- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.461
esim dogumda yanimda olacak muhtemelen o ceker fotigrafi oglumdada cekmisti ama sadece iki tane var bunda daha cok ceker insaALLAH :)
Mevlid icin super bir fikir fiyati ne kadar acaba?
İnşallah, güzel olur tabii ki. Fiyat bilginiz olursa burayla da paylaşırsanız bizim de bir fikrimiz olur bu doğum fotoğrafçılığı ile ilgili.
Ben önceden doğum anında eşim yanımda olsun istiyordum, tabii hastane izin verirse. Ama düşününce sanki almasam daha rahat edecekmişim gibi geliyor. Bir de ne yaşayacağım bilemiyorum o anda, onu da pek üzmek istemiyorum. Ama doktorla anlaşırsak eğer bebek doğar doğmaz doğumhaneye hemen gelmesini isterim eşimin. İşte o arada çeker fotoğrafı diye düşündüm.
Bende 32 deyim bu hafta 33. haftaya giriyorum halen bir şeyimiz hazır değil ne çanta ne oda hiç bişeyBayram tatilini değerlendireceğiz temizliği yapıp..
Yok bizim babamız bayılır doğum hanede:) en iyisi böyle olacak
Evet o şekilde olabilir, fiyat konusuna gelince arkadaşımın tanıdığı yapıyor bu işi doğum sırası ve sonrası diye ikiye ayrılıyorlar toplamda 600 TL tanıdık olduğu için 400 e ayarladim ben. İkisinden birini istersen mesela doğum sırası 300 tlye geliyor.
Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))Bence Minel. Gülefşan fazla süslü gibi. Benim fikrim tabii ki. Çevremde gördüğüm Gülben ya da Gülbin ler genelde şanslı kadınlar. :) Tabii bir de Pelin ismi. Şanslı oluyorlar sanki.
Ben yarısını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. bir sürü daha var yıkanmış ütülenmeyi bekleyen üşeniyorum sıcakta.kızlarrr çantamı yavaş yavaş hazırlıyorum kıyafetlerimiz ütülendi acaba erken mi başladım neneler koyucaksınız çantalrınıza paylaşırsanız sevinirim
benimkide ara ra sigara icmeye cikiyordu bazen ben cikayim dayanmiyorum derdi. Ben o kadar sanci cekiyorum oda bi zahmet yanimda durmaya dayansinYok bizim babamız bayılır doğum hanede:) en iyisi böyle olacak
Evet o şekilde olabilir, fiyat konusuna gelince arkadaşımın tanıdığı yapıyor bu işi doğum sırası ve sonrası diye ikiye ayrılıyorlar toplamda 600 TL tanıdık olduğu için 400 e ayarladim ben. İkisinden birini istersen mesela doğum sırası 300 tlye geliyor.
mantar mıııkremsi akıntı bende de var adı mantar oluyor maalesef...yinede doktoruna sor..o çatı kemiği bende bir haftadan fazladır ağrıyor..çocuk mesaneye vurduğu için anında sidik torban patlamış gibi çişin geliyor..açıklamaları bunlar ama yinede doktoruna danış.
benimkide ara ra sigara icmeye cikiyordu bazen ben cikayim dayanmiyorum derdi. Ben o kadar sanci cekiyorum oda bi zahmet yanimda durmaya dayansin
o belli değil ki normalde burada bir gece yatırıp ertesi gün öğleden sonra taburcu ediliyor ama bakalımHastanede kalacağın gün sayisina gore hazirla eşyalarını, geçen ay 2 arkadaşım doğum yaptı onlardan tuyolar aldım. İçine kısa kollu alttan citcitli body olsun diyorlar, çünkü uzun kolluyu giydirirken zor oluyormuş.
esim dogumda yanimda olacak muhtemelen o ceker fotigrafi oglumdada cekmisti ama sadece iki tane var bunda daha cok ceker insaALLAH :)
Mevlid icin super bir fikir fiyati ne kadar acaba?
Kurs varsa süper o zaman , çok faydasını görürsün.bu cuma günü kendi gittiğim hastanede başlayacakmış. 6 hafta sürüyormuş inşallah çok gecikmiş sayılmam. video izlemeye dayanabilir miyim emin değilim cnm. ben zihin olarak biraz daha hazırlanayım bu arada vucudum içinde bişeyler yapayım sonrası artık kısmet diyip beklemek en doğrusu
Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))
Minel için cennette inci tanesi diye okumuştum anlamsız miymis Gülefşanin arapça anlamı ne pekiArapca bilen biri olarak minel ismi anlamsız ve uyduruk oldugunu soyleyebilirim ama senin kulağına hoş geliyor olabilir gulefsan yada nurefsan en azından anlamlı ama icine sinmesi önemli tabi
Ben de ist.dayim eşime aldiririm artık. Sağolasın :) peki rengi bu olan mi güzel kokuyor ben de bu renk mi istemedim kiEki Görüntüle 1620029
İstanbul eminönü mercanyokuşundan şişeleri aldığım yerden aldım canım kilosu 6tl hem kokusu da çok kalıcı ve dediğin gibi o küçük kolonyalar tarzında, balıkesirden alıyormuş onlar sordum da, kemeraltında vardır muhakkak balıkesir izmire daha yakın :)
fiyat araştırması yapmadım henüz.. sadece fikir açısından aklımda tutuyorum canım :)
Ay canım nasıl da uğraşıp Bakmışsın çok tesekkur ederim :))Bir arkadaş yorumlara yazmış. Minel ismi anlamsız diye. Ben de baktım, anlamı -den eki diyor, gramatik bir yapı galiba. Ama kuılağa hoş geliyor. Gülefşan dediğiniz gibi bana da eski gibi geliyor ama o da gül saçan demekmiş. Anlamı güzel. Yine sizin kararınız olacak.
Gül ile başlayan bazı isimler,
Gülin
Gülnihal
Gülbin
Gülben
Gülbahar
Gülce ( bence hoş bir isim)
Gülçin
Güliz
Minel'e alternatif isim olarak:
Mine ( çiçek adı)
Melike ( güzel bir isim)
Mavi ve Mavisel ( son dönem isimler)
Meryem( bu da güzel)
Aklıma gelenler bunlar:)
yok canım bende hem peynir kesiği var hem kremsi akıntı..doktorum gebelikte çok normal diyor..mantar mııı
kremsi akıntı bende de var hatta çamaşırım komple ıslanıyor bazen
ben doktora sorduğumda peynir kesiği gibi değilse sıkıntı yok demişti.
eğer fiyat alırsam yazarım buraya canım..anladim canim belki bende turkiyeden siparis vercem ondan sordum:)
vallah bende de var o dediklerindenn..yok canım bende hem peynir kesiği var hem kremsi akıntı..doktorum gebelikte çok normal diyor..
Canım sancı boyunca yanımdaydı lagmanına kadar onun yanında yaptılar ama doğum haneye girince istemedim bayılacağını dusundugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?