2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Joie markanın ürünleri uygundu sanırım bebek arabası için , e-bebek 'in internet sitesine bak istersen , orada satılıyor.
Yatak Baby2Go alabilirsin , bakım ürünleri de Sebamed . Aklımda bunlar kalmış, uygun fiyatlı dediğin için bu markaları yazdım , iyi markalar bunlar da.

Cnm naptin Dün gittin mi eğitime. Ben gidemedim dedem rahmetli oldu
Başın sağolsun canım.

Reactions: GCA
Bence bu cevap onların seviyelerine inmek olur hoş değil
Haklısın tabi ki bu seviyelerine inmek olur, fakat bu tarz insanların anlayacağı tek dil budur; kendi anlayacakları şekilde. Yoksa kızcağız aman ben bunların seviyelerine inmeyim, hanımefendiliğimi bozmayım derse bu tipler üstüne gitmeye devam eder. Densiz insan heryerde var, herkese anlayacağı dilden cevap vermek gerekir diye düşünüyorum..

Sen de haklısın

çok teşekkür ederim ben de bunları bulmuştum :) nivea ya da iyi diyolar ama bilemedim sebamed mi nivea mı :)

Cnm bebek arabasını ben de almadım henüz ama kraft ın london xl modelini almayı düşünüyorum. Bu araba travel sistem bir araba değil, yani puseti fln yok ama bnm pusetim var zaten ayrıca. Bir de fiyat olarak uygun 500 tl civarı. Tutup ta 1500-2000 veremem bebek Arabasına, maddi durumum müsade etmiyor çünkü buna. Baston tip diye geçiyor ama aracı yakından inceledim ben. Tam bir baston değil aslında, sanki bastonla normal araba ortasında bir model. Park yatak almadım ben, yeğenimin bebek karyolasını ve beşiğini kullanıcam. Bebek Bakım ürünlerinde de johnsons baby bin şampuan, pudra, ve bed time vücut losyonunu, uni baby yenidoğan Islak havlusunu, pişik kremini de sudokrem alıcam, Karışık yani markalar..

anladım canım inan o kadar çok marka varki kafam allak bullak ben de o kadar paa verilmemesi taraftarıyım abartı geliyor bana yatak olarak joie excursion beğendim 500 tl civarı ama biraz pahalı gibi başka bişi de alabilirim bebek arabası travel istiyorum ilk bebeğim hiçbir şeyim yok tam takım olursa nasipse diğerlerinde de kullanırım. arabada da joie nin ürünleri uygun fiyatlı geldi kraft ve kanzda da beğendiğim arabalar var ama joieleri görme imkanım olursa öncelik onlarda gibi hem hafifler hem de fiyatları uygun gibi. bilgiler için de çok teşekkür ederim

Valla ben bebek arabasını şimdiden almamaya karar verdim.. Zaten kasımda olacak bebek arabası lazım olmaz ki hemenn, hava soguk bebek kücük vs derken dısarıda cıkarmam zaten doktor kontrolü haric, e onada araçla gider geliriz, ancaa yaza dogru alırım 6-7 aylık oldugunda diye düsündüm, simdi almak gereksiz masraf olacak.. Bunun kararını böyle verdim :) onun dışında benim oğlumunda üç beş zıbından başka hiiiiiç bişeyi yok valla, bu ay sonu inşallah beşiğini vs alalım odasını yapalım dedik artık.. Bebek bakım ürünleri falan hiiiç girmedim henüz o konulara ama sebamed alıcam diye tasarladım onuda aklımda... Hepsi tasarımdan ibaret henüz icraat yok :))

Benim elti diyordu sezeryan dogum yapan ben cocuk dogurdum diye gecinmesin iki kizi var normal dogurmusta bilmem neymiste dedim valla seni memnun etmek icin dogum tercihi yapacak halim yok o an ne gerekiyorsa oyle olacak zırt diye sustu
:))))))))) ay çok güldüm ne iyi demişsin yaaaa.. Ay bu insanlar niye böyleee, bari çocuğu hangi pozisyonda daha iyi yapacağınıda söyleseymiş önceden :)) bunlar varya çocuk doğduktan sonrada her işe burnunu sokacak insan tipleri, uzak durmak lazımda işte....

Benim de kiz kardeşim kullandi, cok memnundu. Ama yeni dogdugunda almamıştı, sonradqn almıştı, yeni doğan kullaniyor mu bilmiyorum. Ben de şimdi ondan alacağım, sürüşü vs çok rahat. Sen de güle güle kullan.

Ben de 5 haftanın üzerine doktora gittim sonunda. Gebelik şekeri yüzünden çok endiseleniyordum ama çok şükür diyetle birlikte bebekte veya suyumda bir anormallik oluşmamış. Çok rahatladim. Artik kontrollerim de 2 haftada 1e düştü

Reactions: NFZ
eğer fiyat çok gelirse benim de aklımda arabayı sona bırakmak ama beraber almak uygun olacaksa beraber alacağım. bu gidişle bebeler doğacak kendilerine seçtireceğiz.

Sende de mi gebelik şekeri var ben de aynı konuda çok tedirgindim, çok şükür bu haftaki kontrolde Herşeyin normal gittiğini söyledi dr um. Bana üç hafta sonrasına randevu verdi, henüz 2 haftaya düşürmedi sıklığını, bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Umarım bebeklerimiz etkilenmez bu şeker denilen illetten.

herkese merhaba sevgili anne adayları teyzoşlarr :) bu başlığa yazıyo olmak öncelikle benim hep imrendiğim birşeydi. benim bebeğim yaklaşık bir buçuk yıl bekletti bizi epey de uğraştırdı ama şükürler olsun ki hiç bir tedavi olmadan kendiliğinden çıktı geldi :) bizim sat 24 Şubat ve muhtemel doğum 29 Kasım gibi inşallah. kızımız olacak Rabbim izin verirse. isim konusunda eşimle hiç anlaşamıyoruz o yüzden henüz bi ismi yok :) bu zamana kadar aldıklarıma gelince; park yatağa karar verdik kiracı olmamızdan sebep, ama hangisini alacağıma henüz karar veremedim. kraft pierre cardin yada kanz olabilir belki. arabasını yoğun araştırmalarımız sonucu maksi cosi quiny modeline karar verip mağazada bu markanın mila modelini daha çok beğendik ve onu aldık. arabamız küçük o yüzden katlanması hafifliği hem baston oluşu hem travel model olması bizi cezbetti.ancak yaklaşık 1100 liraya mal oldu :/ inşallah değer... birde işte hastane çıkışı 5li takım 2li takım kundak açma battaniye vs. aldım. şimdilik benden haberler bu kadar. tekrar görüşmek dileğiyle kızlar

Sağol canım, sen de güle güle kullan.. Yeni Doğan da kullanabilir ama zaten Kasım'da doğum olacak, bahar aylarına kadar dışarı gezmeye çıkarmayız sanırım Dr kontrolleri dışında. O zaman da Bayağı büyümüş olur bebelerimiz:)

32. Hafta raporumu alacagim için öyle çağırdı, sonrasında zaten artık 2 haftaya düşmüş olacak randevular.
Bende de var gebelik şekeri maalesef. Bebegin karın çevresi büyükse ve suyun da fazlaysa şeker kontrol altina alınamamış oluyormuş. Ama mesela karın çevresi büyük ama kafasi ya da bacak boyu da ona göreyse yani hepsi birlikte haftasindan ilerideyse sadece iri bebek oluyormuş.

Bir aksilik olmazsa ben sık sık çıkarım gibi geliyor, yürüme mesafesinde akrabalarım var. Olmadi avm ye falan giderim. Eve kapanınca insan depresyona giriyor. Hersey yolunda olur da inş ağız tadıyla kullaniriz

slm kizlar gobisim aldi basini gidiyor lavobaya yetisemiyorum yandurup bulasik yikiyorum simdiden boyle son aylarda napcam

Kizlar bisey sorucam :/ amniyon sivisinin sizdigi nasil.anlasilir ya benim dun akintim basladi ama oyle cok degil camasirim biraz islanmis degistirdim gece falan baktim akintm yoktu camasirim temizdi bugun yine basldi pecete koydum peceteye gelmemis aldim gelmemis diye sonra camasirima gelmis cok az bisey peceteyle bakiyorum sildigimde sari bi akinti geliyo yapiskan ama seffaf sulu akintida var biraz korktum acikcasi

Amnion sıvısı olup olmadığını anlamak için kullanılan pedler var onlardan alabilirsin eczanelerde bulunabilir yoksada siparişle getirtebilirler.. Ama merak etme aynı durum bende de var, durduğum yerde akıp akıp duruyo tövbe yarabbim ya :) yani normal akıntıdır bence, doktor bana sıcaklarda artar hatta sarımsı olur demişti o yüzden hiç tereddüt etmedim bugüne kadar, sürekli iç çamışırı değiştirmekten aşırı sıkıldım amaaa...

Reactions: NFZ
Yok benim oyle cok gelmiyoda ne bileyim oyle su gibi gozukunce akinti korktum peceteyle sildigim zaman az bisey geliyo camasirimada bikc damla geliyo acaba dedim bende kontrlm pazartesi gunu baktim artiyo giderim acile :/ bitane kaybim oldugu icin bunda cok tedirginim bisey olcak.diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…