- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.261
Sanirim öyle oluyor ben hiç sormadım bile kendisi öyle coşkuyla bunu söyledi demek 34te 8 bitiyor. 38 de 9 bitiyor ve 10 günü son 2 hafta olarak sayiyoruz :)Heh işte burdan hesap yapalım kaçınca haftada kaç aylık oldugumuzudemek ki 30. Haftada 8 aylık olcaz demiii?? Yani 7 bitcek.. Bende sorcam gidince bende yazarım ordan da bi yol alırız
Bebek buyudukce alt tarafa baski artio canim o yuzden yavas yavas bu cati agrisi dedigimz agriyi daha cok hissedicez evet yuruyemez duruma gelceez bazi zaman oturup kalkarken bile kemiklerimizin battigini hissedicez :)
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum :)))Arkadaş hamile evine misafir gelmesin gelecekse de hizmet beklemesin
Ayy sinir oluyorum onlara gıcıklar sanki kendi yaşadıkları herşeyi bizde yaşayacağız. Ayrıca yaşıcaksamda bırakta şimdiden sitrese sokma beni bende herkes nasıl büyütüyor bizde büyütürüz noldu senin biyerin mi eksildi al büyümüş işte diyorumBir de "uyu uyu simdiden dogunca cise bile gidemeyeceksin, ustun kusmuk, altin pis olacak, akacaksin, kokacaksin" motiveleri var. Sen berbat bir lohusalik gecirmis olabilirsin ama illa ben de mi gecirmeliyim? Belki dadi bakacak belki evimde yatili temizlikcim ya da bana yardim edecek annem, kayinvalidem ya da esim var nerden biliyorsun?
Velev ki yok, senin bu amacsiz isguzarliklarin ne ise yarayacak can sikmaktan baska ?
Sanirim öyle oluyor ben hiç sormadım bile kendisi öyle coşkuyla bunu söyledi demek 34te 8 bitiyor. 38 de 9 bitiyor ve 10 günü son 2 hafta olarak sayiyoruz :)
Uraz çok güzel bir isim hem çok az insanda var hem de şans talih demekmiş.Slm arkadaşlar oğluma henüz isim konusunda netlesmedik fikrinizi almak istiyorum Uraz nasıl ? Bir de Uraz mı Uras mı daha güzel ?
Kızlar merhabalar nasılsınız:) ya bişi sorucam ama biraz saçma ve komik gelebilir ama bunu düşünmeden edemiyorum :)) biliyorum bebişlerimiz plasenta içinde gayet güvendeler ama mesela ben hala alaturka wc kullanıyorum ve eğilip kalkıyorum çömeliyorun diz çökerek oturuyorum falan filan işte bu zamanlarda göbek kıvrılıyorya ozaman bebişe bir zararı oluyor mu?
Gunaydin. Hareketleri yavaslamismiydi ?Günaydın kızlar
Bebegimi görmeye son üç gün kaldı cok merak ediyorum bir aydir görmedim. Kilosu falan nasıl acaba ama tekmeler kuvvetlendi sanki.
Su kasılma olayini falan sorcam simdi bunu yazarken de bi tarafa toplandi.poposunu dayadi gibi harekette ediyor ama tereddütteyim
Bencede 6 da başlasa daha ii
Zaten eşimle birbirimizle çok ilgilendigimiz icin catliyorlar ya aman aman çok şükür defolup gittilerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
valla herkes densiz canım bana da kaynanam eşimle birlikte bayramda gidince bak karının karnı benimkinden büyük ona niye şişman demiyorsunuz dedi bende yapıştırdım cevabı ben hamileyim ama sende bir şey yok dedim. utanmadan belki bende bir kız doğururum dedi bende tabi tabi bu yaşta dedim güldüm. bu arada bizimki iki tarafında ilk torunu sonra eşime söyledim annen bir daha kiloma laf ederse bozarım haberin olsun dedim. bir kaç hafta sonra yine gittik ve ben bu sürede hiç kilo almadım sadece malum erkek bebek göbeği öne doğru çıkıyor. görür görmez şişmişsin dedi bende yok vallahi kilo almadım dedim eşimde annesine çıkıştı neresi şişmiş enine gitmiyor ki dedi ee tabi oğlundan paparayı yiyince sustu hee evet öyle diye lafı çevirdi. sende eşine söyle bir defa bozsun onları sonra tekrarı olmaz
Benim elti diyordu sezeryan dogum yapan ben cocuk dogurdum diye gecinmesin iki kizi var normal dogurmusta bilmem neymiste dedim valla seni memnun etmek icin dogum tercihi yapacak halim yok o an ne gerekiyorsa oyle olacak zırt diye sustuBide doğum meselesi var sanki normal doğum bi ovunme sebebi gibi oldu şimdi. Ya nasıl dogurursam dogururum banane sen nasıl dogurdun. Burası hariç hiç bi yerde konuşmuyorum. Soran olursa nasıl kismetse öyle olacak diyip konuyu degistiyorum. Vay eskiler nasıl yapıyormuş. Yok tüm evi temizleyip ertesi gün dogurmus. Bitmiyo kimsenin hikayesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?