2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Heh işte burdan hesap yapalım kaçınca haftada kaç aylık oldugumuzu demek ki 30. Haftada 8 aylık olcaz demiii?? Yani 7 bitcek.. Bende sorcam gidince bende yazarım ordan da bi yol alırız
Sanirim öyle oluyor ben hiç sormadım bile kendisi öyle coşkuyla bunu söyledi demek 34te 8 bitiyor. 38 de 9 bitiyor ve 10 günü son 2 hafta olarak sayiyoruz :)

Bebek buyudukce alt tarafa baski artio canim o yuzden yavas yavas bu cati agrisi dedigimz agriyi daha cok hissedicez evet yuruyemez duruma gelceez bazi zaman oturup kalkarken bile kemiklerimizin battigini hissedicez :)

Oyle canim az sabredicez, Rabbim.beterinden korusun , bu agri cekilmeyecek agri degil :)

Ayy sinir oluyorum onlara gıcıklar sanki kendi yaşadıkları herşeyi bizde yaşayacağız. Ayrıca yaşıcaksamda bırakta şimdiden sitrese sokma beni bende herkes nasıl büyütüyor bizde büyütürüz noldu senin biyerin mi eksildi al büyümüş işte diyorum

Kızlar merhabalar nasılsınız:) ya bişi sorucam ama biraz saçma ve komik gelebilir ama bunu düşünmeden edemiyorum :)) biliyorum bebişlerimiz plasenta içinde gayet güvendeler ama mesela ben hala alaturka wc kullanıyorum ve eğilip kalkıyorum çömeliyorun diz çökerek oturuyorum falan filan işte bu zamanlarda göbek kıvrılıyorya ozaman bebişe bir zararı oluyor mu?

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidirrr ağrılar gittikçe çoğalıyor doğum korkusuda başlıyor normalden korkuyorum aslında korkmakta değilde çoook zor bi gebelik geçirdiğim için hem bedenen hemde ruhen psikolojik olarak dayanabileceğimi düşünmüyorum ewdede sıkıntılarım var maddi açıdan sizlerden ricam dualarınızdan bizide eksik etmemeniz

Aynı duygu bende de var cnm başkasından da duymak mutlu etti beni :) is yerinde alaturka oturunca bebek sıkısıyo mu diye korkuyodum annem de yok kızım dedi sonuçta eskiden alafranga mi vardı kimsenin bebeği sıkışmış mi diye rahatlattı beni. Yine de dikkat ediyorum ama

Günaydın kızlar
Bebegimi görmeye son üç gün kaldı cok merak ediyorum bir aydir görmedim. Kilosu falan nasıl acaba ama tekmeler kuvvetlendi sanki.
Su kasılma olayini falan sorcam simdi bunu yazarken de bi tarafa toplandi.poposunu dayadi gibi harekette ediyor ama tereddütteyim

Gunaydin. Hareketleri yavaslamismiydi ?

kızlar bebek arabasına daha karar veremedim ya hiçbir şeyi yok oğlumun siz neler aldınız özellikle bebek arabası, park yatak ve bebek bakım ürünlerinde ? çok pahalı bir şey alamam orta halli olanlardan yardımcı olursanız çok sevinirim vakit kalmadı çünkü.

Zaten eşimle birbirimizle çok ilgilendigimiz icin catliyorlar ya aman aman çok şükür defolup gittiler

Benim elti diyordu sezeryan dogum yapan ben cocuk dogurdum diye gecinmesin iki kizi var normal dogurmusta bilmem neymiste dedim valla seni memnun etmek icin dogum tercihi yapacak halim yok o an ne gerekiyorsa oyle olacak zırt diye sustu

haticeee87 canim bazen bende alaturka kullaniyorum ve karnim eziliyor yani fark ediliyor ama gercektn eskiden hep oyleymis.
Insallah yoktur bir zarari Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…