2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aa bana eşli diye bilgi vermediler cnm. Eşin de mi gelecek. benimkinin işi yoğun gelemez o saatte. Aslında 18-19 arası yapsalar daha iyi olurdu
Ya ben hiç sormadım eşli mi die ama eşli gibi geldi bana bi arayip sormakta yarar var

Reactions: GCA
Aslinda keske otursaydim, yaptigi rezilligi herkes anlasin diye gurur yapip cik ciklayarak uzaklastim. 4 durak sonra tam karsisi bosalinca yarim saat suratimi gormek zorunda kaldi, bu ona yetmistir umarim. Deli kadin.
iplememiştir bile hahaaaaaaa

Slm arkadaşlar oğluma henüz isim konusunda netlesmedik fikrinizi almak istiyorum Uraz nasıl ? Bir de Uraz mı Uras mı daha güzel ?

Aynen benimde gelmeyeceğimi biliyor bütün toplantılara sokuyor git dinlen diyen yok

Gülnihal Bülbül mu vermeyen :)

kız bura kamu kurumu azcıkın usturuplu almam lazım geçen hafta sonu carrefour da idim ama bulamadım düzgün bir terlik az da ortopedik olsa güzel olur..
Ben bugun parmak arası terlikle Şili şılap gittim okula Ne yapayım resmen pisiyorum okula gidip gelirken. Saat 10 da 20 dk okula yürüyerek gidiş. Saat 13 te 20 dk yürüyerek dönüş. Artık alevler çıkıyor her yerinden. Bende bugün giydim terlikleri gittim. Zaten bişey yapmıyoruz oturup oturup geliyoruz seninerde

ben topuklu konverse ayakkabılarımı giyiyorum halen

bütün gün ayağımdalar.. ama bi skntı yaşatmıyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…