2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?

canım bende progestan 100mg içiyorum , aynen senin gibi ilki kimyasal olunca tedbirli davranıyorum
bence sende doktorun kullanma diyene kadar kullan :)

Günaydınnn
Kızlar doktor bana ilk gebeliğim kimyasal olduğu için Crinone (Progesteron) verdi.
Benim Allah'a şükür ne ağrım var ve lekelenmem.
Kullanmaya devam edeyim mi sizce?
Canim doktorun verdiyse mutlaka kullan. Benim de düşük riski m vardı progesteron dusuklugu ne bağlı.

normal akıntıya dönünce sıkıntı yok mu yani pek benim ondan sonra normal akıntıya döndü çok şükür

bende daha hiç gitmedim doktora biraz daha beklemekti niyetim ama dünkü bu leke beni doktra sevk etti bundada vardır bi hayır diyorum

Benim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti ama nedeni araştırılmadı.
Doktorum beni çok korkuttu. İlk muayenede beni mahvetti.
Coraspin ve progesteron verdi.
Zaten bu yüzden değiştiriyorum doktorumu.

biliyorum canım yorumlarda okumuştum iyi bir doktor bulup onaylatmakta fayda var bir zararı olmaz ama ne biliyim yani bu arada ağızdan alıyorsun değilmi?

normal akıntıya dönünce sıkıntı yok mu yani pek benim ondan sonra normal akıntıya döndü çok şükür

normal akıntı olması gereken birşey zaten canım gönlünü ferah tut kendini sıkmamaya üzmeyeye çok fazla yormamaya çalış ben birazda bunlara dikkat ettim birazda ilaç etkili oldu

Bence doktor kontrolünde olmakta her zaman yarar vardır kızlar. doktor kontrolünde olmasaydım düşünmek ve dile getirmek dahi istemiyorum bebislerimiz sağlıkla büyüsünler gobislerimizde insallahhhh

kızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba

kızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba
bence bünyeye göre değişiyor illa olması gereken birşey değil ben 5 doğum yapan 3 te şuan hamile olan arkadaşıma sordum hiç yaşamamışlar..

benimde olmadı hiç yerleşmedimi diye düşünmeye başladım ama tabi bünyeye göre değişiyor demekki

Bende de oldu. Tam adet günüm de 2 gün sürdü. Ben hamile olduğumu bilmiyordum. Ama normalden farklı oluuo bir terslik var demiştim bu işte. Pespembeydi. Bence herkesin hamileliği farklı farklı. Bir keseyi görelim de hayırlısıyla. Benimde çok aşırı adet sancilarim oldu. Hatta adet sancısı nin bir üstü dahi diyebilirim. Ama adet günlerim geçince biraz daha rahatlama oldu. Tabi benim düşük riski m var.

Ya bu kabızlık olayını nasıl çözüme UlaştırICaz. Sancısı da çok zor ya birde diğer sancı yla karısınca aklım cikiuor benim ya
Bnm metoblizmam sasti bi kabiz bi ishal.. ablm ebe ilk 3 ayda kabizlikta ishaldee istemeyiz dio dunde ishal oldum abla dedim dikkt et dedi.. muz patates haslama fln..kabiz icinde sekersiz kayisi kurusunu kompsto gibi haslayip icebilirsin canim

Eger yakinsaniz söylememen de üzer cnm onu. Benimde is arkadaşım ameliyat fln oldu. Çok düşündüm napsam die söyledim valla başkasına diyip ona Denemek te olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…