- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.101
32. Hafta raporunu aldiktan sonra yanmaz. Öncesinde doğum olursa 16 hafta yerine 8 hafta izin olur.Merhaba hanımlar ne zaman doğum iznine ayrilacaksiniz ben öğretmenim. Ve cok kararsızim erken doğum olur da iznim yanar diye
Canım bende öğretmenim 36. Haftam 5 Ekim de Başlıyor o zaman ayrılmayı düşünüyorum neden 37 değil dersen 36 da ayrılınca birinci dönemin son haftasına kadar iznim kurtarıyor.Merhaba hanımlar ne zaman doğum iznine ayrilacaksiniz ben öğretmenim. Ve cok kararsızim erken doğum olur da iznim yanar diye
Yok canım o değil :)Gülnihal Bülbül mu vermeyen :)
Ben iki gün boyunca hamile pantolonu ve hamile t shirt ü giydim.Havalar ısınınca fazla geldi.Bugün itibariyle askılı elbiseye döndüm , sütyen bile giyemiyorum. O kadar rahatsız oluyorum , hepsinden .Okula giderken biraz daha uygun giyineyim diye düşünüyordum ama 2 günde bunaldım.Kimse de bana bir şey demiyor zaten , kendi kafama göre takılıyorum . Okula girerken üzerime dökümlü bir t shirt geçiriyorum , çıkarken çıkarıyorum.Babet giyiyorum, Istanbul sıcaklarına bu şekilde bir çözüm buldum.Evet aslında öyle ama ben arada elbise altına bile ince spor ayakkabılardan giyiyorumNe yapayım, sağlık her şeyden önce geliyor. Bir de bazen yanımda hafif topuklu bir ayakkabı taşıyorum. Ders boyunca onları giyip eve giderken spor ayakkabısıyla değiştiriyorum
anlayış sıfır malesef bügun halimi gören erkek hocalardan biri tahta masalarda ara vermeden 2,5 saat toplantı yapınca sınıfta ayağa kalktım artık adam tanımaz beni acıdı müdür bey arkadaşımızın hal i malum gitsin artık dedi de herkes destek verince gönderdi beniAynen benimde gelmeyeceğimi biliyor bütün toplantılara sokuyor git dinlen diyen yok
canım ben iskenderundayım bizim buralarda kıyafet için asla müdahale edemezler kolsuzda giyilir sandalette öğrenciye karışamayan zihniyet bize mi karışacak olur mu öyle şey ben hep kotla falan giderim daha doğrusu okul için ekstra birşey almam bir şey söylemeye hakları olduğunuda sanmıyorum şortla gelmiyorsak şükretsinlerBen bugun parmak arası terlikle Şili şılap gittim okulaNe yapayım resmen pisiyorum okula gidip gelirken. Saat 10 da 20 dk okula yürüyerek gidiş. Saat 13 te 20 dk yürüyerek dönüş. Artık alevler çıkıyor her yerinden. Bende bugün giydim terlikleri gittim. Zaten bişey yapmıyoruz oturup oturup geliyoruz seninerde
Oh ne guzel vallada esim pek dusunceli degil hamile kaldikdan sonra daha iyi anladimBizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma mi
Bizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma minnet valla
32. Hafta raporunu aldiktan sonra yanmaz. Öncesinde doğum olursa 16 hafta yerine 8 hafta izin olur.
Kesin gerek yok der. Ben hamile kalmadan gittiğimde folik asit basliyim mi dedim gerek yok demişti :) Ama o dönem 3 4 ay daha korunacaktim belki ondan demiştir. Yalnız ilaçlara bende inanmıyorum. 28. Haftaya kadar demir ilaci almadim demir degerim normal sınırda hemoglobin 11 çıktı. Yinede başladım tabi demir ilacına ne olur ne olmaz diye. Yani muhakkak vitamin ve demir ilaçlarının faydası vardır ama sonuçta yapay oldukları için vücudun yeterince yararlanamadigini düşünüyorum. He bir bilgim olduğundan mi yok değilYok canım o değil :)
Birkaç hafta sonra Gülnihal'e başlayacağım , muhtemelen o da vermez :) Özlem Ebe 'de Gülnihal ile çalışıyormuş , bakalım , nasıl olacak.
Bugün yoktun eğitimde.
İstanbul da rahat. Kısa giydin Kolsuz gidin kot giydim derdi yok. Sandalette giyiyoruz. Ama parmak arası fazla ciddiyetsiz ya rahatsız oldum açıkçası :) Bütün sandaletlerimde dolgu topuk. 2 ay içinde sandalet mi alayım gittim terlikle artık :)anlayış sıfır malesef bügun halimi gören erkek hocalardan biri tahta masalarda ara vermeden 2,5 saat toplantı yapınca sınıfta ayağa kalktım artık adam tanımaz beni acıdı müdür bey arkadaşımızın hal i malum gitsin artık dedi de herkes destek verince gönderdi beni
canım ben iskenderundayım bizim buralarda kıyafet için asla müdahale edemezler kolsuzda giyilir sandalette öğrenciye karışamayan zihniyet bize mi karışacak olur mu öyle şey ben hep kotla falan giderim daha doğrusu okul için ekstra birşey almam bir şey söylemeye hakları olduğunuda sanmıyorum şortla gelmiyorsak şükretsinler
Slm arkadaşlar oğluma henüz isim konusunda netlesmedik fikrinizi almak istiyorum Uraz nasıl ? Bir de Uraz mı Uras mı daha güzel ?
Öyle mi? Bilmiyordum bunu, cok rahatladım açıkçası. 32 hafta raporumu 32+4de almayi düşünüyordum, o arada dogum olursa 2 gun icin 8 haftayi yakar miyim diye endişe ediyordum.yok yeni kanunla erken doğumda izin yanmıyor. 32 den önce doğum yaparsan 16 hafta iznin oluyor. 6 yıl önce bu kanun yoktu, 27 haftada doğum yaptım bütün doğum öncesi izinlerim yandı.
4. sınıfta kadın doğumdaki ilk staj günümün ilk saatinde apar topar normal doğuma girdim. hastanın hijyeni çok bozuktu, gebelik riskliydi, doğum zordu vs. doğumdan çok güreş gibi geldi bana olay :) sonra staj ilerledikçe derslerde ve pratikte normal doğumun da komplikasyonlarını gördükçe, ne doğum yaparım, ne de doğum yaptırırım dedim kendi kendime. tabi dediğim gibi, bu yaşıma kadar bi çok konuda büyük konuşmamayı öğrendim. büyük konuşmak istemem ama doktorumla da anlaştık bu konuda :)
Ben iki gün boyunca hamile pantolonu ve hamile t shirt ü giydim.Havalar ısınınca fazla geldi.Bugün itibariyle askılı elbiseye döndüm , sütyen bile giyemiyorum. O kadar rahatsız oluyorum , hepsinden .Okula giderken biraz daha uygun giyineyim diye düşünüyordum ama 2 günde bunaldım.Kimse de bana bir şey demiyor zaten , kendi kafama göre takılıyorum . Okula girerken üzerime dökümlü bir t shirt geçiriyorum , çıkarken çıkarıyorum.Babet giyiyorum, Istanbul sıcaklarına bu şekilde bir çözüm buldum.
Bu arada bizim sular ( Acıbadem -Ist ) dün akşam 18.00'dan beri kesik , güya bugün 17.00'da gelecekti ama yarın sabah 10.00 olmuş şimdi , yarın da başka bir saate ertelenirse hiç şaşırmam . Bu sıcakta su olmaması çok fena oluyor.
gozun aydin cokk sevindim bu dr bi seymi bilmiyo insani stres yapmayimi seviyolar anlamiyorumKızlar Günaydın :) kan uyuşmazlığı testini başka bir merkezde daha yaptırmıştık. Çok şükür temiz gelmiş. 4gündür nasıl yaşadığımı bilmiyordum. Nasıl mutluyum anlatamam çok şükür :))))))
Benimde tüm sandaletlerdolgu topuk. Okula 20 dk gidiş 20 dk geliş 40 dk yürüyünce dolguda olsa beni yoruyor. Kısa mesafe sorun değil geçen hafta düğün içün platform bile giydim :)Dolgu topuklu sandalet tarzı ayakkabım var hiç sıkıntı olmuyor .. Ayaklarımı da pc kasasının üzerine kaldırıyorum çok şişmiyor yine de tombikler.
Yok tatlim herhangi bi teste gerek duymaz verir direkBen kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım için kan hapı ya da demir kullanmıyorum extra.
Bir tek decavit var.
Magnezyum sanırım kasılma ve kramplar için veriliyor ve bu ara özellikle baldırlarımda sabah uyandığımda taş gibi kasılmışlıklar, hafif ağrılar hissediyorum, sanırım bunu söylesem bana da verir. Özel bir test yapılıyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?