2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba hayırlı olsun canım .
GEbelık tarıhını nasıl hesapladın????
Merhabalar canım. gebelik tarihini sat a göre hesapladım. sat 19 şubat. döngüm 25 gün. bat ım 16 marttı. 14 martta test yaptım evde, çünkü midemde bi anda acaip bir yanma peyda oldu. başım dönüyor falan tuhaf tuhaf şeyler..acaba olabilirmi dedim ve şokkk seninle sat.ımız aynı sanırım canım. sen nasıl anladın.

Son düzenleme:
Eger yakinsaniz söylememen de üzer cnm onu. Benimde is arkadaşım ameliyat fln oldu. Çok düşündüm napsam die söyledim valla başkasına diyip ona Denemek te olmazdı

yan yana çalışıyoruz ama çok dedikoducu bi insan hemen herkese söyler eminim fazla samimi deilim yanii mesafemi korumak zorundayım çünkü ne kadar iyi niyetli olursam olayım o hep art niyetli her söylediğimden bi mana çıkartıyor bende o yüzden bi süre daha söylemeyi düşünmüyorum kimseye..

Reactions: GCA

Ay canım dedıgın gıbı sanrım :)Aynı tarıhlerde olmusuz.
Soylekı benım BAT 14,02 ıdı :) bıtıs tarıhım 18.02 ıdı bende 13 martta burada kızlarla yazısırken adetıme 1 gun kalmıstı belırtılerım. '' Goguslerım buyudugunu farkettım 2 gece mıde bulantısı cektım bır gece acıktım :) kalktım yedım yattım gogus uclarım cok hassaslastı sırt agrısı cok cektım ''
Sonra bır arkadasımız adetıne 2 gun kala kan testınde hamıle oldugunu ogrendı bende hemen cubuk test yaptım sonra aksama dogru bır cubuk test daha duramadım hastaneye gıttım 3 de 3 hamıleyım cıktı :))

Ay canım hemen alacagım o kıtabı ınsallah ...
4 haftalık gebe ısem sayet yarın kı kan testınde bellı olacak ıns...
Plates kıtaplar aktıvıteler falan benı beklıyor olacak ıns

Canım bende pek kımselere soylemedım hele esımın arkadaslarının hıcbırının haberı yok....
Soylemekte ıstemıyorum ...
Ama asırı sosyal paylasım meraklısyım ne kadsr dayanırım bılemem

Canım bende pek kımselere soylemedım hele esımın arkadaslarının hıcbırının haberı yok....
Soylemekte ıstemıyorum ...
Ama asırı sosyal paylasım meraklısyım ne kadsr dayanırım bılemem

çok erken daha hele bi kese görülsün kalp atışları duyulsun o zaman paylaşırız kısmetse biz daha eşimin ailesine bile söylemedik eşim çok ağzı sıkıdır bana kalsa onlara söylerdimde kesinleşsin o zaman söyleriz dedi :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun :)
1. Sen hcg değerine haftasına vs. pek takılma derim. 350 Hcg süper bir değer ben 12.8 ile öğrendim sen düşün gerisini :) Zaten bir doktorun söylediği diğerini tutmuyor.
2. Pilatesi ben hamile kalmadan önce yapıyordum öğrenince bıraktım. Doktoruma sorup hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum ama ilk üç ay yapılmasını her doktor önermiyor
3. Hamilelik dönemi hakkında bilgi edinmek için kitap istiyorsan, annelik ve bebek bakımı diye ansiklpedi gibi bir kitap var. Güzel çok detaylandırmadan birçok şeyden bahsetmiş, tavsiye ederim

Simdiden hayirli olsun hamileliğin. insallah saglikla kucagina alirsin. Ben hamilelige kadar grup derslerinde 2 yildir plates yapiyordum ancak hamilelikten sonra biraktim. Ilk 3 ay cok onermiyorlar. Heleki benim suan sikintili devam ettigi icin birak platesi surekli yatip istirahat ediyorum. Ama eğer sporculuk geçmısin varsa ve daha onceden de düzenli spor yapan biriysen biraz daha hafifletilmis sekilde devam edebilirsin diyor doktorlar. Tabi en iyisi bunu kendi doktoruna sorman. Kitap içinse "bebegınizi beklerken sizi neler bekler" guzel bir kitap, ben henuz almadim ama arastir istersen.

çok teşekkür ederim tatlım :)
Tek tek cevapladıgın ıcın hayırlı olsun bebegın ...

Bız aılelere soyledık canım dayanamdık :)))))

cok tesekkurler arkadasım ... :))
Bende platese cok hevesslıyım ınsallah senın sıkıntılarında en kolayından gecıp gıder saglıkla kucagına alırsın :)))
Kıtap ıcın de arastırıyorum sagol bılgılerın ıcın

Bız aılelere soyledık canım dayanamdık :)))))

sizin ilk olcak sanırım o yüzden dayanamamanız normal :) bizde kızıma hamile kaldığımda daha idrar testinde silik çizgiyi gördüğümüz gibi söylemiştik ailelere ama bu sefer sadece kız kardeşim ve annem biliyo o da tam olarak deil. iki ay önce kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginlik var biraz o yüzden kesinleşmesini bekliyoruz.

O zaman söyleme cnm hiç girme o riske sen

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı

HMM anladım canım soyleme o vakıt :)
Bende komsularıma hıc soylemek ıstemıyorum yaaa ..
Aramız cok ıyıyken bozuldu falan kendı kendılerıne trıplere gırdıler .Bız anlamadan tasınalı 1 bucuk yıl olacak ...
7 senedır evlıydı bebeklerı oldu yıl cok sukur fakat bır kaprısler bır havalara gırdı kadın...
Evıme mısafır falan gelıyor du cok ses oluyo fln dıye mesaj atmıs bırgun...
8-9 aydır gergın bır hava var abartmandakılerle aramda bırde 3 yenı evlı bır de 7 yıllık evlı ama genc bırı ....
Peş peşe oldu cocuklar
bırı sı oldu dogdu bırısının oldu bırısnın oldu bırısı oldu en son benım oldu

hayırlı olsun canım:)

Hayırlısı olsun balımmm :) kucagına da alırsın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…