2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Havalar biraz serinlese...Çooooook sıcaaaaak.Sıcaklar da bizi çok etkiliyor.
Genelde herkesin uykuya eğilimi artmış okuduğum kadarıyla.
Birazdan okula gitmek için çıkacağım , o kadar zor geliyor ki yol , maraton koşuyormuşum gibi yorucu oluyor.
Bu aralar bacaklarımı da uzatamıyorum , ayaklarım bu saat itibariyle şişmiş Sabah kalkınca hiçbir şey yoktu.

Şimdi çık yarım saat yürü , Metrobüse bin 9 durak git , Metrobüs Merdivenleri çık , in , okula 10 dakika yürü , okulda sandalye de otur , dönerken yine tonla merdiven çık , in , tıkış tıkış Metrobüse bin , ayakta mı gideceksin birisi insafa gelip yer verecek mi diye düşün ... Eve tekrar yürüyecek güç kalmıyor , dönerken taksiye bineceğim bu sefer.

Günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak size. Bebeğin altını temizlemek için gratis ten bebek temizleme pamuğu aldım. Paketi 6.5 lira, 60 adet benri marka. Sonra rossman mağazasına uğradım, orada da baby dream diye sanırım bir alman markası vardı. Yine bebek temizleme pamuğu, paketi 5.70 ten 4.50 ye inmiş. Aklınızda olsun eğer almak isterseniz.

Şimdi benim soruma gelirsek. Benri marka paketin üstünde bir yazı vardı çocuğun altını temizlerken kaynatılmış su ve pamuk kullanın diye. Hastanede de lazım olacağını düşünerek ayrıca unibaby yenidoğanın ıslak mendilini aldım, hazır kolay olur diye düşünerek.Paketin üstünde saflaştırılmış su ve pamuk yazıyor. İçeriğe baktığımda saflaştırılmış su ve potassium sorbate yazıyor. Ben içeriğe takıntılı bir insanım. Potassium Sorbate ın bebeğe ve cildine bir zararı var mıdır yok mudur, aramızda bir biyolog ya da kimyacı arkadaşımız varsa bana cevap verirse çok sevineceğim.

Neden öyle dedi ki acaba? suyunda azalma falan mı var canm?
Günaydın arkadaşlar,
Bu benim ikinci bebeğim bir de bi aksilik olmasını istemiyor sanırım, acil bir doğum felan olursa hazırlıksız olmayalım diye sanırım. Geçen seferde 38+7 de almıştı. O zamanda bebek iri ve ters duruyordu. Bilmiyorum herhalde bir bildiği vardır.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama ben Uni Baby Islak Pamuk Mendil aldım.
E-bebek ' te şu an kampanyada 12 paket olması lazım 49.90 du. 3 tane de önceden vardı . 15 paket stokladım.Bakalım ne kadar süre gidecek.
İçinde sadece pamuk ve su var.Tembel anneler için ( benim gibi ) bire bir.

günaydın canım ne testi bu dediğiniz
rahim kanserinin teşhisinde kullanılan test. Belli aralıklarla yaptırmamız gerekiyormuş. Beni de bu testle evliliğimin ilk ayında, idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle gittiğim doktor tanıştırmıştı. Hiç bir bilgi vermeden smear testi yapmış, yani oradan küçücük bir parça almış. Önemli bir test olması lazım.

Günaydın hanımlar. Hemen hemen hepimizde aynı şikayetler var uykuyla ilgili.. Bide ben hep hayalini kurmuştum bir gün hamile olursam çok hareketli olacam, her gün yüricem fln diye.. Şimdi bakıyorum da resmen yiyip içip yatıyorum yürüyüş yapmaya korkar oldum, biraz yürüsem karnım taş gibi oluyor alttan da Bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, korkuyorum.. Ben de artık yürümüyorum, habire rapor yada izin alıp evde dinlenmek için fırsat kolluyorum. Işe gidip gelmek zor olmaya başladı, hayırlısıyla bi doğursaydık :))

Günaydın hayırlı cumalar dün bir akrabamız doğum yaptı korkudan genel anestezi istemiş bebek ten 2 saat sonra odaya geldi ve hala tam kendinde değildi.genel anesteziyi düşünenler için yazmak istedim

Tansiyon düşükse korkma canım bende de durum aynı yine de bugün doktora bi soracağım

Günaydın kızlar benim de burnumun içi çok kuruyor acaba nedenki.gece zor nefes alıyorum. Temizlerken bakıyorum kan var.bir de birkaç gündür kendimi fazla yordum alttan bıçak saplanir gibi oluyor arada.

Nedenini bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Kanama da olabilir korkmayın yazıyordu.

Bana da baz

İşte benim sonradan aldığım mendil de unibaby ıslak pamuk mendil. Onun içeriğinde potasyum sorbat yazıyor. Merak ediyorum, nedir bu? İnternette birkaç bir şey yazıyor, koruyucu olduğundan bahsetmiş. Yine de bu konuyu bilen varsa cevap yazarsa teşekkür ederim. Çok sağol cevabın için de.

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar :) bugün bol bol dua edelim:) kasıklarında agrı hisseden arkadaşlar bende de aynı şikayet vardı drum nts istedi normal ama içimiz rahat etsin dedi bide idrar testi istedi nts de sorun çıkmadı Allahtan idrarda azıcık iltihab varmış ondan olabilir dedi tek kullanımlık bir ilaç verdi. Eğer kasık ağrısı çoksa sizde dr nuza söyleyin nts de baksın

Günaydın annecikler ve kuzucukları..
Midemin üstüne biri oturmuş gibi kalkıyorum sabahları, derin nefes alamıyorum.. Gece de kaç kere sağa sola dönüyorum, dönerken yastık kırlent ne varsa onları da döndürüyorum (biri belimin altına,biri bacaklarımın arasına,biri göbişimin yanına...) gömülüyorum yastıkların içinde.
Bugün kızımı görmeye gidicem bir ayın sonunda.Bu sefer fotoğraf isteyim yüzsüzlük yapayım bakalım daha hiç fotosu yok elimde yaa..
Sağlıkocağına kan vermiştim dün, bugün onun sonucunu da alayım da göstereyim doktoruma. İdrarda protein lökosit negatifti bakalım demirlerim ne durumda.. Sadece gynoferon depo ve decavit kullanıyorum. Birde tiroid ilacım var günlük kullandığım. Henüz magnezyum kalsiyum veren olmadı.

okurken ben yoruldum

Benim de bi ara sağ böbrek te büyüme oldu çok su içtim bide idrarini tutma benm ki çok şükür normal dönmüş

bende gıdalarda kullanıldığını okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…