
Kizlar dogum fotografcisi ayarlayan var mi? Ben ilk dogumumda istemistim ama nasip olmadi bunda bir kisiyi ayarladim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Bende baslayayim diyorum ne olur, ne olmaz diye. Dün buhar kazanlı ütü siparişi verdim, bugün gelecek yarına yıkayıp utuleyim diyorum. Küçük bir çanta hazırlamak lazım artık
Offf ya bende kurtulamadim bu mantardan, idrar tahlili temiz çıkıyor ama adet zamanlarında o beyaz akıntı oluyor hep, doktor fitil verdi biraz iyi, sonra devam. Ayrıca 10 dakikada bir WC deyim ya bide bebede baskı yapınca kaciriyorum saniyorumkremsi akıntı bende de var adı mantar oluyor maalesef...yinede doktoruna sor..o çatı kemiği bende bir haftadan fazladır ağrıyor..çocuk mesaneye vurduğu için anında sidik torban patlamış gibi çişin geliyor..açıklamaları bunlar ama yinede doktoruna danış.
Acaba doğumdan sonra baba girip fotoğraf çekemez mi? Ben de kendi kendime öyle düşündüm. Hiç araştırmadım ama kesin aşırı pahalıdır bu doğum fotoğrafçılığı.
Kızlar isim konusunda esimle anlaşamıyordu ben Minel istiyorum o Gülefşan sizce hangisi
kızlarrr çantamı yavaş yavaş hazırlıyorum kıyafetlerimiz ütülendi acaba erken mi başladım neneler koyucaksınız çantalrınıza paylaşırsanız sevinirim
Kizlar dogum fotografcisi ayarlayan var mi? Ben ilk dogumumda istemistim ama nasip olmadi bunda bir kisiyi ayarladim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Mevlid icin super bir fikir fiyati ne kadar acaba?...bende özel yapım tesbih dağıtmayı düşünüyorum kızlar...
tabi fikrim değişmezse...
Esinizi alırlarsa doğuma çekebilir tabi neden olmasın. Biraz pahalı ama hatırası kalsın istiyorum ilk bebeğimde yaptırmamıştım şimdi ikisi bir karede olacaklar insallah:)
Herkes doktor ve hepsinin gözünde ultrason cihazı var. Nerden biliyorlar erkrn dogum yada sezeyan olacagini. Onca teknolojiye ragmen dr bilemiyor.Hiç takma sen benim bazen yukarıda bazen asagida degisiyorKizlar ben 29. Haftadayim son gunlerde karnimi goren aa ne kadar asagida sen erken dogum yapabilirsin hazirlikli ol, bi de kesin sezeryan diyor.Hic kasiklarimda vs agri yok ama tedirgin olmaya basladim dra gidince sorucam ama benim gibi olan var mi
Arapca bilen biri olarak minel ismi anlamsız ve uyduruk oldugunu soyleyebilirim ama senin kulağına hoş geliyor olabilir gulefsan yada nurefsan en azından anlamlı ama icine sinmesi önemli tabiKızlar isim konusunda esimle anlaşamıyordu ben Minel istiyorum o Gülefşan sizce hangisi
Hastanede kalacağın gün sayisina gore hazirla eşyalarını, geçen ay 2 arkadaşım doğum yaptı onlardan tuyolar aldım. İçine kısa kollu alttan citcitli body olsun diyorlar, çünkü uzun kolluyu giydirirken zor oluyormuş.ben başlamışken yıka ütüle dolaba ve çantaya aynı anda koyayım diyorum.
hoş çantaya neler konmalı hala tam emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?