- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.241
Bebek buyudukce alt tarafa baski artio canim o yuzden yavas yavas bu cati agrisi dedigimz agriyi daha cok hissedicez evet yuruyemez duruma gelceez bazi zaman oturup kalkarken bile kemiklerimizin battigini hissedicez :)Canim benimde basladi 1,2 hafta once.
Yuruyemez hale geldim resmen,yaakta saga sola ddonmek,ayaga kalkmak cok zor.
Backlarimin arasina yastik koyuyorum sanki iyimi geliyor ne.
Bu agrilar dogum sirasindada olurmu acaba, insan bacaklarini ayiramiyorki :/
Erken dogum belrtisi degildir degilmi,kontrole gittigimde sormustum oliyor oyle agri dendi ve oyle kapandi konu.
Dinlettimde ninni dinlettim o zaman hareketliyken bile daha sakinlesiyo :),ama dediklerinizide deniycem :) bende diyorum acaba benimki boyle bugunlerde pek bi durgun korkuyorum bende biseymi olduki diyeBenin bebeğim de öyle. Bazı günler biraz daha hareketli sanki. Hiç müzik dinletmeyi denediniz mi? Hoşunuza giden rahatlatıcı müzikleri dinleyin, o da işitecektir. Aynı zamanda da bebekle konuşun. Hiçbir şey olmasa bile insanı çok rahatlatıyor. Bir de bebekler Beethoven ve Mozart dinlemekten hoşlanıyormuş, araştırmalara göre. Ben dinletiyorum, belki onun da hoşuna gidiyordur :)
5. senfoni
9. senfoni
Türk marşı gibi...:)
Doktora gittim bugün söyledim magnezyum durumunu o da ilaç yazdı canım magnorm efervesan tablet ödeme ve bacak kramplarına iyi gelirmiş öyle deditamam canım tabi bilgilendiririm hatta başka sorusu olan varsa not alayım ben :)
Aynen basküle çıkmaya korkuyorum inan, 29. Haftam toplamda 10 kilo aldım bunun 3 kilosu son bir aya aitHerkese hayirli cumalar...Rabbim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah:))bende iki gundur hafif mide yanmalari basladi cok kotu oluyo yaffbirde dikkat etsemde etmesemde gunluk 200 gr aliyorum moralim bozuluyo valla varmi benim gibi olan
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahKızlar dedemi kaybettik. Sizden ruhuna Fatiha istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun...
Arkadaş hamile evine misafir gelmesin gelecekse de hizmet beklemesinKızlar cok halsizim cok bitkinim hertarafım ağrıyooo evde misafirler var daha yemek yapacam oyyyy oyyy
Bence bu cevap onların seviyelerine inmek olur hoş değil
Canım bir daha öyle konuşurlarsa sen onlara de ki : "valla ben halimden çooook memnunum.. eeeee, kolay değil oğlan anası olmak, o kadar da olacak; bu şişliklerin hepsi geçici sonuçta, önemli olan Oğlumu kucağıma almam onun için herseye değer, oğlan anası olmayan anlayamaz de" ardından bir de şöyle okkalı bir kahkaha at, bak bir daha konuşuyorlar mı böyle densiz densizmadem onlar öyle insanlar, bu Şekil Davranışları hak ederler böyle tipler..
Zaten Hamilelik hormonları yeterince zorluyor bizi bir de bu densiz insanlar yok mu sinir oluyorum. Bazıları gerçekten çok duyarlı çok sevimli olmuşsun çok yakışmış Hamilelik diyor, insan mutlu oluyor biz de biliyoruz kendimizi Şuan çok da çekici olmadığımızı bunu vurgulamak nedendir. Bugün ben de yaşadım aynı durumu, okulda arkadaşlardan biri ne kadar şişmişsin dedi, hıhı öyle oldu dedim bozmak istemedim ama canım çok sıkıldı bir daha yaparsa aynı şeyi cevabım farklı olacak. Aynı kişi daha önce de başka bir hamile arkadaşa, bir kat çıktın hemen nefes nefese kalmışsın dedi. Yani arkadaşın tarzı böyle.Kızlar baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Allah bizlere yavrularimiza sağlıklı ömürler versin inşallah...
Hepimiz kadiniz sonuçta hamile bile olsak biri kilo aldın diyince sinir oluyorum. Kaç kg aldın bilmem ne. Gereksiz şeyler. Benim eltimde öğretmen full raporla yattı benim ayağım sismemisti seninki ne çabuk şişti dedi. Bende sen evde yattin ben akşama kadar sandalyedeyim dedim. Niye kıyaslama yapılıyor ki gereksiz. Kuzenlerim fln ay ne tatlı oldun nasıl yakışmış fln diyolar nasıl seviniyorum. Öyle ya da değil iltifat insanı mutlu ediyo.
ben düşünüyorum ama şuan kontrollere gitmiyorum oraya...
sen orda mı yapacaksın canım..
Bir de "uyu uyu simdiden dogunca cise bile gidemeyeceksin, ustun kusmuk, altin pis olacak, akacaksin, kokacaksin" motiveleri var. Sen berbat bir lohusalik gecirmis olabilirsin ama illa ben de mi gecirmeliyim? Belki dadi bakacak belki evimde yatili temizlikcim ya da bana yardim edecek annem, kayinvalidem ya da esim var nerden biliyorsun?Bide doğum meselesi var sanki normal doğum bi ovunme sebebi gibi oldu şimdi. Ya nasıl dogurursam dogururum banane sen nasıl dogurdun. Burası hariç hiç bi yerde konuşmuyorum. Soran olursa nasıl kismetse öyle olacak diyip konuyu degistiyorum. Vay eskiler nasıl yapıyormuş. Yok tüm evi temizleyip ertesi gün dogurmus. Bitmiyo kimsenin hikayesi
Heh işte burdan hesap yapalım kaçınca haftada kaç aylık oldugumuzuAnneler doktordan geldim .3 gün sonra 8.ayimiza giriyoruz dedi coskuyla.bebeğim hala ters duruyor ama degisir daha dedi.birde kasilmalar on onbeş dakikada bir olmuyorsa normal dedi.yani birkaç saatte bir olması normal dedi. Progestan verdi Rahmini gevsetir dedi. Birde bir fitil daha verdi ağrın olduğunda alacaksın dedi.rahat uyumak sağlar dedi. Birde mide yanmasi için gaviscon verdi. Yemekten sonra sakin uz anma dedi daha da artarmis yanmalar.
Kızlar görümcemle eltim 1 haftadır bizdeler hamile oldugum icin benimle dalga geçiyorlar adile naşit gibi olmuşsun diyorlar yüzün şismis burnun büyümüş falan diyorlar insan 1 kere 2 kere soyler bunlar surekli tekrarliyorlar misafirler diye sesimide cikarmadim ama yeter artik psikolojimi bozdular onlarin ikiser kizlari var erkek cocuk cok istiyorlardi ama olmadi benim bebegimde erkek oldugu icin surekli dalga geciyorlar benimle onlara okkali bir cvp vermek istiyorum ne desem de sussalar
pendik kaynarca da oturuyorum ben.. şimdi yüzyıl hastanesine gidiyorum ama tesettürlü olduğum için bana daha uygun gibi geliyor emsey canım.. gerçi yüzyılda da sadece bayan personel giriyormuş doğuma.. kararsızım bende. ama artık karar vermemiz lazım galiba....Benim de bir arkadaşım yapmıştı emsey de,iyi bir hastane diye biliyorum ,yeni doğan yoğun bakımı var ,evim de yakın ama şu an yurt dışındayım ,orayı düşünüyorum ,bir de central hospital var miyom ameliyatımı yapan dr orada yapabilir ,kararsızım henüz,sen kurtköyde mi oturuyorsun
Hele yatiliya hic gelmesin mumkunse ama nerde o anlayis.Arkadaş hamile evine misafir gelmesin gelecekse de hizmet beklemesin
O gereksiz insanlardan her yerde var,banada ayyy senin karnin ne cabuk cikti ben bu aylardayken benim belli bile olmuyodu,simdi boyleyse 9.aya kadar sen iyice sisersin,aa senin karnin neden bu kadar sert normalde bu kadar sert olmamasi lazim.herkez ayni olmasi lazim sanki zaten pimpirikliyiz bu donemlerde iyice gerip inaani delirtiyolar.Bir de "uyu uyu simdiden dogunca cise bile gidemeyeceksin, ustun kusmuk, altin pis olacak, akacaksin, kokacaksin" motiveleri var. Sen berbat bir lohusalik gecirmis olabilirsin ama illa ben de mi gecirmeliyim? Belki dadi bakacak belki evimde yatili temizlikcim ya da bana yardim edecek annem, kayinvalidem ya da esim var nerden biliyorsun?
Velev ki yok, senin bu amacsiz isguzarliklarin ne ise yarayacak can sikmaktan baska ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?