- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.301
Kac haftaliksin canim ben 32+1 bebek dogum pozisyonunu fln almis ama agrim fln yok ayni devam ediyom siz mi erkensiniz benmi gec acababizde de kasık ağrıları başladı hayırlısı artık:)
Bana magnezyum yazdı çünkü baldırlara ara ara kramp giriiyor ve kasılmalarım oluyordu. Bugün de avmde hani dalağım şişti deriz, boşluğa bıçak saplanır gibi olur ya aynen öyle oldu, katıldım resmen. Bebek çözülüp süzülene kadar oturdum kaldım. Bir de dediğiniz gibi büyüyolar maşallah, eskiden ay vurdu galiba derken şimdi can acıtıyor, uykudan uyandiriyor.Günaydın kızlar
Bebegimi görmeye son üç gün kaldı cok merak ediyorum bir aydir görmedim. Kilosu falan nasıl acaba ama tekmeler kuvvetlendi sanki.
Su kasılma olayini falan sorcam simdi bunu yazarken de bi tarafa toplandi.poposunu dayadi gibi harekette ediyor ama tereddütteyim
Çok takılmayın bence bunun birde diğer turlusu var ya sen neden şişmedin kafamın etini yediler de yediler dayanamadım en son hepsi doğurmuş birer ikişer tane ..dayanamadım yahu (yanlış anlamayın söz meclisten dışarı) siz 140 boyunda minicik adamlarsınız tabiki şişersiniz ben 164 e 90 kiloyu zaten kocamanım neden birde bunun ustune şişeyim kafanız mı güzel dedim..şimdi senin maşallahın var çok güzel hamilesin diyip duruyorlarZaten Hamilelik hormonları yeterince zorluyor bizi bir de bu densiz insanlar yok mu sinir oluyorum. Bazıları gerçekten çok duyarlı çok sevimli olmuşsun çok yakışmış Hamilelik diyor, insan mutlu oluyor biz de biliyoruz kendimizi Şuan çok da çekici olmadığımızı bunu vurgulamak nedendir. Bugün ben de yaşadım aynı durumu, okulda arkadaşlardan biri ne kadar şişmişsin dedi, hıhı öyle oldu dedim bozmak istemedim ama canım çok sıkıldı bir daha yaparsa aynı şeyi cevabım farklı olacak. Aynı kişi daha önce de başka bir hamile arkadaşa, bir kat çıktın hemen nefes nefese kalmışsın dedi. Yani arkadaşın tarzı böyle.
dipnot:kendisinin henüz çocuğu yok.
En azindan gecici bi durum oldugunu biliyoruz eski halimize donucez bebegimiz icin deger bu agrilara :))Oyle canim az sabredicez, Rabbim.beterinden korusun , bu agri cekilmeyecek agri degil :)
Sen bikac sene daha icinde tutcaksin heraldr cocuguKac haftaliksin canim ben 32+1 bebek dogum pozisyonunu fln almis ama agrim fln yok ayni devam ediyom siz mi erkensiniz benmi gec acaba
BU ne ya parcalarim bunu haha yanaklara bakk şişko yanakkk :)))Yanaklarımız nasıl teyzeleri
Maşallah yerim o yanaklari tam benlikYanaklarımız nasıl teyzeleri
maşallah tam ıssırmalık annesi, kayseriye gelince mıncıklamaya gelebilir miyim?Yanaklarımız nasıl teyzeleri
Sezaryen olmadiysa hic onun nasil bi agri aci verdigini nerden bilioda dogumdan saymio bogasim geldi eltiniiBenim elti diyordu sezeryan dogum yapan ben cocuk dogurdum diye gecinmesin iki kizi var normal dogurmusta bilmem neymiste dedim valla seni memnun etmek icin dogum tercihi yapacak halim yok o an ne gerekiyorsa oyle olacak zırt diye sustu
Bu arada yeni mi bu yani kac haftalikkenki hali ve kilosu be burdaa yanaklarr muthisYanaklarımız nasıl teyzeleri
Maasallah sincap yanak çok şirin :) Benim kizimin yanakları böyle değilYanaklarımız nasıl teyzeleri
Maasallah sincap yanak çok şirin :) Benim kizimin yanakları böyle değil
Bu arada yeni mi bu yani kac haftalikkenki hali ve kilosu be burdaa yanaklarr muthis
maşallah tam ıssırmalık annesi, kayseriye gelince mıncıklamaya gelebilir miyim?
İnsan bi an önce doğsa da ısırsam diyo di mi :)BU ne ya parcalarim bunu haha yanaklara bakk şişko yanakkk :)))
Benimde çok yanağım yok bana cekmis demek ki :) Çok şirin olacak maasallahBelki ultrasonda net görünmüyodur annesi :) ama benim oğlumun annesi de yanaklı olduğu için bana çekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?