- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.121
Johnson s baby kiz o allah iyiligini versin :))))bende yohannes beybi diye okuorum onuu dedim oyle bebek sampuani mi varmis2 kutu bübchen aldım iki kutu da johannes baby (cansıns o cansıns doğrumu yazdım bilmiyorum)aldım.
Yoo smear testi elle deilkiSimir testi yaptıran var mı aranızda? onun gibi bir şey diye biliyorum.
Ben mi yazdım acaba bunu diye tereddüt ettim bir an aynı şeyleri yaşıyorum, bir ben miyim acaba ya da ben mi çok nazlıyım diye düşünüyorum bazen ne zormuş annelik daha aday durumunda bileKizlar benim.karin agrilarim var sivriltiyor kendini saga donuyorum sola donuyorum yok uyku sifir yastikla.destek vs ha diyorum simdi sanki oldu o an iste tam o an cisim geliyor bu seferde haydeee kalk herseyi sifirdan baslauyku duzenim kalmadi daha simdiden.napcam bilemiyorum birde bazen bir uyaniuorum karnimin ustundeyim yastik falan yataktan dusmus odu kopuyor bebise bise.olcakd iye sizler nasilsiniz ?
Yalniz degiliz ozaman :) gece olsun istemiyorum artik o dereceBen mi yazdım acaba bunu diye tereddüt ettim bir an aynı şeyleri yaşıyorum, bir ben miyim acaba ya da ben mi çok nazlıyım diye düşünüyorum bazen ne zormuş annelik daha aday durumunda bile
Maşallah gerçekten, demek ki bünyeden bünyeye değişiyor bu Hamilelik halleri,çok isterdim öyle kolay geçsin ama maalesef başından beri her gün farklı bir Problem, tabi buna da şükür, az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz umarımArkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça acaba ben mi anormalim diyorum hiç agrim sızım yok şişkinlik yok kocam 24 saat çalışıyor 48 saat izinli o iki günlük izin boyunca biz hep geziyoruz ben çok fazla yürüyorum temizlik yapıyorum ne bilim normal Hayatımdan farkı göbeğim var bide varis çıktı yeni yeni onun dışında hamile miyim değil miyim fark yok maşallah :)
Maşallah. Kaç haftalıksın ? Ben artık çok çabuk yoruluyorum.Arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça acaba ben mi anormalim diyorum hiç agrim sızım yok şişkinlik yok kocam 24 saat çalışıyor 48 saat izinli o iki günlük izin boyunca biz hep geziyoruz ben çok fazla yürüyorum temizlik yapıyorum ne bilim normal Hayatımdan farkı göbeğim var bide varis çıktı yeni yeni onun dışında hamile miyim değil miyim fark yok maşallah :)
Yoo smear testi elle deilki
Maşallah gerçekten, demek ki bünyeden bünyeye değişiyor bu Hamilelik halleri,çok isterdim öyle kolay geçsin ama maalesef başından beri her gün farklı bir Problem, tabi buna da şükür, az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?