- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.961
Bizimkini 10-12 arasına aldılar.Günaydın kızlar herkese az kasılmalı bebişlerin annelerini rahat ettirdiği bol oynadığı bir gün diliyorum. Bende kalkıp hem seminer hem toplantı çekmeye gidiyorum allah hepimize kolaylik versin
Hadi gozun aydin cnm.Bizimkini 10-12 arasına aldılar.
Ben 10 gibi gidip 12 ye doğru çıkıyorum , esnetiyorum biraz .
Bu arada müdür muavini sana ders programı yazmayız 3 gün için program yazılmaz zaten, uğrar gidersin , dedi.
Ohhh valla sevindim senin adına bana da direkt sordu ikinci dönem başlayacak misin doğruyu söyle diye sanki yalan söyleyecek halimiz varmış gibi bende rapor ayarlarsa seneye kadar beni beklemeyin dedim o zaman Program falan yapmayız sana dedi ama gelme dinlen kızım sen hamilesin demedi sanki toplantıda alınan kararlar beni baglayacakmis gibiBizimkini 10-12 arasına aldılar.
Ben 10 gibi gidip 12 ye doğru çıkıyorum , esnetiyorum biraz .
Bu arada müdür muavini sana ders programı yazmayız 3 gün için program yazılmaz zaten, uğrar gidersin , dedi.
Ultrasonda gordu o yuzden nst ye yolladi ciktim simdi kuzum ic karnin.cok darmis bebekte haftasndan buyuk o yuzdenn ona dar geldigi icin kasilma yaratiomus alttan muayene etti acilman fln yok dedi 1 hafta yat progestan sok alttan geceleri ve magnezyumda gunde 2 defaya cikart dedi . 2 hafta sonrada muayeneye gelcem tekrar erken dogumluk bisey yok yani cok sukur
geçmiş olsun cnm inş. olmaz allah yardımcımız olsunKizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymissnst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off
almasaydınız bırak ağlayarak çatlasaydı ama istediğini almasaydınız..böyle böyle alışıyorlar anneden babadan daha otoriterler yeminle..vallahi ben bu muhabbetten korkuyorum çevreme hep diyorum çünkü ağladıkça almayın istediğini vermeyin diye ama hepsi senide görcez hıh deyip atarı çekiyor.günaydın hanımlar dün akşam kızım beni çıldırttı resmen dışarıya çıktık awmye gittik ama mahvetti bizi ya son zamanlarda bi alışveriş tutkusu aldı başını gidiyor para kavramı yok henüz anlamıyor daha önce alınmış olsa bile illaki aldırtmadan çıkamıyoruzne yapacağımızı şaşırdık sinirden resmen karnım kasıldı dün akşam
canım alma diyorsunda o kadar insanın içinde sanki biyerini kesmişler gibi ağlıyor görsen çocuğa ne yaptılar kimbilir dersin rezil ediyor bizi sırf ağlamasın diye alıştı şimdide yok bilmiyor maddi manevi çökertiyor bizi yazık günah saçma sapan şeyler aldırıyor dün gece kolye seti için ağladı ağladı bekledik bizde sonra biraz ağır çıkıştım bundan sonra cezalısın dedim seni hiçbiryere götürmiycez dedim özür diledi yine birkaç kez sayıkladı ama evimize döndükalmasaydınız bırak ağlayarak çatlasaydı ama istediğini almasaydınız..böyle böyle alışıyorlar anneden babadan daha otoriterler yeminle..vallahi ben bu muhabbetten korkuyorum çevreme hep diyorum çünkü ağladıkça almayın istediğini vermeyin diye ama hepsi senide görcez hıh deyip atarı çekiyor.
tatlım bebişin doğduğunda daha da önüne geçilmeyecek eğer anlamazsa..zira sen emzirirken yeri göğü yıkabilir o da küçük melek ama artık ona büyüdüğünü sorumluluk sahibi olduğunu çok para harcayamayacağınızı falan bir yetişkine anlatır gibi anlatmayı denesen bir kaç gün belki etkili olur..hatta yüksek ihtimal etkili olabilir,kız çocukları çabuk olgunlaşabiliyor.canım alma diyorsunda o kadar insanın içinde sanki biyerini kesmişler gibi ağlıyor görsen çocuğa ne yaptılar kimbilir dersin rezil ediyor bizi sırf ağlamasın diye alıştı şimdide yok bilmiyor maddi manevi çökertiyor bizi yazık günah saçma sapan şeyler aldırıyor dün gece kolye seti için ağladı ağladı bekledik bizde sonra biraz ağır çıkıştım bundan sonra cezalısın dedim seni hiçbiryere götürmiycez dedim özür diledi yine birkaç kez sayıkladı ama evimize döndüklcwadan bi tişört aldık sadece oda giyilir zaten ama kolye seti çok gereksiz bide yaşına uygun deildi
para kavramı yok henüz malesef kaç defa anlattım tamam diyo sonra yine aynı.. paramız bitti diyorum alamayız kendi cüzdanındaki demir paraları gösteriyor bak anne benim param var hadi şunu alalım bunu alalım tutturuyor. inşallak bebek doğmadan öğrenir para kavramını yoksa yandım ben tam atarlı anne olurumtatlım bebişin doğduğunda daha da önüne geçilmeyecek eğer anlamazsa..zira sen emzirirken yeri göğü yıkabilir o da küçük melek ama artık ona büyüdüğünü sorumluluk sahibi olduğunu çok para harcayamayacağınızı falan bir yetişkine anlatır gibi anlatmayı denesen bir kaç gün belki etkili olur..hatta yüksek ihtimal etkili olabilir,kız çocukları çabuk olgunlaşabiliyor.
yaşı kaç cadınınpara kavramı yok henüz malesef kaç defa anlattım tamam diyo sonra yine aynı.. paramız bitti diyorum alamayız kendi cüzdanındaki demir paraları gösteriyor bak anne benim param var hadi şunu alalım bunu alalım tutturuyor. inşallak bebek doğmadan öğrenir para kavramını yoksa yandım ben tam atarlı anne olurum
4 canım 5e gircek c.tesi günüyaşı kaç cadının
canım yaşı para kavramını öğrenmeye çok müsait sen şu son iki ayı iyi değerlendir hızlandırılmış bir kurs ver cadına4 canım 5e gircek c.tesi günü
Kafam karıştı iyice :)
para kavramı yok henüz malesef kaç defa anlattım tamam diyo sonra yine aynı.. paramız bitti diyorum alamayız kendi cüzdanındaki demir paraları gösteriyor bak anne benim param var hadi şunu alalım bunu alalım tutturuyor. inşallak bebek doğmadan öğrenir para kavramını yoksa yandım ben tam atarlı anne olurum
evet duymuştum süper dadıyı ama hiç izlemedim izleyim en iyisi belki ordan birkaç taktik kaparımcanım yaşı para kavramını öğrenmeye çok müsait sen şu son iki ayı iyi değerlendir hızlandırılmış bir kurs ver cadına
ama olay para kavramında değil o an bir çikolata da istese anında alınacak diye ortalığı kesilmişçesine yakabilir..şu program vardı süper dadı bir kaç bölüm izle istersen netten,çocuk demeye bin şahit isteyen canavarları bile 5 günde dize getirdi kadın..biz eşimle izliyorduk ağzımız açık hemde.
K.validen fln eder mi yardım cnm. bilmiyorum aslında yardım beklemek mi iyii yoksa eşinle kendin mi hazırlamak. biz aynı şehirdeyiz üniversite dahil hiç ayrılmadım. bi de yaşadığım yerin adeti çok geleni gideni alınanı satılanı. hani bizde aksi olmaz gibi. sadece ben değil çevremde öyle. ama bakıyorum ailesinden uzak her işi kendi yapanlarda oluyo. alışıyo insan demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?