2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Kendimize benzetiyoruz herkesi bizimkilerde bi çok şeyde ısrarcı olmadılar düğün zamanı fln çok şükür çok yorulmadik. Herşey uygulansa bitmiştik. Siz doktora nereye gidiyorsunuz bu arada

Kizlaar grip oluyorum sanırım. Sabah bogazim yaniyodu şimdi burnum tıkandı. Yaz günü grip mi olunur istemiyorum ya banane banane Ya bide aldigim nefes yetmiyor sanki karnim sert değil ama şişkinlik hissediyorum bu nedir ya

Kendimize benzetiyoruz herkesi bizimkilerde bi çok şeyde ısrarcı olmadılar düğün zamanı fln çok şükür çok yorulmadik. Herşey uygulansa bitmiştik. Siz doktora nereye gidiyorsunuz bu arada

Mehmet Tayyar'a gidiyorum, muayenehanesine. sezaryen istediğim için onu tercih ettim. hem perinatalog, hem de ameliyatta eli çok iyi, çok temiz çalışıyor. insallah bende de öyle olur siz acıbademdi galiba. kime gidiyosunuz orda? ben de bi ara gidip bebişimin 4 boyutlu usg filmini alcam aslında hatıra olsun diye :)

Reactions: GCA
kız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
benimde kamu cnm kaç zamandır sandalet yada terlik giyiyorum napim ayakkabı zor ya ayaklar şişiyor bide böyle rahat

kız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
sandalet tarzı bakabilirsin o zaman tatlım.
benim çalıştığım yer Allah ın dağı olduğu için birşey demiyorlar.

Evet, zaten kafa karışıklığı da oradan geliyor :) Dediğiniz gibi bebek, yumurtanın olgunlaşma süresi de hesaba katıldığından 2 hafta büyük gibi oluyor yani. Ama şimdi bir sorum olacak. Doktorların geneli 40 haftaya kadar bebeği bekliyorlar. 41. ya da 42. haftaya sarkması pek istenmiyor anladığım kadarıyla. Bu da demektir ki, 40 haftalık doğan bebek o zaman aslında 38 haftalık oluyor. Öyle değil mi?

bide şöyle bişey var biz burda hesaplarken 4 haftayı 1 ay olarak kabul ediyoruz buda 1 ay 28 gün oluyor. ama aslında 1 ayda 30-31 gün oluyor. buradaki gün farklarından kaynaklanıyor bence

Bizimkini 10-12 arasına aldılar.
Ben 10 gibi gidip 12 ye doğru çıkıyorum , esnetiyorum biraz .

Bu arada müdür muavini sana ders programı yazmayız 3 gün için program yazılmaz zaten, uğrar gidersin , dedi.

Çok güzel, bundan sonra biraz daha rahatlarsın. Ben de bir üniversiteye bağlı bir kurumda yabancı dil öğretmenliği yapıyorum. Derslerimiz kurs esası olduğu için benim bu ay sadece haftasonu dersim var. Sanırım önümüzdeki ay da aynı şekilde ya da haftada üç gün olacak. Esnek bir programım olduğu için seviniyorum. Yoksa bu şekilde her gün işe gidip gelmek gerçekten zor. İnsan hiçbir şey yapmasa da uzanıp dinlenmek istiyor. Allah herkese kolaylık versin.

Hiç duymadım o dr doğum ücreti nekadar bende clexane igne yatiğim için sezeryan dio dr

Ya canim kusuruma bakmazsan alttan muayeneyi sorsam, nasil bakiliyor bilmuyorum.
Afedersin direk kolunu sokuyolar diye duydum,oylemi.
Benimde catim agriyo,alttan muayene eder diye cok korkuyorum ve tam o konuda bilgim yok :/
Canimm benm acilma varmi yokmu diye bakti o yuzden kamerayla bakti elle degil ama cati muayenesi yapacagi zaman elinj sokuo ve cani acitio biraz bu bakio cunku iyice bnde nefret ederim alttan muayeneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…