- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.521
bende şuana kadar hiç olmadı çok şükürHat safhada bulantilar şimdiye kadar ağzıma tek lokma almadım
benim de ağrım çok ya. ara ara bir kramp girer gibi oluyo. sonra geçiyor..sabahları cok hafıf oluyor agrım cok ya :))
Günaydınlar ben muhasebeciyim ve bir otelde çalışıyorum müdürüme daha dün söyleyebildim benim kadar sevindi nerdeyse sağolsun onun dışında çalışma arkadaşlarım çok anlayışlılar bana bebekler gibi davranıyorlar öğrendiğimizden beri ne bir dosya kaldrtırlar ne çay almaya kaldırtırlar allah razı olsun hepsindençay dediğimde günde 2 bardaktan fazla vermyorlar bende çok severim onuda iyiliğim için yapıyorlar
benim de ağrım çok ya. ara ara bir kramp girer gibi oluyo. sonra geçiyor..[/QUOT
s
ureklı bende o agrı var arkadasım ya helekeı wc geldıgı zaman ama ısyerınde wc sıkıntılı erkek kadın bır kullanamıyorum
Annemın evı ısyerıne 3 sokak arkada oraya gıdıp gelıyorum :/
kızlar merhaba, bugün gittim doktora =) kesemiz büyümüş 16.1 mm olmuş =) bebek için 15 gün sonra tekrar gel dedi. bakalım inş bi sıkıntı çıkmaz. birde burda 6 haftalık görünüyor ama doktor ultrasonda 5+4 dedi kavram kargaşası yaşıyorum =)
Çok şanslısın çookk kıymetini bil :)bende şuana kadar hiç olmadı çok şükür
evet farkındayım ama ağrılarım var işte. gece özellikle. iki üç civarı ağrıdan uyanıyorum. bi saat tuvalette kalıyorum:)Çok şanslısın çookk kıymetini bil :)
aa o çok kötü olmuş canım. sıkıntılı olabilir ilerleyen zamanlarda.. benim öle bir sorunum yok çok şükür erkek bayan ayrı lavabolar.::)I
he şirket siizinse çıkıp gitmek çok zor olmaz. ama ilerleyen süreçte kazalar meydana gelebilir. çok sıkışık olduğunuz zamanlar da gelecektir mutlaka. mesela ben işyerinde iki lt su içiyorum. her bardaktan sonra tuvaletim geliyo nerdeyse:)çok haklsıın arkadasım... Cok sıkıntılı bır durum sırket kendımıızın ve tek bayan benım :)
ve cok sonradan geldım bende...
Oyle ıste
önemli değil canım benim ne demek. içmek lazım sürekli:)ayy bende onceden cok ıcerdım :)
Suan bıle bas ucumda vardır surahım ama artıkk ıcesım yok hemen ıcmelıyım sagol bılhı ıcın bebgım:)
5. hafta bitti 6 haftanın içindesiniz işte..5 +4..bu demek.SAT'ınız hangi güne geliyorsa he hafta o gün bir hafta büyüyor olacaksınız :)kızlar merhaba, bugün gittim doktora =) kesemiz büyümüş 16.1 mm olmuş =) bebek için 15 gün sonra tekrar gel dedi. bakalım inş bi sıkıntı çıkmaz. birde burda 6 haftalık görünüyor ama doktor ultrasonda 5+4 dedi kavram kargaşası yaşıyorum =)
Merhaba Arkadaslarım Rabbım bu topıge mesaj atmamı nasıp ettgı gunlere sukurler olsun cok degıl 5 gun once oturdugum masanın ekranından heyecanla ve buyuk hevesle hamılelık belırtılerı okurken ...
Bır kac arkadasım 1 -2 gun onceden test yapıp gebe olduklarını yazdıgında bende test yapmıs hamıle oldugumu ogrenmıstım 5 gundur ruyagıbı gecen heyecandan sonra bılınclı anne olmak adına ıyıkı sızler varsınız fıkırlerınız var topık acılalı ne kadar olmus ne kadar mesaj bırıkmıs okumam mumkun degıl malesef... Sureklı onlıne olan arkadaslarıma tekrardan merhaba demek ısterım cunku ben bu konun altından hıc mı hıc ayrılmak ıstemıyorum cunku hıcbırsey bılmıyorum ..
İlk Gebelıgım ( Çok şükür
Oncelıkle soyle baslamak ıstıyorum...
2 tane cubuk test bır adet kan testı yaptırdım basarı hastanesınde 45 dk sonrasında 350,39 hcg sonucumdan bu yana 5 gun gectı 2 gun once pazartesı gunu dayanamadım kaıdn dogum dok. gıttm daha cok erken ult. goremem dedı.
Yınede baktı brısey yok dedı ıcıme bır kurt dustukı anlatamam...
Hemen saglık ocagına gıttım doktorumuz cok ıyı sagolsun sıkılma hamılesın :) dedı bırsey anlattıksan sonra ıcım rahatlasada tekrardan test yaptı doktorum ıcın rahat etsın dedı hem bende sunu merak edıyorum 5 gunde ne kadr degerım degıstı :)
Kadın dogum doktorumda pazartesı gunu gel tekrardan ult. bakalım demıstı...
Esımde bende aılem de ınanamıyoruz annem hala saglık ocagındayken aradıgımda varmıymıs dıyo
Yanı Cok sukur Hamıleyım dedım... Fakat boyle benım hıkayem uzun oldu Hakkınız helal edın sorularımı sorupssuyorum :)
1-- Hcg testınde 1-2 hafta arasında gebesınız derken ınt olsun telfon uygulamalarım olsun saglık ocagındakı doktorum olsun son adet tarıhımden ıtıbaren gebelıgımı hesaplamalarında 4 hafta 2 gunluk gebe cıkıyorum hangısı dogru kafam allak bullak..
2-- Platese baslamak ıstıyorum cokmu erken bebegıme zarar verırmıyım son derece kuskulu olsamda kararlıyım -hıc denemedım ama saglıklı bır gebe olmak ıstıorum
3-- bu hafta sonu gebelık kıtapları alacagım fıkrı olan arkadaslarım varmı :)
Sımdıden hakkınızı helal edın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?