- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.321
Maşallah tombiko'ya.Yanaklarımız nasıl teyzeleri
Tesekkür ederiz :)Maşallah tombiko'ya.
Tesekkür ederiz :) şirin olmayan bebek var mı ki :)Benimde çok yanağım yok bana cekmis demek ki :) Çok şirin olacak maasallah
bi sorum olucak biyofizik profil testi yapacakmisiniz ? herhangi bilginiz varmi? benim dr 33 haftama randevu verdi
ayrintili ultrason oluyo 20 hafta da yapilan gibi bebegin nefes aliyomu haraketleri , placentanin konumu,kilosu, amniyo sivi nst ben tam bilmiyorum internetten baktim puanlama yapiyolar 8 puan olmasi lazim 6 iyi 6 dan asasi kotu demek bakalim 29 eylulde randevum var ozaman daha ayrintili yazarimO ne ki?
Aynen valla cok tatlilar yaa :))) gidip 4 boyutlu goresim varr kuzumuuuİnsan bi an önce doğsa da ısırsam diyo di mi :)
Evet canım gittim ebe eğitim verdi. başın sağolasun allah rahmet eylesinCnm naptin Dün gittin mi eğitime. Ben gidemedim dedem rahmetli oldu
İlk defa duydum o nasıl bişeymis ne icin yapılıyor acababi sorum olucak biyofizik profil testi yapacakmisiniz ? herhangi bilginiz varmi? benim dr 33 haftama randevu verdi
Masallah.kuzuyaYanaklarımız nasıl teyzeleri
ayrintili ultrason oluyo 20 hafta da yapilan gibi bebegin nefes aliyomu haraketleri , placentanin konumu,kilosu, amniyo sivi nst ben tam bilmiyorum internetten baktim puanlama yapiyolar 8 puan olmasi lazim 6 iyi 6 dan asasi kotu demek bakalim 29 eylulde randevum var ozaman daha ayrintili yazarim
İlk defa duydum o nasıl bişeymis ne icin yapılıyor acaba
Oyy maşallah. Adı Çınar mı olacak? Çok severim,babamın adıdır :) Çınar gibi uzun ömürlü olsun insallah.Masallah.kuzuya
Bak benimkide koca kafa koca gobek suan
Burda yanaklari var anasi gibi :)
Yanaklar isirmalik maşallah minigeYanaklarımız nasıl teyzeleri
Amniyon sivisi sari akinti gibi degil bildigin su gibi oluyor ve turnusol kagidi ya da doktorda ona benzer bir kagit var onunla hemen anlasiliyor.Ama hic korkma anladigim senin ki normal akinti ama su gibi olursa hic beklemeden gidin cunku siz tuvalete ciktikcada gelir onu anlamazsiniz kontrol edilmesi lazimKizlar bisey sorucam :/ amniyon sivisinin sizdigi nasil.anlasilir ya benim dun akintim basladi ama oyle cok degil camasirim biraz islanmis degistirdim gece falan baktim akintm yoktu camasirim temizdi bugun yine basldi pecete koydum peceteye gelmemis aldim gelmemis diye sonra camasirima gelmis cok az bisey peceteyle bakiyorum sildigimde sari bi akinti geliyo yapiskan ama seffaf sulu akintida var biraz korktum acikcasi
Merhaba ölçüleri neye göre yaptin acaba?Gunaydin kizlar iyi haftasonlari dun hastane icin kuvoz susu yaptim pek bi suslu oldukurdelesini biraz daha susledim son halini kuvoz ustundeyken cekicem.
Eki Görüntüle 1625133 Eki Görüntüle 1625134
Merhaba ölçüleri neye göre yaptin acaba?
Mevlam o yanakları doya doya öpmeyi nasip etsin inşallah canım :)Yanaklarımız nasıl teyzeleri
günaydın güzel annelerumarım herkes iyidirrr ağrılar gittikçe çoğalıyor doğum korkusuda başlıyor normalden korkuyorum aslında korkmakta değilde çoook zor bi gebelik geçirdiğim için hem bedenen hemde ruhen psikolojik olarak dayanabileceğimi düşünmüyorum ewdede sıkıntılarım var maddi açıdan sizlerden ricam dualarınızdan bizide eksik etmemeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?