- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.021
spor çok abest kaçar canım ama sandalet yada terlik bence daha mantıklıAslında spor ayakkabısına izin vermezler mi? Nihayetinde mazaretimiz var.
Evet, zaten kafa karışıklığı da oradan geliyor :) Dediğiniz gibi bebek, yumurtanın olgunlaşma süresi de hesaba katıldığından 2 hafta büyük gibi oluyor yani. Ama şimdi bir sorum olacak. Doktorların geneli 40 haftaya kadar bebeği bekliyorlar. 41. ya da 42. haftaya sarkması pek istenmiyor anladığım kadarıyla. Bu da demektir ki, 40 haftalık doğan bebek o zaman aslında 38 haftalık oluyor. Öyle değil mi?
Kızlar Günaydın :) kan uyuşmazlığı testini başka bir merkezde daha yaptırmıştık. Çok şükür temiz gelmiş. 4gündür nasıl yaşadığımı bilmiyordum. Nasıl mutluyum anlatamam çok şükür :))))))
Hiç duymadım o dr doğum ücreti nekadar bende clexane igne yatiğim için sezeryan dio dr
Bende de var canım ya sanki kıyafetlerim ıslakmışta canıma batıyomuş gibi kendimi yorgun halsiz ve kötü hissediyorum.o zaten var diyecek laf yok mide ve boğazdaki yanmaya ama birde içim yanıyor ter atıyor vücudum afakanlar basıyor bunalıyorum o sıcakla.
benim yanımda hiç bir tepki vermedi eşim ama sonra noldu bilmiyorum...
benimde kamu cnm kaç zamandır sandalet yada terlik giyiyorum napim ayakkabı zor ya ayaklar şişiyor bide böyle rahat
bi sandaletim var da onunda bileği sıkmaya başladı maalesef benim ayaklarım şişmezdi ama bir hafta acı biber turşusu yedim sanırım onla birlikte başladı şişmeye...bugün gidip bi bakayım öğlen dönüşte fotolarım olmadı bulabilirsem birde yelpazemin altı çıktı bantladım güzel bir yelpaze alayım diyorumsandalet tarzı bakabilirsin o zaman tatlım.
benim çalıştığım yer Allah ın dağı olduğu için birşey demiyorlar.
nasıl yaaselam kızlar
kendimi çok yanlız hissediyorum.2.gebeliğim ve çok tuhaf ruh hali içindeyim.
üstelik benim derdim eşimden yada onun ailesinde yana değil.çalışıyorum ilk kızıma kayınvalidem bakıyor(6 yaşında)Allahı var el beebek gül bebek bakıyor,kadın sabahın 7 sinde uyanıp 10 dk yol yürüyerek bana geliyor,bi geliyorum evim çiçek gibi,eşim üstüme titriyor.bi dedğimi iki etmiyor.ama ailem yok gibiler.
babamı 9 yaşında kaybettim.ve annem ve 23 yaşında kız kardeşim var.aramasam aramazlar bu kız hamile bişiye ihtiyaçları varmı sormazlar,onu bırakın öldümmü kaldımmı merak bile etmezler.kavga ettim bende görüşmüyorum 2 haftadır ama eminim umurlarında bile değil bu durum face de görüyorum gayet keyifleri tıkır.yine üzülen yıpranan benim.
Bizim de aynıydı, bardağı taşıran son damla avm de beni ıssırdı, sanki ben ıssırmışım gibi attı kendini yere. şoka girmiştim. bıraktım yürüdüm, ağlaya ağlaya geldi arkamdan. babası ve ben otutturduk, eve gelince, konuştuk, özel günler dışında ona birşey almayacağımızı söyledik. oyuncaklarını ayıklattık, eli titreye titreye ihtiyacı olan çocuklara verdirdik. bir daha yapmadı. şimdi kendi para biriktiriyor, kumbarasındaki para yeterse alıyor.
Evet kayseri deyim bnde acibadem mustafa taş gidiyorumdoğum ücreti hakkında bi fikrim yok. Kayseride misiniz bilmiyorum, fakültede hoca. Bankalar caddesinde de muayenehanesi var.
spor çok abest kaçar canım ama sandalet yada terlik bence daha mantıklı
Zeynep, ben de senin adına çok sevindim. Şimdi erken doğuma gerek kalmayacak değil mi?
haklısın tabiki önce sağlığımız kim ne derse desin ki şu halde kimse bişey diyemezEvet aslında öyle ama ben arada elbise altına bile ince spor ayakkabılardan giyiyorumNe yapayım, sağlık her şeyden önce geliyor. Bir de bazen yanımda hafif topuklu bir ayakkabı taşıyorum. Ders boyunca onları giyip eve giderken spor ayakkabısıyla değiştiriyorum
gözün aydın canım çok sevindimKızlar Günaydın :) kan uyuşmazlığı testini başka bir merkezde daha yaptırmıştık. Çok şükür temiz gelmiş. 4gündür nasıl yaşadığımı bilmiyordum. Nasıl mutluyum anlatamam çok şükür :))))))
yelpaze yoruyor da şeylerden al masa üstü için minik vantilatörler var usb bilgisayara bağlanıyo. 10 15 tl falan bi nebze olsun rahatlatıyo yinebi sandaletim var da onunda bileği sıkmaya başladı maalesef benim ayaklarım şişmezdi ama bir hafta acı biber turşusu yedim sanırım onla birlikte başladı şişmeye...bugün gidip bi bakayım öğlen dönüşte fotolarım olmadı bulabilirsem birde yelpazemin altı çıktı bantladım güzel bir yelpaze alayım diyorum
Yok cnm eğer herşey yolunda giderse erken doğurtmayacak. Tıp Fakültesine de gideceğim bugün o da hemfikir olursa zamanını bekliycez :)
Mehmet Tayyar'a gidiyorum, muayenehanesine. sezaryen istediğim için onu tercih ettim. hem perinatalog, hem de ameliyatta eli çok iyi, çok temiz çalışıyor. insallah bende de öyle olursiz acıbademdi galiba. kime gidiyosunuz orda? ben de bi ara gidip bebişimin 4 boyutlu usg filmini alcam aslında hatıra olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?