- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.361
Havalar serinlese de rahatlasak ...Uuff çok sanslisin. Biz burda sıcaktan duramiyoruz. Gerçekten hamilelikte sıcak hiç cekilmiyor
Bende yazı severdim ama bu sene artık yaz bitsin istiyorum. Aslında yazın çok sorun yaşamadım. Son 1 haftadir çok bunaldim. Ya hava yazdan daha sıcak ya da ben artık agirlastim.Havalar serinlese de rahatlasak ...
Yazı çok severim ben aslında ama yeter artık :) Azıcık da serin olsun.
Bu yıl sonbaharda ve kış aylarında evde olacağız
Ben sicak havayi cok sevmeme ragmen havalar serinlesin diye 4 gozle bekliyorumSlm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
Evet yorgan kullanilmiyor uyku tulumu kullaniliyor mothercare den aliyorum , kizim 2 bucuk yasina gelecek onumuzdeki kis yine uyku tulumu alirim.Dogmadan once yaptigimiz yorgan halen dolapta duruyor.Kızlar cuma günü dogumla ve bebekle ilgili bilgiler vermek üzere bir hemşire geldi evimize önemli olanları yazayım sizede.
Ben yorgan almayı düşünüyordum fakat yorganin sağlıklı olmayacağını altında nefessiz kalabileceğini o yüzden battaniye kullaniminin daha sağlıklı olacağını soyledi.
Bebeği emzirmek için yatağından alınca yeri soguyor ya onu engellemek için kucağına alinca sıcak su torbasını yattığı yere koy ki yerine geri yatırinca üşüyüp gaz olmasın dedi.
2 adet ateş ölçer lazimmış biri bebege, biride bizim için.
Hastane için altı kaymayan içi tüylü ev ayakkabıları varya mutlaka onlardan giy dedi
Şimdilik bunlar aklımda kaldi
Yanaklarımız nasıl teyzeleri
Gunaydin kizlar iyi haftasonlari dun hastane icin kuvoz susu yaptim pek bi suslu oldukurdelesini biraz daha susledim son halini kuvoz ustundeyken cekicem.
Eki Görüntüle 1625133 Eki Görüntüle 1625134
İnsallah doğunca da böyle olur tontiğim :)Koru bu yanaklari annesi talibi çok olur yemek için
joie nin tam olarak hangisini aldınız? teşekkür ederim bu arada bilgiler için.Dün bütün bebek mağazalarını gezme fırsatı buldum. Biz joie nin pusetini aldık arabasini şuan almayı düşünmüyoruz aracımız olduğu için zaten kıs çocuğu olacak. Ama inceledik joie uç tekerli modeli çok kullanışlı geldi kapanmasida kolay hem de aldıgımiz pusette içine girebiliyor. Park yatakta baby2go ya karar verdik bakım ürünü olarak unıbaby tercih ettik. Bide ateş ölçer ve buhar makinası olarak ta weewell markasını tercih ettik.
Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?Evet yorgan kullanilmiyor uyku tulumu kullaniliyor mothercare den aliyorum , kizim 2 bucuk yasina gelecek onumuzdeki kis yine uyku tulumu alirim.Dogmadan once yaptigimiz yorgan halen dolapta duruyor.
Benim ilk bebgim haziranda dogdu bilemedim ki ben kundak yapip ince bir battaniye orterim evim sicak olur diye dusunuyorum ama kullanmak istersen kullanirsim yalniz ilk dogdugunda cok minik oluyor :) belki biraz daha toparlayinca giydirilebilir.Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?
Annelerr imdat yardım iki gundur aşırı midem yanıyor hele bugün bi geçmek bilmedi suan yemek yemeye bile korkuyorum daha kötü olur diye ne yapsam geçer(
Cnm çok güzel olmuş eline sağlık. Nasıl yaptin ya bende yapmak istiyorum. Boyunu fln kaç cm yaptın tarif eder misin
Annelerr imdat yardım iki gundur aşırı midem yanıyor hele bugün bi geçmek bilmedi suan yemek yemeye bile korkuyorum daha kötü olur diye ne yapsam geçer(
Ne sodalar devirdim bana misin demedi bugün pazar nöbetçi eczane bulmak gerek ama eşim görevde gececiCnm dr bana gaviscon surup vermişti o iyi geliyo. Ya da Soda iç oda rahatlatır.
Nöbetçi eczane bulmak gerek ama eşim gececi bugünRennie cigneme tableti aninda geciriyor benim mide yanmami. Sende eczaneden alip deneyebilirsin.
Nöbetçi eczane bulmak gerek ama eşim gececi bugün
Çok tesekkur ederim canım ben dediklerini deneyeyim yoksa sabahlar olmaz bugün bana :)Yogurt benim mide yanmama iyi geliyordu seftalide ve ilk aylar rennie den once bakkaldan polo naneli sakiz tekerlek gibi olan var ya onu emmek midemi cok rahatlatiyordu bir dene istersen.
Bu arada cuma gunu fatihe gittim aydinli magazasinda tulipaturbani denedim yuzume cok iyi gitti ve oldukca pratik ben cok begendim hatta artik ipek sallari atip bunu takmayi dusunuyorum. Fakat pudra pembesi yoktu magazada. Bende modanisadan siparis vericem.
Çok tesekkur ederim canım ben dediklerini deneyeyim yoksa sabahlar olmaz bugün bana :)
Bana fiyatı pahalı geldi kararsızim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?