- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.041
Bnde kayseri deyim kızlar doktorunuz kim
Evet kayseri deyim bnde acibadem mustafa taş gidiyorum
Siz perde ya da halı seçimi yaptınız mı kızlar? ben araştırıyorum da benim alacağım halının ebatları küçük olacak kızımın mobilyası park yatağı derken küçük bir alan kalıyor.. İnternetten sipariş vereniniz var mı ?
elle muayenede en önemli olan kendini kasmıcaksın rahat olucaksın ozaman acımıyo kastığın zaman felaket..ben hep herkese yapılıyo rahat ol rahat ol..diye telkinde bulunuyodum.sıkıntı olmamıştı.Canimm benm acilma varmi yokmu diye bakti o yuzden kamerayla bakti elle degil ama cati muayenesi yapacagi zaman elinj sokuo ve cani acitio biraz bu bakio cunku iyice bnde nefret ederim alttan muayeneden
Ben mustafa taşa gidiyorum. Bir kere de ayrıntılı ultrason için mustafa basbuga gittim. 4 boyutlu çok güzel oluyo ys son kontrolde ağzını fln açtı güzel poz verdi insan çok garip oluyobende sezaryen taraftarıydim ama mustafa bey her şey normal gidiyo şimdilik ben normal yaptırmak isterim dedi. Bakalım ne olcak sonuç
nasıl yaabenim annem kardeşim saçını süpürge ediyor allah vicdan versin onlara ne diyim zorla olmuyor gerçi içlerinden gelmesi lazım..
Evet fakülteden gelmiş bende çok memnunum ama normalci dr sezeryanla ilgili bikaç kötü yorum gördüm o yüzden kafam karıştıO da zaten Mehmet hocanın öğrencisidir, iyi bi doktordur.
50 lik canim7paket mi? 50lik mi 94lük mü?
insallah hersey hepimizin gönlüne göre olur. ben daha 10 yıl önce karar verdim normal doğum yapmamaya
büyük konuşmayım ama hiç bişey de beni bu fikrimden vazgeçiremez gibi görünüyor şimdilik. ben de bikaç hafta sonra 4 boyutlu ultrason için mustafa taş'a gitmeyi düşünüyorum, doğana kadar onunla idare ederiz artık :)
elle muayenede en önemli olan kendini kasmıcaksın rahat olucaksın ozaman acımıyo kastığın zaman felaket..ben hep herkese yapılıyo rahat ol rahat ol..diye telkinde bulunuyodum.sıkıntı olmamıştı.
Bende aynı dr gidiyorum canım bende normal olmasını çok istedim ama clexane igne olduğu için sezeryan dio gorumcem mustafa bey de normal doğum yaptı çok iyi di 4 dikiş yanına gittimizde benden iyi görünüyordu o mi dogum yapmış ben mi belli değil normalse hersey kafanı karıştırma benceBenim acibadem de mustafa tas canım seninki kim
4. sınıfta kadın doğumdaki ilk staj günümün ilk saatinde apar topar normal doğuma girdim. hastanın hijyeni çok bozuktu, gebelik riskliydi, doğum zordu vs. doğumdan çok güreş gibi geldi bana olay :) sonra staj ilerledikçe derslerde ve pratikte normal doğumun da komplikasyonlarını gördükçe, ne doğum yaparım, ne de doğum yaptırırım dedim kendi kendime. tabi dediğim gibi, bu yaşıma kadar bi çok konuda büyük konuşmamayı öğrendim. büyük konuşmak istemem ama doktorumla da anlaştık bu konuda :)Merak ettim acaba normal doğum yapmamaya neden karar verdiniz?
sizinki kaç yaşında canım? bizimkinde henüz o kadar olgunluk yok malesef..
ahanda bende varım valla... içimde bir ejderha var sanki.. sürekli üflüyo ama ateşşşşkızlar şu an içinden ateşler fışkırtan sıcaktan kavrulan sıcak bastıkça dengesini şaşıran bir tek ben miyim
ha tamam tamam günaydın yeaa
insallah hersey hepimizin gönlüne göre olur. ben daha 10 yıl önce karar verdim normal doğum yapmamaya
büyük konuşmayım ama hiç bişey de beni bu fikrimden vazgeçiremez gibi görünüyor şimdilik. ben de bikaç hafta sonra 4 boyutlu ultrason için mustafa taş'a gitmeyi düşünüyorum, doğana kadar onunla idare ederiz artık :)
Bende aynı dr gidiyorum canım bende normal olmasını çok istedim ama clexane igne olduğu için sezeryan dio gorumcem mustafa bey de normal doğum yaptı çok iyi di 4 dikiş yanına gittimizde benden iyi görünüyordu o mi dogum yapmış ben mi belli değil normalse hersey kafanı karıştırma bence
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için4. sınıfta kadın doğumdaki ilk staj günümün ilk saatinde apar topar normal doğuma girdim. hastanın hijyeni çok bozuktu, gebelik riskliydi, doğum zordu vs. doğumdan çok güreş gibi geldi bana olay :) sonra staj ilerledikçe derslerde ve pratikte normal doğumun da komplikasyonlarını gördükçe, ne doğum yaparım, ne de doğum yaptırırım dedim kendi kendime. tabi dediğim gibi, bu yaşıma kadar bi çok konuda büyük konuşmamayı öğrendim. büyük konuşmak istemem ama doktorumla da anlaştık bu konuda :)
29 haftalık sen kaçıncı haftadasin evet bu cuma ilk dafe gidicez sen geliyomusunaa ne güzel senin kaç haftalık gebeliğin. ben doktora çok güvendim aslında tanıdık tavsiyesiyle de gitmedim. diğer doktorlar doğum izninde ve diğeri hamile olunca mustafa beye gittim çok da sevdik eşimde bende. onun rahat tutumu rahatlattı beni ama bakalım kısmet nasıl olursa. daha çatı muayenesi fln yapmadı ultrasondan gördüğü kadar söyledi. cuma günü doğuma hazırlık kursu başlıyo ona katılacakmısın
Canim sıkma canını onlar senin ailen dusunuyorlardir ama göstermek konusunda biraz eksiklikleri vardır. Ne güzel bak esin kayınvaliden her türlü destek oluyor sana. Birde bende ki gibi kayınvalideler var bir kere bile aramamis sorman is. Ev taşırken bir ay kadar önce yardıma bile gelmemiş kardeşleri yanında diye. Ne bilim herkesin kendi insanlığı boşver kafana takmaya bu günlerin tadını çıkarmaya çalışselam kızlar
kendimi çok yanlız hissediyorum.2.gebeliğim ve çok tuhaf ruh hali içindeyim.
üstelik benim derdim eşimden yada onun ailesinde yana değil.çalışıyorum ilk kızıma kayınvalidem bakıyor(6 yaşında)Allahı var el beebek gül bebek bakıyor,kadın sabahın 7 sinde uyanıp 10 dk yol yürüyerek bana geliyor,bi geliyorum evim çiçek gibi,eşim üstüme titriyor.bi dedğimi iki etmiyor.ama ailem yok gibiler.
babamı 9 yaşında kaybettim.ve annem ve 23 yaşında kız kardeşim var.aramasam aramazlar bu kız hamile bişiye ihtiyaçları varmı sormazlar,onu bırakın öldümmü kaldımmı merak bile etmezler.kavga ettim bende görüşmüyorum 2 haftadır ama eminim umurlarında bile değil bu durum face de görüyorum gayet keyifleri tıkır.yine üzülen yıpranan benim.
ondan var zaten klima da var az önce pazardan geldim aşırı sıcaktan mıdır nedir bir fena oldum anlatamam..yelpaze yoruyor da şeylerden al masa üstü için minik vantilatörler var usb bilgisayara bağlanıyo. 10 15 tl falan bi nebze olsun rahatlatıyo yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?