- 3 Kasım 2011
- 661
- 53
- 118
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.161
29+5 haftalık canım Allah yardimciniz olsun hepinizin hepimizinMaşallah. Kaç haftalıksın ? Ben artık çok çabuk yoruluyorum.
Yüzünde şişlik varsa doktora gitnelisin kesinlikle normal değilGünaydın anneler ,
Ben de bir iki gündür elimi, ayağımı , yüzümü hafif şiş hissediyorum.Kalkınca hep uykum var var.
Sıcakta yürümekten , okula gidip gelmekten oluyor diye düşünüyorum.
Tansiyonum düşük çünkü 9/ 6
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tatlım ama sanırım sen Aralık annesi oluyorsun gerçi farketmez ama aynı haftandaki hamişlerle irtibatta olursan sana daha faydalı olurmerhaba anneler beni de ekler misiniz :) 24 haftam bitmek üzere ama bebişim 1 hafta geriden geliyor. yaşım 27 sezeryan doğum olacak nasip olursa. 69 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum boy 1.67 bebeğimin cinsiyeti kız :)
Öyle bir şişlik değil canım , uzun süre uyuyunca gözlerden anlaşılır vs onun gibi , yoksa yüzüm şiş değil :)Yüzünde şişlik varsa doktora gitnelisin kesinlikle normal değil
rahim kanserinin teşhisinde kullanılan test. Belli aralıklarla yaptırmamız gerekiyormuş. Beni de bu testle evliliğimin ilk ayında, idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle gittiğim doktor tanıştırmıştı. Hiç bir bilgi vermeden smear testi yapmış, yani oradan küçücük bir parça almış. Önemli bir test olması lazım.
Bilmiorum ama sanirim elle muayeneye karsi fobim olustu benm :))) nefret ediyorum cihazla oldgnda o kadar deilCihazla küçük bir parça alınıyor diye biliyorum, evet . Elle muayeneye benzer demek istedim.
ödem olabilir mi? havalar hala çok sıcak.Herkese hayirli cumalar...Rabbim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah:))bende iki gundur hafif mide yanmalari basladi cok kotu oluyo yaffbirde dikkat etsemde etmesemde gunluk 200 gr aliyorum moralim bozuluyo valla varmi benim gibi olan
ödem olabilir mi? havalar hala çok sıcak.
başınız saolsun cnm allah rahmet eylesinKızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Allah rahmet etsin. Başınız sağolsun.Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
aynen öyle yapıyorum ama aile ya insan üzülüyor işteüzülme cnm üzülsende onlar değişmez o yüzden sen onları öyle kabullen evlatlarına sarıl mutlu mesut yaşayın
Kizlar benim.karin agrilarim var sivriltiyor kendini saga donuyorum sola donuyorum yok uyku sifir yastikla.destek vs ha diyorum simdi sanki oldu o an iste tam o an cisim geliyor bu seferde haydeee kalk herseyi sifirdan baslauyku duzenim kalmadi daha simdiden.napcam bilemiyorum birde bazen bir uyaniuorum karnimin ustundeyim yastik falan yataktan dusmus odu kopuyor bebise bise.olcakd iye sizler nasilsiniz ?
Arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okudukça acaba ben mi anormalim diyorum hiç agrim sızım yok şişkinlik yok kocam 24 saat çalışıyor 48 saat izinli o iki günlük izin boyunca biz hep geziyoruz ben çok fazla yürüyorum temizlik yapıyorum ne bilim normal Hayatımdan farkı göbeğim var bide varis çıktı yeni yeni onun dışında hamile miyim değil miyim fark yok maşallah :)
Bu arada günaydın hamışler
Hayırlı cumalar rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım ve ondan sonraki konuşmalarımız bebeğimizin uyku düzeni huysuzlukları olsun inşallah. Rabbim annelik hasreti çekenlere de bu duyguyu bir an önce tattırsın inşallah.
Okudum canım başın sağolsunızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
çalışan hanımlara bi sorum olacak doğum izninde maaşınızı alacakmısınız yoksa doğum izni bitince toplumu alacaksınız? ben kızıma hamileyken maaşımı her ay almıştım sonrada sgkdan aldığım toplu parayı işyerime yatırmıştım şimdi yine aynısını istiyorum ama insan kaynaklarındaki arkadaş sgk ile görüştüğünü olmaz dediklerini söylüyor varmı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?