2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Uuff çok sanslisin. Biz burda sıcaktan duramiyoruz. Gerçekten hamilelikte sıcak hiç cekilmiyor
Havalar serinlese de rahatlasak ...
Yazı çok severim ben aslında ama yeter artık :) Azıcık da serin olsun.
Bu yıl sonbaharda ve kış aylarında evde olacağız

Havalar serinlese de rahatlasak ...
Yazı çok severim ben aslında ama yeter artık :) Azıcık da serin olsun.
Bu yıl sonbaharda ve kış aylarında evde olacağız
Bende yazı severdim ama bu sene artık yaz bitsin istiyorum. Aslında yazın çok sorun yaşamadım. Son 1 haftadir çok bunaldim. Ya hava yazdan daha sıcak ya da ben artık agirlastim.

Evet yorgan kullanilmiyor uyku tulumu kullaniliyor mothercare den aliyorum , kizim 2 bucuk yasina gelecek onumuzdeki kis yine uyku tulumu alirim.Dogmadan once yaptigimiz yorgan halen dolapta duruyor.

joie nin tam olarak hangisini aldınız? teşekkür ederim bu arada bilgiler için.

Evet yorgan kullanilmiyor uyku tulumu kullaniliyor mothercare den aliyorum , kizim 2 bucuk yasina gelecek onumuzdeki kis yine uyku tulumu alirim.Dogmadan once yaptigimiz yorgan halen dolapta duruyor.
Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?

Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?
Benim ilk bebgim haziranda dogdu bilemedim ki ben kundak yapip ince bir battaniye orterim evim sicak olur diye dusunuyorum ama kullanmak istersen kullanirsim yalniz ilk dogdugunda cok minik oluyor :) belki biraz daha toparlayinca giydirilebilir.

Sali gunu evimi boyaticam ve yakin zamanda oda almamiz lazim o kadar cok is var ki bugun bu kadar gec zamana biraktigim icin pisman oldum cok yoruluyorum ya da bugun ki asiri sicak beni mahfetti evde klima calismasina ragmen, kim bana daha erken yapma dedi ya.Onceki gebeligimde hic boyle degildim bu beni cok zorluyor

Annelerr imdat yardım iki gundur aşırı midem yanıyor hele bugün bi geçmek bilmedi suan yemek yemeye bile korkuyorum daha kötü olur diye ne yapsam geçer (

Reactions: NFZ
Cnm çok güzel olmuş eline sağlık. Nasıl yaptin ya bende yapmak istiyorum. Boyunu fln kaç cm yaptın tarif eder misin

Tesekkurler canim. 1 metrelik lastik aldim iki ucunu birlestirip diktim, eni 3 boyu 5 metrelik kristal tul aldim. Tulu enlemesine 4 e katladim boy olarak 75 cm cikiyor cok yere kadar olmasada sorun degil ama hemen hemen kuvozle ayni boyda olacaktir. Sonra parca parca kestim tutu etek yapar gibi lastige bagladim. Kurdelesinide grafon kagidindan yaptim. Son halini kuvoze baglayinca vericem.

Nöbetçi eczane bulmak gerek ama eşim gececi bugün

Yogurt benim mide yanmama iyi geliyordu seftalide ve ilk aylar rennie den once bakkaldan polo naneli sakiz tekerlek gibi olan var ya onu emmek midemi cok rahatlatiyordu bir dene istersen.

Bu arada cuma gunu fatihe gittim aydinli magazasinda tulipaturbani denedim yuzume cok iyi gitti ve oldukca pratik ben cok begendim hatta artik ipek sallari atip bunu takmayi dusunuyorum. Fakat pudra pembesi yoktu magazada. Bende modanisadan siparis vericem.

Çok tesekkur ederim canım ben dediklerini deneyeyim yoksa sabahlar olmaz bugün bana :)
Bana fiyatı pahalı geldi kararsızim yaa

Çok tesekkur ederim canım ben dediklerini deneyeyim yoksa sabahlar olmaz bugün bana :)
Bana fiyatı pahalı geldi kararsızim yaa

Canim evet fiyatlari pahali butceye gore hareket etmek gerekiyor. Ben hep ipek sal alirim bir ipek salda 100 tlden asagi degil bu 135 tl pratikligide cabasi. İki cocuklu tam benlik buldum tak cik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…