2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar benim bebisim erkek.. Erkek bebekleri olanlar hareketleriniz nasil yani benek hareketleri benimki hareketli ama isine geldiginde :),bazi gun cok hareketli oluyo bazende gayet durgun oluo :)

Kizlarr selammm
An ve an takipteyim yazılarınızı ama telefondan girdiğim için yazmaya useniyorum Çok şükür 7 ayı geride bıraktık ve hepimiz sonlara yaklaştık hala inanamiyorumm :)
Biz herseyimizi aldik sadece beşik ve dolap kaldi onu da yarin alicaz inşaallah uzayan beşik düşünüyoruz. . 1.5 aydir doktora gitmedim yarin sabah randevum var meleğim kaç kg.nasıl çok merak ediyorumm doktordan çıkınca usenmeyip size yazarimm :
Size sorum olucak; Hastanede dağıtmak için süslü çikolatalari en uygun nereden alabiliriz acaba Bir de ne zaman almaliyiz bozulur mu ki hemen

Kizlar benim bebisim erkek.. Erkek bebekleri olanlar hareketleriniz nasil yani benek hareketleri benimki hareketli ama isine geldiginde :),bazi gun cok hareketli oluyo bazende gayet durgun oluo :)

Benim oğluş da canı isteyince hareket ediyo düzeni yok Ama geceleri hiç durmuyo hele bazen balık gibi içimde vicik vicik dönmüyor mu beni benden aliyor

Kızlar baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Allah bizlere yavrularimiza sağlıklı ömürler versin inşallah...

Hepimiz kadiniz sonuçta hamile bile olsak biri kilo aldın diyince sinir oluyorum. Kaç kg aldın bilmem ne. Gereksiz şeyler. Benim eltimde öğretmen full raporla yattı benim ayağım sismemisti seninki ne çabuk şişti dedi. Bende sen evde yattin ben akşama kadar sandalyedeyim dedim. Niye kıyaslama yapılıyor ki gereksiz. Kuzenlerim fln ay ne tatlı oldun nasıl yakışmış fln diyolar nasıl seviniyorum. Öyle ya da değil iltifat insanı mutlu ediyo.

Bide doğum meselesi var sanki normal doğum bi ovunme sebebi gibi oldu şimdi. Ya nasıl dogurursam dogururum banane sen nasıl dogurdun. Burası hariç hiç bi yerde konuşmuyorum. Soran olursa nasıl kismetse öyle olacak diyip konuyu degistiyorum. Vay eskiler nasıl yapıyormuş. Yok tüm evi temizleyip ertesi gün dogurmus. Bitmiyo kimsenin hikayesi

Teşekkür ederim cnm bilgi için evet okudum nette biraz araştırdım aynen yazılanların cogu oluyor demekki normal yaşadıklarımız istirahat edince biraz hafifliyor sende fazla yorulmamaya calış , hem bakarsın sezeryan olmanızada gerek kalmaz dimi normal dogum daha kolay olacaktır belki sizin için

Gerilme canım sonuçta herşey bizim isteklerimize gore şekillenmiyor maalesef ama genel anestezininde gerçeği.bu. Ben normal çok isterken ilk doğumda 36 haftalık genel olmak zorunda kaldım ilk gunumu hiç hatırlamıyorum nerdeyse. İnşallah bunda bi sıkıntı olmazsa epidural istiyorum.

Benim oğluş da canı isteyince hareket ediyo düzeni yok Ama geceleri hiç durmuyo hele bazen balık gibi içimde vicik vicik dönmüyor mu beni benden aliyor
Ben gece hissetmiyorum pek :) uykunda hissetmiyorm sanirim ama karnimin altina yastik koyuyorum yatarken bazen tekme atarken yastik hareket ediyo ona uyaniyorum :)

Canim benimde basladi 1,2 hafta once.
Yuruyemez hale geldim resmen,yaakta saga sola ddonmek,ayaga kalkmak cok zor.
Backlarimin arasina yastik koyuyorum sanki iyimi geliyor ne.
Bu agrilar dogum sirasindada olurmu acaba, insan bacaklarini ayiramiyorki :/

Erken dogum belrtisi degildir degilmi,kontrole gittigimde sormustum oliyor oyle agri dendi ve oyle kapandi konu.

Benimkisi sabah 10 da basliyo oglene kadar turlaniyo icerde tekmeleri siddetli degil.bide aksam 11 gibi basliyor ben uyuduktan sonra kacta duruyor bilmiyorum valla.

Allah sabır versin, mekanı cennet olsun dedenizin.

Herkesin bünyesi farklı, birinin ayağı şişer, diğerinde varis çıkar ya da hiçbir şey olmaz. Tek tip insan yok ki değil mi nihayetinde. Boşverelim böyle şeyleri, belki bir daha hamile olmayacağız, o yüzden en güzel şekilde geçirelim bugünleri :) Ağrısı sızısı bile bir nimet aslında düşününce. Çünkü hamile kalmak isteyip de kalamayan insanlar tanıyorum. Bazılarıyla aynı ortamda çalışıyoruz, ben kendimi kötü hissediyorum o insanların yanında. Çünkü biliyorum ki o kadar uğraşa paraya emeğe rağmen hamile kalamıyorlar. Yani acının, ağrının ve belki bu yolda alınan birkaç kilonun da aslında şükredilecek bir tarafı var.

Benimkisi sabah 10 da basliyo oglene kadar turlaniyo icerde tekmeleri siddetli degil.bide aksam 11 gibi basliyor ben uyuduktan sonra kacta duruyor bilmiyorum valla.
Oyle pek siddetli olmuyo ya bazen arada oluyo o hatta mesaneme vuruo afedersiniz altima kacircak gibi oluyorum :)

Benin bebeğim de öyle. Bazı günler biraz daha hareketli sanki. Hiç müzik dinletmeyi denediniz mi? Hoşunuza giden rahatlatıcı müzikleri dinleyin, o da işitecektir. Aynı zamanda da bebekle konuşun. Hiçbir şey olmasa bile insanı çok rahatlatıyor. Bir de bebekler Beethoven ve Mozart dinlemekten hoşlanıyormuş, araştırmalara göre. Ben dinletiyorum, belki onun da hoşuna gidiyordur :)
5. senfoni
9. senfoni
Türk marşı gibi...:)

Bizim şirket ödüyor canım. SGK dan alınca biz de geri veriyoruz.

Doktora gitim bugün ama eli boş geri döndüm.. Ameliyata girmiş randevuları da iptal olmuş tabiki biz hastaneye gidince öğreniyoruz bunu.
Ama şimdi ben muayene olmuş görünüyoum yani muayene ücreti kesecek devlet benden nasıl bir haksızlık dimi gitti boşa paracıklarım
Pazartesi gidicem artık tekrar randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…