2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ayrintili ultrason oluyo 20 hafta da yapilan gibi bebegin nefes aliyomu haraketleri , placentanin konumu,kilosu, amniyo sivi nst ben tam bilmiyorum internetten baktim puanlama yapiyolar 8 puan olmasi lazim 6 iyi 6 dan asasi kotu demek bakalim 29 eylulde randevum var ozaman daha ayrintili yazarim

Bu hafta itibariyle hamile olduğumu ağırlaştığımı daha çok hissettim16ya kadar uyuşukluk tembellik,16-30 normal, 30sonrası yaşayıp göreceğiz bakalım. Bir de birkaç gündür genital bölgemde bi ağrı var özellikle dokununca bastırınca çok fazla acıyor sanırım çatı genişlemesi bu oluyor

İlk defa duydum o nasıl bişeymis ne icin yapılıyor acaba

Amniyon sivisi sari akinti gibi degil bildigin su gibi oluyor ve turnusol kagidi ya da doktorda ona benzer bir kagit var onunla hemen anlasiliyor.Ama hic korkma anladigim senin ki normal akinti ama su gibi olursa hic beklemeden gidin cunku siz tuvalete ciktikcada gelir onu anlamazsiniz kontrol edilmesi lazim

Nst ye girdim bir kere, bebeğin kalp atışı ve sancıdan başka grafik yoktu. 6 8 puanı filan ilk defa duyuyorum.

Merhaba ölçüleri neye göre yaptin acaba?

1 metre lastige yaptim arkada pay biraktim lastik zaten esniyor tulleride sık yaptim eger bol gelirse arkadan gerdirip bagliyicam. lastigin kucuk gelme gibi bir durumuda olmayacagindan tam gelir diye dusunuyorum.

Tam olarak sikintinizi bilmiyerek yaziyorum.Ama " risk yok ise" saydiginiz seyler normal doguma engel degil.Zor hamilelik gecirmek ya da psikolojik olarak yorgun olmanizda engel degil.emin olun sezeryandan sonra daha guclu bir psikoloji gerekiyor cunku bir sure birileri size yardim etmek zorunda.Normal dogumda sabah sancilarim basladi dogumdan onceki 3 saat cok agriliydi ( bazi doktorlar epidural uyguluyor boylece surec daha kolay) epiduralde yapilmadi oyle dogurdum.
Bundan onceki yaz panik atak, okb , kaygi bozuklugu yasadim tedavi oldum ilaci birakip hamile kaldim hamileliktede baya sikinti yasadim surekli carpintilarim oluyor ufak ufak, ustune kanim sulu cikti doktorla konustum eger korku gibi birsey yasarsak ki emin olun o an dogurmaktan baska hicbirsey dusunecek durumda olmuyorsunuz oldu ki korktum ona bi sakinlestirici yapilabilirmis.normal dogumdan korkmayin inanin insanin ruhunu doyuran birsey acayip bir guc geliyor eger avrupada yasasaniz kimse size sezeryan mi istiyorsun diye sormaz normal dogumu denerler baktilar olmuyor sezeryana alirlar.tabi yinede siz bilirsiniz ikiniz icinde hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…