- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.181
o patronun insiyatifiyle alakalı bir durum.çalışan hanımlara bi sorum olacak doğum izninde maaşınızı alacakmısınız yoksa doğum izni bitince toplumu alacaksınız? ben kızıma hamileyken maaşımı her ay almıştım sonrada sgkdan aldığım toplu parayı işyerime yatırmıştım şimdi yine aynısını istiyorum ama insan kaynaklarındaki arkadaş sgk ile görüştüğünü olmaz dediklerini söylüyor varmı böyle bişey?
Başınız sağolsun canım.dedenin mekanı cennet olsun.Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
çalışan hanımlara bi sorum olacak doğum izninde maaşınızı alacakmısınız yoksa doğum izni bitince toplumu alacaksınız? ben kızıma hamileyken maaşımı her ay almıştım sonrada sgkdan aldığım toplu parayı işyerime yatırmıştım şimdi yine aynısını istiyorum ama insan kaynaklarındaki arkadaş sgk ile görüştüğünü olmaz dediklerini söylüyor varmı böyle bişey?
Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Canım bir daha öyle konuşurlarsa sen onlara de ki : "valla ben halimden çooook memnunum.. eeeee, kolay değil oğlan anası olmak, o kadar da olacak; bu şişliklerin hepsi geçici sonuçta, önemli olan Oğlumu kucağıma almam onun için herseye değer, oğlan anası olmayan anlayamaz de" ardından bir de şöyle okkalı bir kahkaha at, bak bir daha konuşuyorlar mı böyle densiz densizKızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar
Başınız sağolsun canım, Allah kalanlara Ömür versin..Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Mrb kizlar.. :) nasipse bende kasim annesiyim
Hosbuldm :) aa evet nasipse ayni gun alcaz demkki yavrularimizi son adet tarihin ne zamndiHoşgeldin aynı gün doğumumuz.
Hosbuldm :) aa evet nasipse ayni gun alcaz demkki yavrularimizi son adet tarihin ne zamndi
Hosbuldm :) aa evet nasipse ayni gun alcaz demkki yavrularimizi son adet tarihin ne zamndi
Günaydın hayırlı cumalar dün bir akrabamız doğum yaptı korkudan genel anestezi istemiş bebek ten 2 saat sonra odaya geldi ve hala tam kendinde değildi.genel anesteziyi düşünenler için yazmak istedim
gerilme cnm herkesin fiziksel yapısı farklı bünyesi farklı sonuçtaTansiyon sebebiyle spinal olamayacak, kan rahatsızlığı sebebiyle normal doğum yapamayacak genel anestezi alacak çok kişi var burada.
Bazı şeyler bizim seçimimiz değil.
Kasım grubu genel sayfasına birisi de spinal ile ilgili aman allahım neler yazmış.
Başka birisi normal doğumda 20 dikişi anlatmış sakın olmayın diye.
Herkes bir değil, herkesin imkanı ve seçimi de bir değil.
Birbirimize doğumla ilgili kötü duyumlar yazmayalım bence.
Ben genel olmak zorundayım %100 ve şimdi bu uyarıyı okudum daha fazla gerildim.
Hamile bir bayandan daha güzeli var mı ya moronlar gitsinler kendileriyle alay etsinler ama sen sakın erkek çocuk kız çocuk muhabbetinden girme mevlam hayırlı olanı versin ama artık tersleyip cevap ver bence bende bikaç hafta önce bana şaka mayetli yapılan sözlere gayet ciddi geçiriyordum lafları çünkü bir sustum iki sustum yok cevap verince oluyorKızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar
Dogru bende kiz erkek muhabbetine girmek istemiyorum allah korusun ne olur ne olmaz buyuk konusmak istemiyorum esim benimlede cok ilgilenince gittikce catliyorlar esim sakayla karisik dedi amma kiskancsiniz bacisi ciddiye aldi kustu benim konusmama gerek kalmadiHamile bir bayandan daha güzeli var mı ya moronlar gitsinler kendileriyle alay etsinler ama sen sakın erkek çocuk kız çocuk muhabbetinden girme mevlam hayırlı olanı versin ama artık tersleyip cevap ver bence bende bikaç hafta önce bana şaka mayetli yapılan sözlere gayet ciddi geçiriyordum lafları çünkü bir sustum iki sustum yok cevap verince oluyor
:) ayni benimde 17subat17 şubat seninki ?
Bende 28. Haftamdayim ama benim oyke agrilarm olmuyo hic sadece baski hissediyorm dedigin yerde tuvalate falan gittigimde yani sanki cikacakmis gibi bebek. Sen doktoruna sor bence bi onu yaselam kızlar,
bir sorunum var bana yardımcı olabilir misiniz bilemiyorum...
öncelikle çatı kemiklerim çok ağrıyor ve acıyor, yani kasıklarımda kutumda bulunan kemiklerim...sanki ayazda kalmışım da tutulmuş gibi bir acı...sizde de oluyor mu? internetten baktığım kadarıyla çatı kemikleri doğum kanalını hazırlıyormuş, kemiklerin şekilleri mi değişiyor ne anlamadım...acıdan oturduğum yerden zor kalkıyorum ve özürlü gibi yürüyorum...gündüz neyse ama akşam işten eve gelip, yemek yapıp yiyip toplayıp saati akşam 9 ettiğimde artık daha da ağrıyor kemikler ve çok acı çekiyorum...ciddi bir ağrı oluyor...doğuma kadar nasıl çekeceğim bu acıyı bilemiyorum...
gece tuvalete yattığım yerden zor kalkıyorum kasıklarımda çok ağrı oluyor...
böyle ağrıları olan var mı acaba merak ediyorum? endişe etmem gerekiyor mu?
canım hiç çalışmak istemiyor artık...28.haftadayım...özel sektördeyim, işe de Mayıs ayında yeni girdim...doğum öncesi izin almamaya çalışıyorum ki doğum sonrası 15 hafta bebeğimin yanında olayım diye ama nasıl dayanıcaz ağrısı olanlar??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?