2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Yenidoğan odalarında çok fazla kalın halı tipi şeyler tercih edilmiyor diye biliyorum, toz tutar alerjik olur diye. Ben küçücük bir kilim attım ortaya. Ama perde yaptırmak istiyorum. Kumaşçılara bakacağım, beğendiğim bir şey olursa tül ve fon yaptırırım. Ama fonu bebekli ayıcıklı düşünmüyorum, ne kadar tatlı olsa da. İlerde de kullanılması açısından. Şimdi çok güzel denizli gemili ya da İstanbul temalı perdelik kumaşlar var. Ben onları düşünüyorum.

Canimm benm acilma varmi yokmu diye bakti o yuzden kamerayla bakti elle degil ama cati muayenesi yapacagi zaman elinj sokuo ve cani acitio biraz bu bakio cunku iyice bnde nefret ederim alttan muayeneden
elle muayenede en önemli olan kendini kasmıcaksın rahat olucaksın ozaman acımıyo kastığın zaman felaket..ben hep herkese yapılıyo rahat ol rahat ol..diye telkinde bulunuyodum.sıkıntı olmamıştı.

insallah hersey hepimizin gönlüne göre olur. ben daha 10 yıl önce karar verdim normal doğum yapmamaya
büyük konuşmayım ama hiç bişey de beni bu fikrimden vazgeçiremez gibi görünüyor şimdilik. ben de bikaç hafta sonra 4 boyutlu ultrason için mustafa taş'a gitmeyi düşünüyorum, doğana kadar onunla idare ederiz artık :)

Reactions: GCA

Merak ettim acaba normal doğum yapmamaya neden karar verdiniz?

elle muayenede en önemli olan kendini kasmıcaksın rahat olucaksın ozaman acımıyo kastığın zaman felaket..ben hep herkese yapılıyo rahat ol rahat ol..diye telkinde bulunuyodum.sıkıntı olmamıştı.

Simir testi yaptıran var mı aranızda? onun gibi bir şey diye biliyorum.

Benim acibadem de mustafa tas canım seninki kim
Bende aynı dr gidiyorum canım bende normal olmasını çok istedim ama clexane igne olduğu için sezeryan dio gorumcem mustafa bey de normal doğum yaptı çok iyi di 4 dikiş yanına gittimizde benden iyi görünüyordu o mi dogum yapmış ben mi belli değil normalse hersey kafanı karıştırma bence

Reactions: GCA
4. sınıfta kadın doğumdaki ilk staj günümün ilk saatinde apar topar normal doğuma girdim. hastanın hijyeni çok bozuktu, gebelik riskliydi, doğum zordu vs. doğumdan çok güreş gibi geldi bana olay :) sonra staj ilerledikçe derslerde ve pratikte normal doğumun da komplikasyonlarını gördükçe, ne doğum yaparım, ne de doğum yaptırırım dedim kendi kendime. tabi dediğim gibi, bu yaşıma kadar bi çok konuda büyük konuşmamayı öğrendim. büyük konuşmak istemem ama doktorumla da anlaştık bu konuda :)

Merak ettim acaba normal doğum yapmamaya neden karar verdiniz?
4. sınıfta kadın doğumdaki ilk staj günümün ilk saatinde apar topar normal doğuma girdim. hastanın hijyeni çok bozuktu, gebelik riskliydi, doğum zordu vs. doğumdan çok güreş gibi geldi bana olay :) sonra staj ilerledikçe derslerde ve pratikte normal doğumun da komplikasyonlarını gördükçe, ne doğum yaparım, ne de doğum yaptırırım dedim kendi kendime. tabi dediğim gibi, bu yaşıma kadar bi çok konuda büyük konuşmamayı öğrendim. büyük konuşmak istemem ama doktorumla da anlaştık bu konuda :)

sanırım siz doktor olduğunuz için böyle bi karar aldınız :) bende korku var ama mustafa beyde dedi eğer kesin istemem derseniz zorla olacak bişey değil ama herşey yolunda olursa benim gönlüm normalden yana diye. bakalım kısmet en hayırlı neyse o olur inşallah. bi gidin olsun fotoğraf sonra albümüne fln koyarsınız inşallahh

aa ne güzel senin kaç haftalık gebeliğin. ben doktora çok güvendim aslında tanıdık tavsiyesiyle de gitmedim. diğer doktorlar doğum izninde ve diğeri hamile olunca mustafa beye gittim çok da sevdik eşimde bende. onun rahat tutumu rahatlattı beni ama bakalım kısmet nasıl olursa. daha çatı muayenesi fln yapmadı ultrasondan gördüğü kadar söyledi. cuma günü doğuma hazırlık kursu başlıyo ona katılacakmısın

Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
29 haftalık sen kaçıncı haftadasin evet bu cuma ilk dafe gidicez sen geliyomusun

Canim sıkma canını onlar senin ailen dusunuyorlardir ama göstermek konusunda biraz eksiklikleri vardır. Ne güzel bak esin kayınvaliden her türlü destek oluyor sana. Birde bende ki gibi kayınvalideler var bir kere bile aramamis sorman is. Ev taşırken bir ay kadar önce yardıma bile gelmemiş kardeşleri yanında diye. Ne bilim herkesin kendi insanlığı boşver kafana takmaya bu günlerin tadını çıkarmaya çalış

yelpaze yoruyor da şeylerden al masa üstü için minik vantilatörler var usb bilgisayara bağlanıyo. 10 15 tl falan bi nebze olsun rahatlatıyo yine
ondan var zaten klima da var az önce pazardan geldim aşırı sıcaktan mıdır nedir bir fena oldum anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…