- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.061
Ben perde yaptırmayacağım odanın penceresi o kadar büyük ki ne yaptırsam güzel durmaz. Şuan ki perdem beyaz, mobilyaya uyuyor birazda süslersem güzel olur sanırım.Siz perde ya da halı seçimi yaptınız mı kızlar? ben araştırıyorum da benim alacağım halının ebatları küçük olacak kızımın mobilyası park yatağı derken küçük bir alan kalıyor.. İnternetten sipariş vereniniz var mı ?
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
29 haftalık sen kaçıncı haftadasin evet bu cuma ilk dafe gidicez sen geliyomusun
Ben perde yaptırmayacağım odanın penceresi o kadar büyük ki ne yaptırsam güzel durmaz. Şuan ki perdem beyaz, mobilyaya uyuyor birazda süslersem güzel olur sanırım.
Hali internetten sipariş etmiştim çok pahalı bir şey değildi zaten ama bana çok ince geldi
Bizde eşimin 6 7 hali saha maçı varmış gitmeden gerdi beni ama kaçışı yok gelicek sen nerde calisiyosunbende 30 cnm. evet gelicem çalışıyorum ama aldım izin erken çıkıp gelcem :)
kızlar şampuan olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
Kızlar Günaydın :) kan uyuşmazlığı testini başka bir merkezde daha yaptırmıştık. Çok şükür temiz gelmiş. 4gündür nasıl yaşadığımı bilmiyordum. Nasıl mutluyum anlatamam çok şükür :))))))
umarım anlar c.tesi günü 5 yaşına girecek belki büyüdükçe kendiliğinden çözülür6 yaşında canım. ama bu anlattığım geçen sene oldu, anlarlar merak etme. işlerine gelen erşeyyi anlıyorlar
Kızlar Metrobüs'te yaşlı bir amca ki o da ayaktaydı , bana yer vermelerini söyledi . Genç bir kız yer verdi oturdum,çok duygulandım ve etkilendim
2 kutu bübchen aldım iki kutu da johannes baby (cansıns o cansıns doğrumu yazdım bilmiyorumkızlar şampuan olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
üzülme cnm üzülsende onlar değişmez o yüzden sen onları öyle kabullen evlatlarına sarıl mutlu mesut yaşayınÇok üzülüyorum.çalışmasam kafayı yerim
kızlar şampuan olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz
poşetin üstüne oturacan misssssNe güzel, zaten erkekler daha duyarli bugun bir kez daha anladim. Kimseden yer istememek ya da vicdanen sorumlu tutmamak icin bos yer olan arac gelene dek bekliyorum. Bu sabah da öyle yaptım. Metroda tam oturacagim arkamdan genc bir kadin , en fazla 30 yasinda, elindeki posetleri oturacagim koltuga resmen atti. Donup baktim aa siz oturun dedi, poseti almaya calisti, bir sey demeden uzaklastim. Velev ki ben hamile degilim, yine de totomu koymak uzere oldugum koltuga arkadan poset firlatmak ne ya hu? İnsanlar çığrından cikmis.
sandalye kapmaca gibi... Hey Allahım ya...Ne güzel, zaten erkekler daha duyarli bugun bir kez daha anladim. Kimseden yer istememek ya da vicdanen sorumlu tutmamak icin bos yer olan arac gelene dek bekliyorum. Bu sabah da öyle yaptım. Metroda tam oturacagim arkamdan genc bir kadin , en fazla 30 yasinda, elindeki posetleri oturacagim koltuga resmen atti. Donup baktim aa siz oturun dedi, poseti almaya calisti, bir sey demeden uzaklastim. Velev ki ben hamile degilim, yine de totomu koymak uzere oldugum koltuga arkadan poset firlatmak ne ya hu? İnsanlar çığrından cikmis.
bende jhonson's Baby2 kutu bübchen aldım iki kutu da johannes baby (cansıns o cansıns doğrumu yazdım bilmiyorum)aldım.
Uni baby aldım ben duruma göre değiştirebilirim ilerde.bende jhonson's Babyalmayı düşünüyorum...
Bizde eşimin 6 7 hali saha maçı varmış gitmeden gerdi beni ama kaçışı yok gelicek sen nerde calisiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?