2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar kahverengi akıntı yerleşmeden dolayı diyorlarya bende hiç olmadı. herkesde olmak zorundamı acaba
Bendede olmadi..ve olmak zorunda degil sadece olursa panik olmamak icin yerlesmeden olabilcegini bilmk lazim hrr bunye farkli iste bnimde ilk gerci..mesela hic migde bulantimda yok

Bnm metoblizmam sasti bi kabiz bi ishal.. ablm ebe ilk 3 ayda kabizlikta ishaldee istemeyiz dio dunde ishal oldum abla dedim dikkt et dedi.. muz patates haslama fln..kabiz icinde sekersiz kayisi kurusunu kompsto gibi haslayip icebilirsin canim
Acaba ishal ve kabızlık neden tehdit oluşturuyor ki

Bnm metoblizmam sasti bi kabiz bi ishal.. ablm ebe ilk 3 ayda kabizlikta ishaldee istemeyiz dio dunde ishal oldum abla dedim dikkt et dedi.. muz patates haslama fln..kabiz icinde sekersiz kayisi kurusunu kompsto gibi haslayip icebilirsin canim
Bende senin gibiyim aslinda bir gün ishal bir gün kabiz. Vücut alışmaya mi calisiyor anlamadim

selam kizlarr nasilsiniz?
ben pek iyi degilim bulantilarim ve kusmam yuzunden hic bisey yiyemiyorum canim hic bisey istemiyor nolacak benim bu halim? yarin doktor kontrolum var soyliyecegim bunlari ama yine normal diyip gondercek beni

Merhaba Arkadaslarım Rabbım bu topıge mesaj atmamı nasıp ettgı gunlere sukurler olsun cok degıl 5 gun once oturdugum masanın ekranından heyecanla ve buyuk hevesle hamılelık belırtılerı okurken ...
Bır kac arkadasım 1 -2 gun onceden test yapıp gebe olduklarını yazdıgında bende test yapmıs hamıle oldugumu ogrenmıstım 5 gundur ruyagıbı gecen heyecandan sonra bılınclı anne olmak adına ıyıkı sızler varsınız fıkırlerınız var topık acılalı ne kadar olmus ne kadar mesaj bırıkmıs okumam mumkun degıl malesef... Sureklı onlıne olan arkadaslarıma tekrardan merhaba demek ısterım cunku ben bu konun altından hıc mı hıc ayrılmak ıstemıyorum cunku hıcbırsey bılmıyorum ..
İlk Gebelıgım ( Çok şükür
Oncelıkle soyle baslamak ıstıyorum...
2 tane cubuk test bır adet kan testı yaptırdım basarı hastanesınde 45 dk sonrasında 350,39 hcg sonucumdan bu yana 5 gun gectı 2 gun once pazartesı gunu dayanamadım kaıdn dogum dok. gıttm daha cok erken ult. goremem dedı.
Yınede baktı brısey yok dedı ıcıme bır kurt dustukı anlatamam...
Hemen saglık ocagına gıttım doktorumuz cok ıyı sagolsun sıkılma hamılesın :) dedı bırsey anlattıksan sonra ıcım rahatlasada tekrardan test yaptı doktorum ıcın rahat etsın dedı hem bende sunu merak edıyorum 5 gunde ne kadr degerım degıstı :)
Kadın dogum doktorumda pazartesı gunu gel tekrardan ult. bakalım demıstı...
Esımde bende aılem de ınanamıyoruz annem hala saglık ocagındayken aradıgımda varmıymıs dıyo
Yanı Cok sukur Hamıleyım dedım... Fakat boyle benım hıkayem uzun oldu Hakkınız helal edın sorularımı sorupssuyorum :)

1-- Hcg testınde 1-2 hafta arasında gebesınız derken ınt olsun telfon uygulamalarım olsun saglık ocagındakı doktorum olsun son adet tarıhımden ıtıbaren gebelıgımı hesaplamalarında 4 hafta 2 gunluk gebe cıkıyorum hangısı dogru kafam allak bullak..

2-- Platese baslamak ıstıyorum cokmu erken bebegıme zarar verırmıyım son derece kuskulu olsamda kararlıyım -hıc denemedım ama saglıklı bır gebe olmak ıstıorum

3-- bu hafta sonu gebelık kıtapları alacagım fıkrı olan arkadaslarım varmı :)

Sımdıden hakkınızı helal edın :))

selam kizlarr nasilsiniz?
ben pek iyi degilim bulantilarim ve kusmam yuzunden hic bisey yiyemiyorum canim hic bisey istemiyor nolacak benim bu halim? yarin doktor kontrolum var soyliyecegim bunlari ama yine normal diyip gondercek beni
Gecmis olsun canim ne kdrliktin sen dr a kacinci gidisin olck yarin

Merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse bende kasım annesi olacağım. bu ikinci çocuğum olacak. hamile olduğumu öğrendiğimde şok oldum hiç beklemiyordum. bir kızım var Mayıs 2013 doğumlu. Araları 2,5 yaş olacak inşallah hepimizin, hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almamız için dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun hamişler...Öpüyorum sevgiler...

Merhaba hayırlı olsun canım .
GEbelık tarıhını nasıl hesapladın????

Gecmis olsun canim ne kdrliktin sen dr a kacinci gidisin olck yarin

selam canım cok gecmıs olsun....
sagolun kizlar 6.haftanin icindeyim doktora ikinci randevum ama yarin hastaneden ultrason randevum var daha once mol gebelik gecirdigim icin surekli kontrol altinda olacam. insaALLAH yarin gorurum kesyi ve kalp atislarini.

Merhabalar hoşgeldiniz

öncelikle hcg testi haricindeki herşey son adet tarihinden itibaren gebelik hesabı yapar asıl doğru olan doktorun bebeği gördükten sonra söylediği hafta dır.
pilates yapmak benimde hayalimdi fakat çalıştığım için ve işim evime uzak olduğu için bir ton yol gidiyorum birde şuan pilatese ayıracak ne zamanım nede halim var belki 3 ayı doldurduktan sonra düşünebilirim.
bende başka bir topic te iki kitap önerisi aldım bunlardan biri doğmamış çocuğun gizli yaşamı ikinciside bebeğimi beklerken beni neler bekler bunları almayı düşünüyorum.

umarım yardımcı olmuşumdur

sagolun kizlar 6.haftanin icindeyim doktora ikinci randevum ama yarin hastaneden ultrason randevum var daha once mol gebelik gecirdigim icin surekli kontrol altinda olacam. insaALLAH yarin gorurum kesyi ve kalp atislarini.
Hadi inslh canim guzel hbrlerle gel

hosgeldin canim gebeligin hayirli olsun

Çok teşekkür ederim canım benım...
:) Cok sukur ben babamın yanında calısıyorum ısım rahat evımıze yakın b-fıt salonu var bır kac kısı orayı onerdı oraya baslayacaghım :))
kitaplar ıcın tesekkurler not olrak aldım..Pekı ne ıcerıyor kıtaplar cnm

hosgeldin gebeligin hayirli olsun ikince kez anne olacaklara bi kisi daha eklendi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaALLAH.

Hadi inslh canim guzel hbrlerle gel

insaALLAH canim aminn.

doğmamış çocuğun gizli yaşamı adlı kitap için bir yorum buldum internette ;
''her anne adayının okuması gereken bir kitap, özellikle psikolojinizin bebeğiniz üzerindeki etkisini görüp kendinize daha çok vakit ayırıp, kendinizi dinleyeceksiniz. bebeğinize verdiğiniz mesajların daha çok farkına varacaksınız.''

diğer kitapta hafta hafta bebek gelişimi detaylı bilgilendirme tarıznda sanırım.

not aliyorum bu kitabi bulantilarim gecince anca alir okurum, suan hic bi aktivite yapasim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…