2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben perde yaptırmayacağım odanın penceresi o kadar büyük ki ne yaptırsam güzel durmaz. Şuan ki perdem beyaz, mobilyaya uyuyor birazda süslersem güzel olur sanırım.
Hali internetten sipariş etmiştim çok pahalı bir şey değildi zaten ama bana çok ince geldi

İnce mi geldi bende unnado dan baktım eşimle akşama karar veririz dışarda mağazalara bakmaya da halim yok..2 gündür belim ağrıyor sol ayağımı atarken belim çekiyor sanki gece üşütüyorum sıcakta.

Canım çok sevindim. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın inşallah. Gözün aydın.

Ne güzel, zaten erkekler daha duyarli bugun bir kez daha anladim. Kimseden yer istememek ya da vicdanen sorumlu tutmamak icin bos yer olan arac gelene dek bekliyorum. Bu sabah da öyle yaptım. Metroda tam oturacagim arkamdan genc bir kadin , en fazla 30 yasinda, elindeki posetleri oturacagim koltuga resmen atti. Donup baktim aa siz oturun dedi, poseti almaya calisti, bir sey demeden uzaklastim. Velev ki ben hamile degilim, yine de totomu koymak uzere oldugum koltuga arkadan poset firlatmak ne ya hu? İnsanlar çığrından cikmis.
Kızlar Metrobüs'te yaşlı bir amca ki o da ayaktaydı , bana yer vermelerini söyledi . Genç bir kız yer verdi oturdum,çok duygulandım ve etkilendim

poşetin üstüne oturacan misssss

sandalye kapmaca gibi... Hey Allahım ya...

Bizde eşimin 6 7 hali saha maçı varmış gitmeden gerdi beni ama kaçışı yok gelicek sen nerde calisiyosun

Aa bana eşli diye bilgi vermediler cnm. Eşin de mi gelecek. benimkinin işi yoğun gelemez o saatte. Aslında 18-19 arası yapsalar daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…