- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.481
Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
o benim işte..Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Siz tecrübelisiniz. Lavmanı hemşire mi yaptı? Yoksa siz mi? Bir de isteğe göre mi yapıldı? Bazı hastanelerde yapmıyorlarmış sanrım.
Ayni fikirdeyim. Benim de kuzenimin cocugu ayni dedigin gibi..muhammed fazla ağır bir isim ve çocukların çoğu bu ismin ağırlığını kaldıramıyorlar ..kimse yanlış anlamasın bizim ailemizde de muhammedler var ama gözlemlediğim kadarıyla aşırı şımarık laf dinlemeyen sorun yaratan çocuklar çıkıyor muhammed isminden ..yani en azından ben bu ismi kaldıramadıklarını düşünüyorum.
sezeryan olursa bone takiliyor diye biliyorum. ben ilkinde normal basortumle girmistim ama dogum yaptiktans onra sac bas daginik cikmistim zaten erkek olarak bi esim vardi dogumda :) ama ozellikle bisi takiliyorsa ogrenmek isterim bende :)Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Surekli olcturmek mi gerekiyor arkadaslar? Benim bi kez 20.haftada detaylida olculdu? Sonra ben de sormadim dr.da bisey demedi. Gittigimde sormali miyim?nasılsın zeynebim. nasıl gidiyor hamilelik
maşallah paşaya büyümüş :)
kısalmışmı rahim ağzınbu ay benımde ölçmedi, bende unuttum soylemeyi ölc diye.
inşallah bir sorun yoktur
o benim işte..
ben hastanemi bu konulara önem veren hastane olarak seçtim. doğum esnasında sadece bayanlar olacak.. bir tek doğduktan sonra erkek olarak oğlum olacak rabbim nasip ederse..
odaya geçtiğimde de bonem ve şalım normal bir şekilde devam inşallah..
sezeryan olursa bone takiliyor diye biliyorum. ben ilkinde normal basortumle girmistim ama dogum yaptiktans onra sac bas daginik cikmistim zaten erkek olarak bi esim vardi dogumda :) ama ozellikle bisi takiliyorsa ogrenmek isterim bende :)
Bende hastanemi tesettüre riayet eden bir hastane olarak seveceğim inşallah çalışanlar hep bayan olursa doğum öncesi ve doğum önemli değil ama odaya alınınca gelecek olan zayiretcilerimiz olacak kayinpederim vs bunun için iğne oyasindan geceligim tonlarında bir eşarp ve bone düşünüyorum onlar gidince fotoğraf için gene kurdelemi takarim diye düşünüyorum farklı fikirler olursa bizde faydalaniriz :)o benim işte..
ben hastanemi bu konulara önem veren hastane olarak seçtim. doğum esnasında sadece bayanlar olacak.. bir tek doğduktan sonra erkek olarak oğlum olacak rabbim nasip ederse..
odaya geçtiğimde de bonem ve şalım normal bir şekilde devam inşallah..
Ben istiyordum da dogum yapacagim hst sertifikasiz fotocu almiyor iceri. Kendi fotocularina yonlendiriyor. Fiyat aldim esim yuksek dediggi icin fotosuz olacak. 1gunluk 650 2.gunde gelirse 1000tl. Sen ne kadara ayarladin cnm?Kizlar dogum fotografcisi ayarlayan var mi? Ben ilk dogumumda istemistim ama nasip olmadi bunda bir kisiyi ayarladim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ben istiyordum da dogum yapacagim hst sertifikasiz fotocu almiyor iceri. Kendi fotocularina yonlendiriyor. Fiyat aldim esim yuksek dediggi icin fotosuz olacak. 1gunluk 650 2.gunde gelirse 1000tl. Sen ne kadara ayarladin cnm?
Hangi hst canim senin gittigin. Ben de ariyorum ama bulamadim. Devlet hst.lerine tel ile erisemedim bircok ozele de sordum yok dediler. Ist.muydu senin?bu cuma günü kendi gittiğim hastanede başlayacakmış. 6 hafta sürüyormuş inşallah çok gecikmiş sayılmam. video izlemeye dayanabilir miyim emin değilim cnm. ben zihin olarak biraz daha hazırlanayım bu arada vucudum içinde bişeyler yapayım sonrası artık kısmet diyip beklemek en doğrusu
Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Bende hastanemi tesettüre riayet eden bir hastane olarak seveceğim inşallah çalışanlar hep bayan olursa doğum öncesi ve doğum önemli değil ama odaya alınınca gelecek olan zayiretcilerimiz olacak kayinpederim vs bunun için iğne oyasindan geceligim tonlarında bir eşarp ve bone düşünüyorum onlar gidince fotoğraf için gene kurdelemi takarim diye düşünüyorum farklı fikirler olursa bizde faydalaniriz :)
Bende hastanemi tesettüre riayet eden bir hastane olarak seveceğim inşallah çalışanlar hep bayan olursa doğum öncesi ve doğum önemli değil ama odaya alınınca gelecek olan zayiretcilerimiz olacak kayinpederim vs bunun için iğne oyasindan geceligim tonlarında bir eşarp ve bone düşünüyorum onlar gidince fotoğraf için gene kurdelemi takarim diye düşünüyorum farklı fikirler olursa bizde faydalaniriz :)
Bilgim yok canim ya dr.a sorabiliyor musunArkadaşlar benim dünden beri bacak aramdaki kemik ağrıyor, bu çatı dedikleri zımbırtı sanırsam. bugünde biraz uzanıp dinlendikten sonar bir kalktım sanki altıma kaçırıyomuşum gibi oldum. Hemen tuvalete koştum avuç içinden biraz fazla kremsi beyaz bişey gelmiş. Sizce bu ne olabilir.Korkuyorum
Çok pratikmis tercih edilebilir evet :) biraz suslu olsun ama ya geri kalmayalim :)İste surekli erkek ziyaretci gelebilecek ihtimaline karsilik bende pratik kendinden bone ve miknatisli bir sal almayi dusunuyorum videoyu ekledim asagidakinin oyali modelleride var onlardan dusundum.
Çok pratikmis tercih edilebilir evet :) biraz suslu olsun ama ya geri kalmayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?