- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.141
Hiç sevmem o testiCihazla küçük bir parça alınıyor diye biliyorum, evet . Elle muayeneye benzer demek istedim.
Günaydın arkadaşlar,Neden öyle dedi ki acaba? suyunda azalma falan mı var canm?
Sorunun cevabını bilmiyorum ama ben Uni Baby Islak Pamuk Mendil aldım.Günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak size. Bebeğin altını temizlemek için gratis ten bebek temizleme pamuğu aldım. Paketi 6.5 lira, 60 adet benri marka. Sonra rossman mağazasına uğradım, orada da baby dream diye sanırım bir alman markası vardı. Yine bebek temizleme pamuğu, paketi 5.70 ten 4.50 ye inmiş. Aklınızda olsun eğer almak isterseniz.
Şimdi benim soruma gelirsek. Benri marka paketin üstünde bir yazı vardı çocuğun altını temizlerken kaynatılmış su ve pamuk kullanın diye. Hastanede de lazım olacağını düşünerek ayrıca unibaby yenidoğanın ıslak mendilini aldım, hazır kolay olur diye düşünerek.Paketin üstünde saflaştırılmış su ve pamuk yazıyor. İçeriğe baktığımda saflaştırılmış su ve potassium sorbate yazıyor. Ben içeriğe takıntılı bir insanım. Potassium Sorbate ın bebeğe ve cildine bir zararı var mıdır yok mudur, aramızda bir biyolog ya da kimyacı arkadaşımız varsa bana cevap verirse çok sevineceğim.
Hiç sevmem o testi
Doğumdan 6 hafta sonra yaptırmamızı söyledi ebe .
rahim kanserinin teşhisinde kullanılan test. Belli aralıklarla yaptırmamız gerekiyormuş. Beni de bu testle evliliğimin ilk ayında, idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle gittiğim doktor tanıştırmıştı. Hiç bir bilgi vermeden smear testi yapmış, yani oradan küçücük bir parça almış. Önemli bir test olması lazım.günaydın canım ne testi bu dediğiniz
Tansiyon düşükse korkma canım bende de durum aynı yine de bugün doktora bi soracağımGünaydın anneler ,
Ben de bir iki gündür elimi, ayağımı , yüzümü hafif şiş hissediyorum.Kalkınca hep uykum var var.
Sıcakta yürümekten , okula gidip gelmekten oluyor diye düşünüyorum.
Tansiyonum düşük çünkü 9/ 6
Günaydın kızlar benim de burnumun içi çok kuruyor acaba nedenki.gece zor nefes alıyorum. Temizlerken bakıyorum kan var.bir de birkaç gündür kendimi fazla yordum alttan bıçak saplanir gibi oluyor arada.
Günaydın hanımlar. Hemen hemen hepimizde aynı şikayetler var uykuyla ilgili.. Bide ben hep hayalini kurmuştum bir gün hamile olursam çok hareketli olacam, her gün yüricem fln diye.. Şimdi bakıyorum da resmen yiyip içip yatıyorumyürüyüş yapmaya korkar oldum, biraz yürüsem karnım taş gibi oluyor alttan da Bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, korkuyorum.. Ben de artık yürümüyorum, habire rapor yada izin alıp evde dinlenmek için fırsat kolluyorum. Işe gidip gelmek zor olmaya başladı, hayırlısıyla bi doğursaydık :))
Sorunun cevabını bilmiyorum ama ben Uni Baby Islak Pamuk Mendil aldım.
E-bebek ' te şu an kampanyada 12 paket olması lazım 49.90 du. 3 tane de önceden vardı . 15 paket stokladım.Bakalım ne kadar süre gidecek.
İçinde sadece pamuk ve su var.Tembel anneler için ( benim gibi ) bire bir.
Bana da baz
İşte benim sonradan aldığım mendil de unibaby ıslak pamuk mendil. Onun içeriğinde potasyum sorbat yazıyor. Merak ediyorum, nedir bu? İnternette birkaç bir şey yazıyor, koruyucu olduğundan bahsetmiş. Yine de bu konuyu bilen varsa cevap yazarsa teşekkür ederim. Çok sağol cevabın için de.
okurken ben yoruldumHavalar biraz serinlese...Çooooook sıcaaaaak.Sıcaklar da bizi çok etkiliyor.
Genelde herkesin uykuya eğilimi artmış okuduğum kadarıyla.
Birazdan okula gitmek için çıkacağım , o kadar zor geliyor ki yol , maraton koşuyormuşum gibi yorucu oluyor.
Bu aralar bacaklarımı da uzatamıyorum , ayaklarım bu saat itibariyle şişmişSabah kalkınca hiçbir şey yoktu.
Şimdi çık yarım saat yürü , Metrobüse bin 9 durak git , Metrobüs Merdivenleri çık , in , okula 10 dakika yürü , okulda sandalye de otur , dönerken yine tonla merdiven çık , in , tıkış tıkış Metrobüse bin , ayakta mı gideceksin birisi insafa gelip yer verecek mi diye düşün ...Eve tekrar yürüyecek güç kalmıyor , dönerken taksiye bineceğim bu sefer.
Benim de bi ara sağ böbrek te büyüme oldu çok su içtim bide idrarini tutma benm ki çok şükür normal dönmüşmerhaba herkese
son iki haftadır aşırı yorgunluk karnımda sağdan soldan ortadan sancılar,bel ağrısı,sırt agrısı, bacak ağrısı ve bacaklarımın arasında ağrı gibi tüm şeyleri yaşıyorum. alısverıse gidiyorum bir saatten sonra 80 yasında nine gibi hemen oturacak yer arıyorum. ayakta duramıyorum. kas ve iskelet sistemim beni mahvetti.
sağ böbreğimde hafif büyüme olmus bir de tüm bunların üzerine( hamilelikten olabilir dedi doktorum)
benim gibi olan var mı çok merak edıyorum. üstelik çalışıyorum ofiste yarım saatten fazla masada oturamıyorm sırtıma bıcaklar batıyor sankı.
ben mi çok çürükmüşüm acaba
bende gıdalarda kullanıldığını okudum.Bana da baz
İşte benim sonradan aldığım mendil de unibaby ıslak pamuk mendil. Onun içeriğinde potasyum sorbat yazıyor. Merak ediyorum, nedir bu? İnternette birkaç bir şey yazıyor, koruyucu olduğundan bahsetmiş. Yine de bu konuyu bilen varsa cevap yazarsa teşekkür ederim. Çok sağol cevabın için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?