- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.201
bu konuyu hiç görüşmedik ama daha önceki arkadaşlarım da toplu bir şekilde sgk dan almışlar..çalışan hanımlara bi sorum olacak doğum izninde maaşınızı alacakmısınız yoksa doğum izni bitince toplumu alacaksınız? ben kızıma hamileyken maaşımı her ay almıştım sonrada sgkdan aldığım toplu parayı işyerime yatırmıştım şimdi yine aynısını istiyorum ama insan kaynaklarındaki arkadaş sgk ile görüştüğünü olmaz dediklerini söylüyor varmı böyle bişey?
ben düşünüyorum ama şuan kontrollere gitmiyorum oraya...Slm kızlar doğumu hangi hastanede hangi Dr ile yapacaksınız eemsey hasthastanesinde yapacak var mi
Ayyyyyyyy ne sinir oldum şimdi benKızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar
Aynen öyleAyyyyyyyy ne sinir oldum şimdi benböylelerine ne desen boş arkadaş...
Densizmi yok dünyada havlayıp dursunlarvalla bana da arada sırada laf atıyolar iş yerinde iyice şişmanladın die.
bende sizene siz mi taşıyosunuz kilolarımı diyorum.. ayrıca o kilo değil bebek diyorum..
hiç müsamaha göstermem banane.. ben bozulcağıma onlar bozulsun..
Tatlım gerilme bence bende ilk doğumda genel anestezi ile oldum.uyandığımda sedyedeydim kızımda yanımdaydı odaya geçiyoduk herkesin bünyesi farkli sezeryan çokta kötü değil arkadaşlar ilk 2 saat biraz zor sonrası kolay.doktor bana ameliyattan sonra ağrı kesiciler verdi bunları iç 4 saate bir dedi inanırmısın onları bile içmedim süte geçer diye ağrım bile fazla olmadı.Tansiyon sebebiyle spinal olamayacak, kan rahatsızlığı sebebiyle normal doğum yapamayacak genel anestezi alacak çok kişi var burada.
Bazı şeyler bizim seçimimiz değil.
Kasım grubu genel sayfasına birisi de spinal ile ilgili aman allahım neler yazmış.
Başka birisi normal doğumda 20 dikişi anlatmış sakın olmayın diye.
Herkes bir değil, herkesin imkanı ve seçimi de bir değil.
Birbirimize doğumla ilgili kötü duyumlar yazmayalım bence.
Ben genel olmak zorundayım %100 ve şimdi bu uyarıyı okudum daha fazla gerildim.
Densizmi yok dünyada havlayıp dursunlar
Bende 28. Haftamdayim ama benim oyke agrilarm olmuyo hic sadece baski hissediyorm dedigin yerde tuvalate falan gittigimde yani sanki cikacakmis gibi bebek. Sen doktoruna sor bence bi onu ya
Evet aynı anlattıgınız agrı bendede var maalesef derdimi dr a anlatamadım tam olarak nasıl bir agrı falan diye tarif edemedim :) en cokta oturdugum yerden ayaga kalkınca oluyor neden oluyor anlamadım doguma hazırlanıyor diyorlar ama daha cok var erken degilmiselam kızlar,
bir sorunum var bana yardımcı olabilir misiniz bilemiyorum...
öncelikle çatı kemiklerim çok ağrıyor ve acıyor, yani kasıklarımda kutumda bulunan kemiklerim...sanki ayazda kalmışım da tutulmuş gibi bir acı...sizde de oluyor mu? internetten baktığım kadarıyla çatı kemikleri doğum kanalını hazırlıyormuş, kemiklerin şekilleri mi değişiyor ne anlamadım...acıdan oturduğum yerden zor kalkıyorum ve özürlü gibi yürüyorum...gündüz neyse ama akşam işten eve gelip, yemek yapıp yiyip toplayıp saati akşam 9 ettiğimde artık daha da ağrıyor kemikler ve çok acı çekiyorum...ciddi bir ağrı oluyor...doğuma kadar nasıl çekeceğim bu acıyı bilemiyorum...
gece tuvalete yattığım yerden zor kalkıyorum kasıklarımda çok ağrı oluyor...
böyle ağrıları olan var mı acaba merak ediyorum? endişe etmem gerekiyor mu?
canım hiç çalışmak istemiyor artık...28.haftadayım...özel sektördeyim, işe de Mayıs ayında yeni girdim...doğum öncesi izin almamaya çalışıyorum ki doğum sonrası 15 hafta bebeğimin yanında olayım diye ama nasıl dayanıcaz ağrısı olanlar??????
Evet aynı anlattıgınız agrı bendede var maalesef derdimi dr a anlatamadım tam olarak nasıl bir agrı falan diye tarif edemedim :) en cokta oturdugum yerden ayaga kalkınca oluyor neden oluyor anlamadım doguma hazırlanıyor diyorlar ama daha cok var erken degilmiselam kızlar,
bir sorunum var bana yardımcı olabilir misiniz bilemiyorum...
öncelikle çatı kemiklerim çok ağrıyor ve acıyor, yani kasıklarımda kutumda bulunan kemiklerim...sanki ayazda kalmışım da tutulmuş gibi bir acı...sizde de oluyor mu? internetten baktığım kadarıyla çatı kemikleri doğum kanalını hazırlıyormuş, kemiklerin şekilleri mi değişiyor ne anlamadım...acıdan oturduğum yerden zor kalkıyorum ve özürlü gibi yürüyorum...gündüz neyse ama akşam işten eve gelip, yemek yapıp yiyip toplayıp saati akşam 9 ettiğimde artık daha da ağrıyor kemikler ve çok acı çekiyorum...ciddi bir ağrı oluyor...doğuma kadar nasıl çekeceğim bu acıyı bilemiyorum...
gece tuvalete yattığım yerden zor kalkıyorum kasıklarımda çok ağrı oluyor...
böyle ağrıları olan var mı acaba merak ediyorum? endişe etmem gerekiyor mu?
canım hiç çalışmak istemiyor artık...28.haftadayım...özel sektördeyim, işe de Mayıs ayında yeni girdim...doğum öncesi izin almamaya çalışıyorum ki doğum sonrası 15 hafta bebeğimin yanında olayım diye ama nasıl dayanıcaz ağrısı olanlar??????
17 şubat seninki ?
:) ayni benimde 17subat
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
valla herkes densiz canım bana da kaynanam eşimle birlikte bayramda gidince bak karının karnı benimkinden büyük ona niye şişman demiyorsunuz dedi bende yapıştırdım cevabı ben hamileyim ama sende bir şey yok dedim. utanmadan belki bende bir kız doğururum dedi bende tabi tabi bu yaşta dedim güldüm. bu arada bizimki iki tarafında ilk torunu sonra eşime söyledim annen bir daha kiloma laf ederse bozarım haberin olsun dedim. bir kaç hafta sonra yine gittik ve ben bu sürede hiç kilo almadım sadece malum erkek bebek göbeği öne doğru çıkıyor. görür görmez şişmişsin dedi bende yok vallahi kilo almadım dedim eşimde annesine çıkıştı neresi şişmiş enine gitmiyor ki dedi ee tabi oğlundan paparayı yiyince sustu hee evet öyle diye lafı çevirdi. sende eşine söyle bir defa bozsun onları sonra tekrarı olmazKızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar
Evet aynı anlattıgınız agrı bendede var maalesef derdimi dr a anlatamadım tam olarak nasıl bir agrı falan diye tarif edemedim :) en cokta oturdugum yerden ayaga kalkınca oluyor neden oluyor anlamadım doguma hazırlanıyor diyorlar ama daha cok var erken degilmi
Kosuuuuuunnnnnnn yagmalayim magazayi.herseyi alasim var herseyi.allahtan nakit alarak kendimi sinirliyorum.kartla alsam varya.ooooooooooe-bebek ' in mağazalarında birçok bebek kıyafetinde %80 'e varan indirim var kızlar.
Allah allah niye böyle kıskançlık yapıyorsun demi ya, mutlu ol işte torunumu taşıyor bu kız moralini bozmayim falan der insan. İlle oğullarından azarı yiyip öyle durulacaklar. Ayrıca kilo alırsak alalım onlara ne sonrasında verecek olan bizizAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
valla herkes densiz canım bana da kaynanam eşimle birlikte bayramda gidince bak karının karnı benimkinden büyük ona niye şişman demiyorsunuz dedi bende yapıştırdım cevabı ben hamileyim ama sende bir şey yok dedim. utanmadan belki bende bir kız doğururum dedi bende tabi tabi bu yaşta dedim güldüm. bu arada bizimki iki tarafında ilk torunu sonra eşime söyledim annen bir daha kiloma laf ederse bozarım haberin olsun dedim. bir kaç hafta sonra yine gittik ve ben bu sürede hiç kilo almadım sadece malum erkek bebek göbeği öne doğru çıkıyor. görür görmez şişmişsin dedi bende yok vallahi kilo almadım dedim eşimde annesine çıkıştı neresi şişmiş enine gitmiyor ki dedi ee tabi oğlundan paparayı yiyince sustu hee evet öyle diye lafı çevirdi. sende eşine söyle bir defa bozsun onları sonra tekrarı olmaz
Evett :) ne guzel bi gunde dogcaklar oyle :)O zaman sizlerin tahmini doğum tarihlerinizin 24 Kasım ( Öğretmenler Günü :) ) olması lazım , çünkü benim Sat 19 Şubat ve tahmini doğum tarihim 26 Kasım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?