2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

kizlar suda normal dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz? ben denemk istiyorum normal olursa suyun agriyi biraz olsun hafiflettigi soyleniyor. oglumda cok istemistim ama o sanci aninda hastaneye soylmeyi unuttum.

Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
o benim işte..
ben hastanemi bu konulara önem veren hastane olarak seçtim. doğum esnasında sadece bayanlar olacak.. bir tek doğduktan sonra erkek olarak oğlum olacak rabbim nasip ederse..
odaya geçtiğimde de bonem ve şalım normal bir şekilde devam inşallah..

Siz tecrübelisiniz. Lavmanı hemşire mi yaptı? Yoksa siz mi? Bir de isteğe göre mi yapıldı? Bazı hastanelerde yapmıyorlarmış sanrım.

Lagmani hemsireler yapıyor. Normal doğumda yapılması şart hatta idrarın bile olmaması lazım ileride mesane sarkmasına sebep olabiliyor

Ayni fikirdeyim. Benim de kuzenimin cocugu ayni dedigin gibi..

sezeryan olursa bone takiliyor diye biliyorum. ben ilkinde normal basortumle girmistim ama dogum yaptiktans onra sac bas daginik cikmistim zaten erkek olarak bi esim vardi dogumda :) ama ozellikle bisi takiliyorsa ogrenmek isterim bende :)

nasılsın zeynebim. nasıl gidiyor hamilelik
maşallah paşaya büyümüş :)

kısalmışmı rahim ağzın bu ay benımde ölçmedi, bende unuttum soylemeyi ölc diye.
inşallah bir sorun yoktur
Surekli olcturmek mi gerekiyor arkadaslar? Benim bi kez 20.haftada detaylida olculdu? Sonra ben de sormadim dr.da bisey demedi. Gittigimde sormali miyim?

Ben ilk doğum doktorumdan memnun kaldığım ve güvendiğim için yine kendisini tercih ettim. 3 hastanede doğum yaptırıyor hiç biri muhafazakar hastane değil. Gideceğim hastanede Odalarla doğumhane aynı katta doğuma erkek girmiyor ama odadan doğum haneye gidene kadar koridor sorun. O sancida kendimi saramam büyük ihtimal. Doğum sonrası için taliturbanin kendinden bone ve mıknatıslı hazır sallarını begendim bundan alicam bir tane, doğum haneden giydirip çıkarıyorlar zaten orda takarım.

sezeryan olursa bone takiliyor diye biliyorum. ben ilkinde normal basortumle girmistim ama dogum yaptiktans onra sac bas daginik cikmistim zaten erkek olarak bi esim vardi dogumda :) ama ozellikle bisi takiliyorsa ogrenmek isterim bende :)

Bende hastanemi tesettüre riayet eden bir hastane olarak seveceğim inşallah çalışanlar hep bayan olursa doğum öncesi ve doğum önemli değil ama odaya alınınca gelecek olan zayiretcilerimiz olacak kayinpederim vs bunun için iğne oyasindan geceligim tonlarında bir eşarp ve bone düşünüyorum onlar gidince fotoğraf için gene kurdelemi takarim diye düşünüyorum farklı fikirler olursa bizde faydalaniriz :)

Kizlar dogum fotografcisi ayarlayan var mi? Ben ilk dogumumda istemistim ama nasip olmadi bunda bir kisiyi ayarladim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ben istiyordum da dogum yapacagim hst sertifikasiz fotocu almiyor iceri. Kendi fotocularina yonlendiriyor. Fiyat aldim esim yuksek dediggi icin fotosuz olacak. 1gunluk 650 2.gunde gelirse 1000tl. Sen ne kadara ayarladin cnm?

Ben istiyordum da dogum yapacagim hst sertifikasiz fotocu almiyor iceri. Kendi fotocularina yonlendiriyor. Fiyat aldim esim yuksek dediggi icin fotosuz olacak. 1gunluk 650 2.gunde gelirse 1000tl. Sen ne kadara ayarladin cnm?

Canim 1 gunluk dedigin gibi 600 tl dedi ama tanidik oldugu icin 400 e ayarladim. Hastaneyle gorusmedim benim doktorumda disardan geliyor sorun olacagini dusunmuyorum.

Ha
Hangi hst canim senin gittigin. Ben de ariyorum ama bulamadim. Devlet hst.lerine tel ile erisemedim bircok ozele de sordum yok dediler. Ist.muydu senin?

Bende türbanlıyım ama hiç bir bilgim yok valla tecrübeli ve fikir sahibi olanlar bizede akıl verse fena olmaz .

İste surekli erkek ziyaretci gelebilecek ihtimaline karsilik bende pratik kendinden bone ve miknatisli bir sal almayi dusunuyorum videoyu ekledim asagidakinin oyali modelleride var onlardan dusundum.

ben yurtdisindayim tesettire riayet eden bi hastane degildi ama ebe cocuk doktoru ve diger doktor kadindi bi esim yanimdaydi bide arada anestesi uzmani erkek doktor gelmisti basimda bonem varmiydi yoksa cikmismiydi hatirlamiyorum :) dogum sonrasi hastane cantamta kirmizi bi cemberim olcak onu takarim hemen :)

Bilgim yok canim ya dr.a sorabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…