2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar merhaba, bugün gittim doktora =) kesemiz büyümüş 16.1 mm olmuş =) bebek için 15 gün sonra tekrar gel dedi. bakalım inş bi sıkıntı çıkmaz. birde burda 6 haftalık görünüyor ama doktor ultrasonda 5+4 dedi kavram kargaşası yaşıyorum =)

Ne güzel bir iş ortamınız var maşallah Allah nazardan korusun bende çalışıyorum ama benim 2 arkadaşım var çok iyiler diğerlerini hiç görmek bile istemiyorum . Bir arkadaşım başka bir birimde hamile olduğumu söylediğimde benim için badem almış Allah razı olsun. Ama iş ortamımdan hiç memnun değilim doğumdan sonra başka bir kuruma geçmeyi düşünüyorum. Hayırlısı tabii hakkımızda.

oyy kavram kargasası bendede var arkadasım :)

aa o çok kötü olmuş canım. sıkıntılı olabilir ilerleyen zamanlarda.. benim öle bir sorunum yok çok şükür erkek bayan ayrı lavabolar.::)I

aa o çok kötü olmuş canım. sıkıntılı olabilir ilerleyen zamanlarda.. benim öle bir sorunum yok çok şükür erkek bayan ayrı lavabolar.::)I

çok haklsıın arkadasım... Cok sıkıntılı bır durum sırket kendımıızın ve tek bayan benım :)
ve cok sonradan geldım bende...
Oyle ıste

çok haklsıın arkadasım... Cok sıkıntılı bır durum sırket kendımıızın ve tek bayan benım :)
ve cok sonradan geldım bende...
Oyle ıste
he şirket siizinse çıkıp gitmek çok zor olmaz. ama ilerleyen süreçte kazalar meydana gelebilir. çok sıkışık olduğunuz zamanlar da gelecektir mutlaka. mesela ben işyerinde iki lt su içiyorum. her bardaktan sonra tuvaletim geliyo nerdeyse:)

günde 8-10 bardak içilmeli diye duymuştum hamilelikte. sıvı alımı çok önemliymiş.

gerçi içiyodum önceden de ama şimdi lavabo sorunum oluyor işte içtikçe.

ayy bende onceden cok ıcerdım :)
Suan bıle bas ucumda vardır surahım ama artıkk ıcesım yok hemen ıcmelıyım sagol bılhı ıcın bebgım:)

5. hafta bitti 6 haftanın içindesiniz işte..5 +4..bu demek.SAT'ınız hangi güne geliyorsa he hafta o gün bir hafta büyüyor olacaksınız :)

GAZİOSMANPAŞA civarındamı oturuyorsun. orda oturuyorsun hangi doktarı önerirsin ben halaa doktora karar veremedim de

Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…