2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana magnezyum yazdı çünkü baldırlara ara ara kramp giriiyor ve kasılmalarım oluyordu. Bugün de avmde hani dalağım şişti deriz, boşluğa bıçak saplanır gibi olur ya aynen öyle oldu, katıldım resmen. Bebek çözülüp süzülene kadar oturdum kaldım. Bir de dediğiniz gibi büyüyolar maşallah, eskiden ay vurdu galiba derken şimdi can acıtıyor, uykudan uyandiriyor.

Çok takılmayın bence bunun birde diğer turlusu var ya sen neden şişmedin kafamın etini yediler de yediler dayanamadım en son hepsi doğurmuş birer ikişer tane ..dayanamadım yahu (yanlış anlamayın söz meclisten dışarı) siz 140 boyunda minicik adamlarsınız tabiki şişersiniz ben 164 e 90 kiloyu zaten kocamanım neden birde bunun ustune şişeyim kafanız mı güzel dedim..şimdi senin maşallahın var çok güzel hamilesin diyip duruyorlar

Benim elti diyordu sezeryan dogum yapan ben cocuk dogurdum diye gecinmesin iki kizi var normal dogurmusta bilmem neymiste dedim valla seni memnun etmek icin dogum tercihi yapacak halim yok o an ne gerekiyorsa oyle olacak zırt diye sustu
Sezaryen olmadiysa hic onun nasil bi agri aci verdigini nerden bilioda dogumdan saymio bogasim geldi eltinii

bi sorum olucak biyofizik profil testi yapacakmisiniz ? herhangi bilginiz varmi? benim dr 33 haftama randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…