- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.461
Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?
Canim doktorun verdiyse mutlaka kullan. Benim de düşük riski m vardı progesteron dusuklugu ne bağlı.Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?
siz duydunuz mu kalp atışınıbenimde az az gelmişti tabi tedirgin oluyor insan ama çokta korkulacak bi durum olmadığını söylemişti doktorum sende çok düşünmemeye çalış umarım yakında kalp atışınıda duyarsınız
normal akıntıya dönünce sıkıntı yok mu yani pek benim ondan sonra normal akıntıya döndü çok şükürcuma günü sabah bir başladı her lavaboya gitmemde peçeteye gelirdi yoğun kıvamlı gibi cumartesi aynı şekilde devam etti pazar akşamı su şeklinde 2 damla geldi pazartesi sarıya döndü şimdi normal akıntım var allaha şükür
siz duydunuz mu kalp atışını
Benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ama nedeni araştırılmadı.
Doktorum beni çok korkuttu. İlk muayenede beni mahvetti.
Coraspin ve progesteron verdi.
Zaten bu yüzden değiştiriyorum doktorumu.
normal akıntıya dönünce sıkıntı yok mu yani pek benim ondan sonra normal akıntıya döndü çok şükür
bence bünyeye göre değişiyor illa olması gereken birşey değil ben 5 doğum yapan 3 te şuan hamile olan arkadaşıma sordum hiç yaşamamışlar..kızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba
yok tam tersi olmadığında kafan rahat oluyo biz olduğu için endişeliyiz benm kızkardeşim arkdaşımda doğurdu onlarda olmadıkızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba
aynen doktor kontrolü şartmış
Bende de oldu. Tam adet günüm de 2 gün sürdü. Ben hamile olduğumu bilmiyordum. Ama normalden farklı oluuo bir terslik var demiştim bu işte. Pespembeydi. Bence herkesin hamileliği farklı farklı. Bir keseyi görelim de hayırlısıyla. Benimde çok aşırı adet sancilarim oldu. Hatta adet sancısı nin bir üstü dahi diyebilirim. Ama adet günlerim geçince biraz daha rahatlama oldu. Tabi benim düşük riski m var.kızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba
Bnm metoblizmam sasti bi kabiz bi ishal.. ablm ebe ilk 3 ayda kabizlikta ishaldee istemeyiz dio dunde ishal oldum abla dedim dikkt et dedi.. muz patates haslama fln..kabiz icinde sekersiz kayisi kurusunu kompsto gibi haslayip icebilirsin canimYa bu kabızlık olayını nasıl çözüme UlaştırICaz. Sancısı da çok zor ya birde diğer sancı yla karısınca aklım cikiuor benim ya
doktora bugün 3te gitcem sizleride bilgilendirirm ama yoğunluğu önemli sanırım Allahtan bende çok olmadı hemen normal sarımsı akıntıya döndüsizde doktordan sonra bizi haberdar edin bakalım ne diyecek
ben söyleyemiyorum çünkü beraber çalıştığım arkadaşımda bebek istiyo bir süredir ve olmuyo ikinci aşılamayı yaptırdı o yüzden sanki nispet yapar gibi olur diye düşündüm bir süre daha söyleyemem herhalde
Canim doktorun verdiyse mutlaka kullan. Benim de düşük riski m vardı progesteron dusuklugu ne bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?