- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.001
gözünaydın cnm çok sevindimKızlar Günaydın :) kan uyuşmazlığı testini başka bir merkezde daha yaptırmıştık. Çok şükür temiz gelmiş. 4gündür nasıl yaşadığımı bilmiyordum. Nasıl mutluyum anlatamam çok şükür :))))))
evet ben de Kayseride'yim. Dediğiniz gibi aksi düşünülemez bile burda. Neyse ki benim eşim tarafı Kayserili değil de biraz daha rahatım.Başlarda onlara garip geliyodu böyle şeyler biraz. ama alıştılar artık, onlar da bize uyum sağladılar
Allah yardımcımız olsun çok fena çalışırken hiç geçmiyor.o zaten var diyecek laf yok mide ve boğazdaki yanmaya ama birde içim yanıyor ter atıyor vücudum afakanlar basıyor bunalıyorum o sıcakla.
aynen öğlen arası sosyete pazarına gideceğim nasipse ayaklarım şişiyor artık terlik almam lazım ama havada çok sıcak napacağım bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun çok fena çalışırken hiç geçmiyor.
Kendimize benzetiyoruz herkesibizimkilerde bi çok şeyde ısrarcı olmadılar düğün zamanı fln çok şükür çok yorulmadik. Herşey uygulansa bitmiştik. Siz doktora nereye gidiyorsunuz bu arada
parmak arası terliklerim var burada giydiğim. şlap şlap geziyorumaynen öğlen arası sosyete pazarına gideceğim nasipse ayaklarım şişiyor artık terlik almam lazım ama havada çok sıcak napacağım bilmiyorum.
kız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..parmak arası terliklerim var burada giydiğim. şlap şlap geziyorum
benimde kamu cnm kaç zamandır sandalet yada terlik giyiyorum napim ayakkabı zor ya ayaklar şişiyor bide böyle rahatkız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
sandalet tarzı bakabilirsin o zaman tatlım.kız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
Bnde kayseri deyim kızlar doktorunuz kimEvet kayseri deyim sizde miyalnız direk neresi olduğu belli oluyo başka yerde yoktur böyle adet fln heralde
ben biraz daha karıştırayım kafanızı :)
28 haftalık gebeliğinizde bebeğiniz aslında 26 haftalık olur. çünkü gebelik hesaplanırken son adet tarihinden hesaplıyoruz. ama gebeliğin oluşumu bu tarihten ortalama 2 hafta sonradır. dolayısıyla bebeğiniz tam 6.5 aylık oluyor.
bide şöyle bişey var biz burda hesaplarken 4 haftayı 1 ay olarak kabul ediyoruz buda 1 ay 28 gün oluyor. ama aslında 1 ayda 30-31 gün oluyor. buradaki gün farklarından kaynaklanıyor benceEvet, zaten kafa karışıklığı da oradan geliyor :) Dediğiniz gibi bebek, yumurtanın olgunlaşma süresi de hesaba katıldığından 2 hafta büyük gibi oluyor yani. Ama şimdi bir sorum olacak. Doktorların geneli 40 haftaya kadar bebeği bekliyorlar. 41. ya da 42. haftaya sarkması pek istenmiyor anladığım kadarıyla. Bu da demektir ki, 40 haftalık doğan bebek o zaman aslında 38 haftalık oluyor. Öyle değil mi?
Bizimkini 10-12 arasına aldılar.
Ben 10 gibi gidip 12 ye doğru çıkıyorum , esnetiyorum biraz .
Bu arada müdür muavini sana ders programı yazmayız 3 gün için program yazılmaz zaten, uğrar gidersin , dedi.
benimde kamu cnm kaç zamandır sandalet yada terlik giyiyorum napim ayakkabı zor ya ayaklar şişiyor bide böyle rahat
bide şöyle bişey var biz burda hesaplarken 4 haftayı 1 ay olarak kabul ediyoruz buda 1 ay 28 gün oluyor. ama aslında 1 ayda 30-31 gün oluyor. buradaki gün farklarından kaynaklanıyor bence
gözünaydın cnm çok sevindim
Mehmet Tayyar'a gidiyorum, muayenehanesine. sezaryen istediğim için onu tercih ettim. hem perinatalog, hem de ameliyatta eli çok iyi, çok temiz çalışıyor. insallah bende de öyle olursiz acıbademdi galiba. kime gidiyosunuz orda? ben de bi ara gidip bebişimin 4 boyutlu usg filmini alcam aslında hatıra olsun diye :)
Hiç duymadım o dr doğum ücreti nekadar bende clexane igne yatiğim için sezeryan dio drMehmet Tayyar'a gidiyorum, muayenehanesine. sezaryen istediğim için onu tercih ettim. hem perinatalog, hem de ameliyatta eli çok iyi, çok temiz çalışıyor. insallah bende de öyle olursiz acıbademdi galiba. kime gidiyosunuz orda? ben de bi ara gidip bebişimin 4 boyutlu usg filmini alcam aslında hatıra olsun diye :)
Canimm benm acilma varmi yokmu diye bakti o yuzden kamerayla bakti elle degil ama cati muayenesi yapacagi zaman elinj sokuo ve cani acitio biraz bu bakio cunku iyice bnde nefret ederim alttan muayenedenYa canim kusuruma bakmazsan alttan muayeneyi sorsam, nasil bakiliyor bilmuyorum.
Afedersin direk kolunu sokuyolar diye duydum,oylemi.
Benimde catim agriyo,alttan muayene eder diye cok korkuyorum ve tam o konuda bilgim yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?