- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.341
Hahaha cok guldum cok dogru, ben gunde 2 defa yikaniyordum hicde pis kokmadim.sadece bebegin gaz sancilari olursa insani cok zorluyor ki o da her bebekte yasanmiyor onun disindaki sikintilari uyku gibi bedenen ve ruhen asagi yukari hazir oluyorsun.onlar hic bitmez birde yok yurumeye baslasin zor vs. Gibi seyler soyleyecekler hic kulak asmayin emin olun her 3 ay gectikce dahada kolay oluyor hele yurumeye baslayinca kucaginizdan kurtuluyor ha etrafinda durup takip ediyorsunuz ama kucakta olmasindan cok daha rahat.biraz sabah uykularini ozluyor insan biraz daha gec kalkmayi ama zaman oyle cabuk geciyor ki bir bakiyorsunuz o da gec kalmaya baslamis bu kadar korkunc birsey degil tabiki federkarliklar oluyor.bebeginiz kokusu ve gulumsemesi herseye bedel .En onemlisi sizde o da saglikli olsun gerisi hallolurBir de "uyu uyu simdiden dogunca cise bile gidemeyeceksin, ustun kusmuk, altin pis olacak, akacaksin, kokacaksin" motiveleri var. Sen berbat bir lohusalik gecirmis olabilirsin ama illa ben de mi gecirmeliyim? Belki dadi bakacak belki evimde yatili temizlikcim ya da bana yardim edecek annem, kayinvalidem ya da esim var nerden biliyorsun?
Velev ki yok, senin bu amacsiz isguzarliklarin ne ise yarayacak can sikmaktan baska ?
Amin canim hepimizinki insallah...cinar olcak kismetse ismimizde :)Oyy maşallah. Adı Çınar mı olacak? Çok severim,babamın adıdır :) Çınar gibi uzun ömürlü olsun insallah.
Amin.. Hepimize insallah :)Mevlam o yanakları doya doya öpmeyi nasip etsin inşallah canım :)
Ben dün gece saat başı tuvalete gitmekten yarım saatte bir tuvalete gitmeye terfi ettim bir de sanki saatlerdir tutuyormuşum gibi karnım ağrıyor. Idrar torbama baskı yapıyormuş sıpaGunaydin anneler son aylar çok zorluo beni geceleri 7,8 kere mutlaka wc molasi veriyorum gece maşallahı var oğlumun parti verio icerde sanki saga dinsem tekme sola donsem tekme sırt üstü yatmK mümkün deģil bide ellerim inanılmaz uyuşuyo Allah hepize kolaylik ,we sabır versin bi an önce kucamiza alalim yawrularimizi
Evet canım gittim ebe eğitim verdi. başın sağolasun allah rahmet eylesin
Sari akintimin yaninda az bisey su gibide geliyo ama ikisi bir geliyo camasirimada azcik geliyo bazen hic gelmiyo anlayamadm miAmniyon sivisi sari akinti gibi degil bildigin su gibi oluyor ve turnusol kagidi ya da doktorda ona benzer bir kagit var onunla hemen anlasiliyor.Ama hic korkma anladigim senin ki normal akinti ama su gibi olursa hic beklemeden gidin cunku siz tuvalete ciktikcada gelir onu anlamazsiniz kontrol edilmesi lazim
Slm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurluselam kizlar :)
Bizde de yağmur ve fırtına var canım.Slm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
Aleykum selamselam kizlar :)
İcim karardı ama ya turkiyeden geldim geleli böyle havalar. Sen nerdesin?Bizde de yağmur ve fırtına var canım.
Slm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
Ben türkiyede doğudayım. Bizde kar altı ay var. Yani kışı tam yaşıyoruz. Eksi 30 larda falan.İcim karardı ama ya turkiyeden geldim geleli böyle havalar. Sen nerdesin?
Evet bizimkilerde diyor İzmir yaniyo diye, bi sonbahar gelemedi memlekete yahuKeşke burda da yağmur ve soğuk olsa. Ben zaten sonbaharı çok severim. Ama İzmir hala yazı yaşıyor. Felaket sıcak. Bugün yazlıktan döndük. Mümkün olsa biraz daha kalırdım. Karşıyaka yanıyor.
Ben izmirliyim ama Hollandada yaşıyorum, buradada kış bayağı bir çetin geçiyor aralık, ocakta -15, -20 olduğunu gordum, bebekleri hasta etmeden buyuturuz insallah
Ben türkiyede doğudayım. Bizde kar altı ay var. Yani kışı tam yaşıyoruz. Eksi 30 larda falan.
Dün bütün bebek mağazalarını gezme fırsatı buldum. Biz joie nin pusetini aldık arabasini şuan almayı düşünmüyoruz aracımız olduğu için zaten kıs çocuğu olacak. Ama inceledik joie uç tekerli modeli çok kullanışlı geldi kapanmasida kolay hem de aldıgımiz pusette içine girebiliyor. Park yatakta baby2go ya karar verdik bakım ürünü olarak unıbaby tercih ettik. Bide ateş ölçer ve buhar makinası olarak ta weewell markasını tercih ettik.kızlar bebek arabasına daha karar veremedim ya hiçbir şeyi yok oğlumunsiz neler aldınız özellikle bebek arabası, park yatak ve bebek bakım ürünlerinde ? çok pahalı bir şey alamam orta halli olanlardan yardımcı olursanız çok sevinirim vakit kalmadı çünkü.
Uuff çok sanslisin. Biz burda sıcaktan duramiyoruz. Gerçekten hamilelikte sıcak hiç cekilmiyorSlm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?