2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese hayirli cumalar...Rabbim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah:))bende iki gundur hafif mide yanmalari basladi cok kotu oluyo yaffbirde dikkat etsemde etmesemde gunluk 200 gr aliyorum moralim bozuluyo valla varmi benim gibi olan

Reactions: NFZ
Yüzünde şişlik varsa doktora gitnelisin kesinlikle normal değil

merhaba anneler beni de ekler misiniz :) 24 haftam bitmek üzere ama bebişim 1 hafta geriden geliyor. yaşım 27 sezeryan doğum olacak nasip olursa. 69 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum boy 1.67 bebeğimin cinsiyeti kız :)

merhaba anneler beni de ekler misiniz :) 24 haftam bitmek üzere ama bebişim 1 hafta geriden geliyor. yaşım 27 sezeryan doğum olacak nasip olursa. 69 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum boy 1.67 bebeğimin cinsiyeti kız :)
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tatlım ama sanırım sen Aralık annesi oluyorsun gerçi farketmez ama aynı haftandaki hamişlerle irtibatta olursan sana daha faydalı olur

parça falan değil, kulak çubuğu gibi bir şeyi oraya sürüyor. o kadar sadece.

ödem olabilir mi? havalar hala çok sıcak.

Kızlar cok halsizim cok bitkinim hertarafım ağrıyooo evde misafirler var daha yemek yapacam oyyyy oyyy

çalışan hanımlara bi sorum olacak doğum izninde maaşınızı alacakmısınız yoksa doğum izni bitince toplumu alacaksınız? ben kızıma hamileyken maaşımı her ay almıştım sonrada sgkdan aldığım toplu parayı işyerime yatırmıştım şimdi yine aynısını istiyorum ama insan kaynaklarındaki arkadaş sgk ile görüştüğünü olmaz dediklerini söylüyor varmı böyle bişey?

Kızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar

Son düzenleme:
üzülme cnm üzülsende onlar değişmez o yüzden sen onları öyle kabullen evlatlarına sarıl mutlu mesut yaşayın
aynen öyle yapıyorum ama aile ya insan üzülüyor işte

Bende top gibi yuvarlanıyorum karnımda :)))

Varis için bi önlem almalısın bende çorap falan kalıcı olabiliyor çünkü

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :) heyecanla bekliyorum

ızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Okudum canım başın sağolsun

canım o işyerinin sana uyguladığı bir ayrıcalıkmış çünkü iş kanununda böyle birşey maalesef yok
ama raporu8 hafta 8 hafta göstermekdense 4 hafta 4 hafta gösterirsen belki aylık alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…