2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hahaha cok guldum cok dogru, ben gunde 2 defa yikaniyordum hicde pis kokmadim.sadece bebegin gaz sancilari olursa insani cok zorluyor ki o da her bebekte yasanmiyor onun disindaki sikintilari uyku gibi bedenen ve ruhen asagi yukari hazir oluyorsun.onlar hic bitmez birde yok yurumeye baslasin zor vs. Gibi seyler soyleyecekler hic kulak asmayin emin olun her 3 ay gectikce dahada kolay oluyor hele yurumeye baslayinca kucaginizdan kurtuluyor ha etrafinda durup takip ediyorsunuz ama kucakta olmasindan cok daha rahat.biraz sabah uykularini ozluyor insan biraz daha gec kalkmayi ama zaman oyle cabuk geciyor ki bir bakiyorsunuz o da gec kalmaya baslamis bu kadar korkunc birsey degil tabiki federkarliklar oluyor.bebeginiz kokusu ve gulumsemesi herseye bedel .En onemlisi sizde o da saglikli olsun gerisi hallolur

Gunaydin anneler son aylar çok zorluo beni geceleri 7,8 kere mutlaka wc molasi veriyorum gece maşallahı var oğlumun parti verio icerde sanki saga dinsem tekme sola donsem tekme sırt üstü yatmK mümkün deģil bide ellerim inanılmaz uyuşuyo Allah hepize kolaylik ,we sabır versin bi an önce kucamiza alalim yawrularimizi

Ayyy kızlar yaaa bebikler doğduktan sonrada hepsini bir araya getirme şansımız olsa keşke ne komik ve tatlı olurlardı, tabbi bizde öylee :))) birsürü minik adamlar minik bayanlarr arkadaş olurdu Bence burdan bile böyle güzel bi grup olduğumuza göre gerçekte nasıl olurduk bilemiyorum.. Çok seviyom ben burayıı vee sizii yeeaaa ayh içimden geldi söyledim rahatladım

Ben dün gece saat başı tuvalete gitmekten yarım saatte bir tuvalete gitmeye terfi ettim bir de sanki saatlerdir tutuyormuşum gibi karnım ağrıyor. Idrar torbama baskı yapıyormuş sıpa

Reactions: GCA
Sari akintimin yaninda az bisey su gibide geliyo ama ikisi bir geliyo camasirimada azcik geliyo bazen hic gelmiyo anlayamadm mi

Evet bizimkilerde diyor İzmir yaniyo diye, bi sonbahar gelemedi memlekete yahu

Kızlar cuma günü dogumla ve bebekle ilgili bilgiler vermek üzere bir hemşire geldi evimize önemli olanları yazayım sizede.
Ben yorgan almayı düşünüyordum fakat yorganin sağlıklı olmayacağını altında nefessiz kalabileceğini o yüzden battaniye kullaniminin daha sağlıklı olacağını soyledi.

Bebeği emzirmek için yatağından alınca yeri soguyor ya onu engellemek için kucağına alinca sıcak su torbasını yattığı yere koy ki yerine geri yatırinca üşüyüp gaz olmasın dedi.

2 adet ateş ölçer lazimmış biri bebege, biride bizim için.

Hastane için altı kaymayan içi tüylü ev ayakkabıları varya mutlaka onlardan giy dedi

Şimdilik bunlar aklımda kaldi

Dün bütün bebek mağazalarını gezme fırsatı buldum. Biz joie nin pusetini aldık arabasini şuan almayı düşünmüyoruz aracımız olduğu için zaten kıs çocuğu olacak. Ama inceledik joie uç tekerli modeli çok kullanışlı geldi kapanmasida kolay hem de aldıgımiz pusette içine girebiliyor. Park yatakta baby2go ya karar verdik bakım ürünü olarak unıbaby tercih ettik. Bide ateş ölçer ve buhar makinası olarak ta weewell markasını tercih ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…