2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar benim.karin agrilarim var sivriltiyor kendini saga donuyorum sola donuyorum yok uyku sifir yastikla.destek vs ha diyorum simdi sanki oldu o an iste tam o an cisim geliyor bu seferde haydeee kalk herseyi sifirdan basla uyku duzenim kalmadi daha simdiden.napcam bilemiyorum birde bazen bir uyaniuorum karnimin ustundeyim yastik falan yataktan dusmus odu kopuyor bebise bise.olcakd iye sizler nasilsiniz ?

Ben mi yazdım acaba bunu diye tereddüt ettim bir an aynı şeyleri yaşıyorum, bir ben miyim acaba ya da ben mi çok nazlıyım diye düşünüyorum bazen ne zormuş annelik daha aday durumunda bile

Arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça acaba ben mi anormalim diyorum hiç agrim sızım yok şişkinlik yok kocam 24 saat çalışıyor 48 saat izinli o iki günlük izin boyunca biz hep geziyoruz ben çok fazla yürüyorum temizlik yapıyorum ne bilim normal Hayatımdan farkı göbeğim var bide varis çıktı yeni yeni onun dışında hamile miyim değil miyim fark yok maşallah :)

Maşallah gerçekten, demek ki bünyeden bünyeye değişiyor bu Hamilelik halleri,çok isterdim öyle kolay geçsin ama maalesef başından beri her gün farklı bir Problem, tabi buna da şükür, az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız da bu günleri unuturuz umarım

Maşallah. Kaç haftalıksın ? Ben artık çok çabuk yoruluyorum.

Günaydın kızlar benim de burnumun içi çok kuruyor acaba nedenki.gece zor nefes alıyorum. Temizlerken bakıyorum kan var.bir de birkaç gündür kendimi fazla yordum alttan bıçak saplanir gibi oluyor arada.

Günaydın anneler ,
Ben de bir iki gündür elimi, ayağımı , yüzümü hafif şiş hissediyorum.Kalkınca hep uykum var var.
Sıcakta yürümekten , okula gidip gelmekten oluyor diye düşünüyorum.
Tansiyonum düşük çünkü 9/ 6

merhaba herkese
son iki haftadır aşırı yorgunluk karnımda sağdan soldan ortadan sancılar,bel ağrısı,sırt agrısı, bacak ağrısı ve bacaklarımın arasında ağrı gibi tüm şeyleri yaşıyorum. alısverıse gidiyorum bir saatten sonra 80 yasında nine gibi hemen oturacak yer arıyorum. ayakta duramıyorum. kas ve iskelet sistemim beni mahvetti.
sağ böbreğimde hafif büyüme olmus bir de tüm bunların üzerine( hamilelikten olabilir dedi doktorum)
benim gibi olan var mı çok merak edıyorum. üstelik çalışıyorum ofiste yarım saatten fazla masada oturamıyorm sırtıma bıcaklar batıyor sankı.
ben mi çok çürükmüşüm acaba

Hayırlı sabahlar sevgili anneler,
Kızımın biberonunu alacağım dr. Brown iyi diye okudum burdan, alanlar doğal akış biberonu diye mi aldılar? Fiyatı ne kadardı? Yardımcı olursanız sevinirim. ..

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
bu mübarek günde dua edelim birbirimize zaman az kaldıkça stres yapmaya başladım ben sanki.
benim de bu aralar uykuya doymama şikayetim var. onun dışında masa başında çalışıyoruz artık sık sık ayağa kalkıp tur atmak gerek tüm yük omuz-sırta biniyor.
Bazen gebe değilmişim gibi geliyor evde her işimi hala yapabiliyorum ne zaman karnım taş gibi olsa resmen o zaman hissediyorum bırakıyorum. umarım sonuna dek böyle gider.
her gün yürüyüş yapamıyorum bir tek onu artık sıklaştırmam gerekiyor.

Bende geceleri uyuyamıyorum artık,bel ve kuyruk sokumu ağrılarım var,yürürken her adım atışımda sağ tarafımda bi ağrı oluyor,bende bazen bakıyorum karnımın üzerine yatmışım inşallah bişi olmaz.

Bu arada günaydın hamışler
Hayırlı cumalar rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım ve ondan sonraki konuşmalarımız bebeğimizin uyku düzeni huysuzlukları olsun inşallah. Rabbim annelik hasreti çekenlere de bu duyguyu bir an önce tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…