- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.081
Ya ben hiç sormadım eşli mi die ama eşli gibi geldi bana bi arayip sormakta yarar varAa bana eşli diye bilgi vermediler cnm. Eşin de mi gelecek. benimkinin işi yoğun gelemez o saatte. Aslında 18-19 arası yapsalar daha iyi olurdu
Bencede 6 da başlasa daha iiYa ben hiç sormadım eşli mi die ama eşli gibi geldi bana bi arayip sormakta yarar var
sandalye kapmaca gibi... Hey Allahım ya...
poşetin üstüne oturacan misssss
iplememiştir bile hahaaaaaaaAslinda keske otursaydim, yaptigi rezilligi herkes anlasin diye gurur yapip cik ciklayarak uzaklastim. 4 durak sonra tam karsisi bosalinca yarim saat suratimi gormek zorunda kaldi, bu ona yetmistir umarim. Deli kadin.
Yani, o da dogru, o kadar düşünce olsa zaten posetleri atmaziplememiştir bile hahaaaaaaa
çok fenaa içim ayrı dışım ayrı kavruluyoondan var zaten klima da var az önce pazardan geldim aşırı sıcaktan mıdır nedir bir fena oldum anlatamam..
Uraz'ın anlamı nedir?Slm arkadaşlar oğluma henüz isim konusunda netlesmedik fikrinizi almak istiyorum Uraz nasıl ? Bir de Uraz mı Uras mı daha güzel ?
çok güldüm yaaa allah iyiliğini versinpoşetin üstüne oturacan misssss
bencede uras:)Slm arkadaşlar oğluma henüz isim konusunda netlesmedik fikrinizi almak istiyorum Uraz nasıl ? Bir de Uraz mı Uras mı daha güzel ?
Aynen benimde gelmeyeceğimi biliyor bütün toplantılara sokuyor git dinlen diyen yokOhhh valla sevindim senin adına bana da direkt sordu ikinci dönem başlayacak misin doğruyu söyle diye sanki yalan söyleyecek halimiz varmış gibi bende rapor ayarlarsa seneye kadar beni beklemeyin dedim o zaman Program falan yapmayız sana dedi ama gelme dinlen kızım sen hamilesin demedi sanki toplantıda alınan kararlar beni baglayacakmis gibi
Uras benceŞANS TALİH :) Uraz ve Uras ın anlamı
Gülnihal Bülbül mu vermeyen :)Bana da vermedi , kan değerlerim de normal çıkıyor , gerek görmüyor.
Benim gittiğim doktor yalnız , pek faydası olduğuna inanmıyor bu ilaçların , o yüzden de vermiyor.
Gynoferro Sanol kullanıyorum ( başka bir doktor vermişti ) , Decavit vermişti sadece.( düzenli göründüğüm doktor )
İkisini kullanıyorum sadece , bacaklarımda hiç kramp olmuyor benim.
ŞANS TALİH :) Uraz ve Uras ın anlamı
Ben bugun parmak arası terlikle Şili şılap gittim okulakız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
Yeğenimin adı uras üç aylık.benim Hoşuma gidiyo ama kimse ilk söylendiğinde anlamıyo hele de yaşlılar ıraz diyenler bile var çocuğabencede uras:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?