2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim evet fiyatlari pahali butceye gore hareket etmek gerekiyor. Ben hep ipek sal alirim bir ipek salda 100 tlden asagi degil bu 135 tl pratikligide cabasi. İki cocuklu tam benlik buldum tak cik :)
Ahahahha ben sözüm de akerden şal almistim 150 TL ye eşim hala dalgasını geçer bi şala 150 TL nasıl verdik diye :))))))))

Ahahahha ben sözüm de akerden şal almistim 150 TL ye eşim hala dalgasını geçer bi şala 150 TL nasıl verdik diye :))))))))

Aydinliya esimle gittim bu turbani denedim bi dogumda takicaksin 150 tl cok degil mi diyor:) bende bu kafamdaki de ayni para hem cok begendim bundan sonra hep bundan takicam dedim adamdaki surat aynen boyle demekki simdiye kadar fiyatini hic bilmiyormus halbuki calismiyorum parasini hep ondan alirim ama farkedememis demekki

Ahahhaha çok guldum yaa supermis ama ben o 150 TL ye aldığım salı sadece sözüm de taktim 20 TL ye aldıklarım daha güzel duruyor valla

Ahahhaha çok guldum yaa supermis ama ben o 150 TL ye aldığım salı sadece sözüm de taktim 20 TL ye aldıklarım daha güzel duruyor valla

Dogrudur canim herkese yakisan farkli iste. Zaten bakimida cok sorunlu onlarin ya elde sıkmadan yikiycan ya da kurutemizleme yaptirican. Miknatis kullanmak lazim igne deliyo vs. vs. Napalim canimiz sagolsun artik

Benimde oyle wala okadar sıkışık bir vaziyette tuvalete gideyorum ama damla damla gsliyor desem yeridir aşağı yekme attıkça idrar torbam yırtılcakmıs gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…