2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dolgu topuklu sandalet tarzı ayakkabım var hiç sıkıntı olmuyor .. Ayaklarımı da pc kasasının üzerine kaldırıyorum çok şişmiyor yine de tombikler.

Merhaba hanımlar ne zaman doğum iznine ayrilacaksiniz ben öğretmenim. Ve cok kararsızim erken doğum olur da iznim yanar diye

Merhaba hanımlar ne zaman doğum iznine ayrilacaksiniz ben öğretmenim. Ve cok kararsızim erken doğum olur da iznim yanar diye
Canım bende öğretmenim 36. Haftam 5 Ekim de Başlıyor o zaman ayrılmayı düşünüyorum neden 37 değil dersen 36 da ayrılınca birinci dönemin son haftasına kadar iznim kurtarıyor.

Ben iki gün boyunca hamile pantolonu ve hamile t shirt ü giydim.Havalar ısınınca fazla geldi.Bugün itibariyle askılı elbiseye döndüm , sütyen bile giyemiyorum. O kadar rahatsız oluyorum , hepsinden .Okula giderken biraz daha uygun giyineyim diye düşünüyordum ama 2 günde bunaldım.Kimse de bana bir şey demiyor zaten , kendi kafama göre takılıyorum . Okula girerken üzerime dökümlü bir t shirt geçiriyorum , çıkarken çıkarıyorum.Babet giyiyorum, Istanbul sıcaklarına bu şekilde bir çözüm buldum.

Bu arada bizim sular ( Acıbadem -Ist ) dün akşam 18.00'dan beri kesik , güya bugün 17.00'da gelecekti ama yarın sabah 10.00 olmuş şimdi , yarın da başka bir saate ertelenirse hiç şaşırmam . Bu sıcakta su olmaması çok fena oluyor.

Aynen benimde gelmeyeceğimi biliyor bütün toplantılara sokuyor git dinlen diyen yok
anlayış sıfır malesef bügun halimi gören erkek hocalardan biri tahta masalarda ara vermeden 2,5 saat toplantı yapınca sınıfta ayağa kalktım artık adam tanımaz beni acıdı müdür bey arkadaşımızın hal i malum gitsin artık dedi de herkes destek verince gönderdi beni
canım ben iskenderundayım bizim buralarda kıyafet için asla müdahale edemezler kolsuzda giyilir sandalette öğrenciye karışamayan zihniyet bize mi karışacak olur mu öyle şey ben hep kotla falan giderim daha doğrusu okul için ekstra birşey almam bir şey söylemeye hakları olduğunuda sanmıyorum şortla gelmiyorsak şükretsinler

Valla bizim Müdur umrunda değil okulda tuvalet yoktu neymiş toplantıda olmam lazımmış bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum tatile girmek istiyorum hatta zayıfladım bu beni korkutmaya başladı 3-4 günde 1 kilo verdim neden verdim anlamadım ya iştahım çok kesildi Toplantılar derken yoruldum galiba zor yemek yiyorum bebeğime bi şey olmamıştır inş

Bizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma mi

Bizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma minnet valla
Oh ne guzel vallada esim pek dusunceli degil hamile kaldikdan sonra daha iyi anladim

32. Hafta raporunu aldiktan sonra yanmaz. Öncesinde doğum olursa 16 hafta yerine 8 hafta izin olur.

yok yeni kanunla erken doğumda izin yanmıyor. 32 den önce doğum yaparsan 16 hafta iznin oluyor. 6 yıl önce bu kanun yoktu, 27 haftada doğum yaptım bütün doğum öncesi izinlerim yandı.

Reactions: NFZ
Yok canım o değil :)
Birkaç hafta sonra Gülnihal'e başlayacağım , muhtemelen o da vermez :) Özlem Ebe 'de Gülnihal ile çalışıyormuş , bakalım , nasıl olacak.
Bugün yoktun eğitimde.
Kesin gerek yok der. Ben hamile kalmadan gittiğimde folik asit basliyim mi dedim gerek yok demişti :) Ama o dönem 3 4 ay daha korunacaktim belki ondan demiştir. Yalnız ilaçlara bende inanmıyorum. 28. Haftaya kadar demir ilaci almadim demir degerim normal sınırda hemoglobin 11 çıktı. Yinede başladım tabi demir ilacına ne olur ne olmaz diye. Yani muhakkak vitamin ve demir ilaçlarının faydası vardır ama sonuçta yapay oldukları için vücudun yeterince yararlanamadigini düşünüyorum. He bir bilgim olduğundan mi yok değil .
Bizim seminer 1 de bitiyor. Oraya gelmem 2 yi geçecekti o nedenle gelmedim. Artık başka grupla alicam 4 ve 6. Haftayi

İstanbul da rahat. Kısa giydin Kolsuz gidin kot giydim derdi yok. Sandalette giyiyoruz. Ama parmak arası fazla ciddiyetsiz ya rahatsız oldum açıkçası :) Bütün sandaletlerimde dolgu topuk. 2 ay içinde sandalet mi alayım gittim terlikle artık :)

yok yeni kanunla erken doğumda izin yanmıyor. 32 den önce doğum yaparsan 16 hafta iznin oluyor. 6 yıl önce bu kanun yoktu, 27 haftada doğum yaptım bütün doğum öncesi izinlerim yandı.
Öyle mi? Bilmiyordum bunu, cok rahatladım açıkçası. 32 hafta raporumu 32+4de almayi düşünüyordum, o arada dogum olursa 2 gun icin 8 haftayi yakar miyim diye endişe ediyordum.

Anlıyorum...

Gerçekten öyle . Allah kolaylık versin. Suyun bu kadar bol olması gerektiğini düşündüğüm yerde kesinti çok anlamsız

gozun aydin cokk sevindim bu dr bi seymi bilmiyo insani stres yapmayimi seviyolar anlamiyorum

Dolgu topuklu sandalet tarzı ayakkabım var hiç sıkıntı olmuyor .. Ayaklarımı da pc kasasının üzerine kaldırıyorum çok şişmiyor yine de tombikler.
Benimde tüm sandaletlerdolgu topuk. Okula 20 dk gidiş 20 dk geliş 40 dk yürüyünce dolguda olsa beni yoruyor. Kısa mesafe sorun değil geçen hafta düğün içün platform bile giydim :)

Yok tatlim herhangi bi teste gerek duymaz verir direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…