- 13 Haziran 2015
- 786
- 574
- 23
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.381
Ahahahha ben sözüm de akerden şal almistim 150 TL ye eşim hala dalgasını geçer bi şala 150 TL nasıl verdik diye :))))))))Canim evet fiyatlari pahali butceye gore hareket etmek gerekiyor. Ben hep ipek sal alirim bir ipek salda 100 tlden asagi degil bu 135 tl pratikligide cabasi. İki cocuklu tam benlik buldum tak cik :)
Ahahahha ben sözüm de akerden şal almistim 150 TL ye eşim hala dalgasını geçer bi şala 150 TL nasıl verdik diye :))))))))
Ahahhaha çok guldum yaa supermis ama ben o 150 TL ye aldığım salı sadece sözüm de taktim 20 TL ye aldıklarım daha güzel duruyor vallaAydinliya esimle gittim bu turbani denedim bi dogumda takicaksin 150 tl cok degil mi diyor:) bende bu kafamdaki de ayni para hem cok begendim bundan sonra hep bundan takicam dedim adamdaki surat aynen boyledemekki simdiye kadar fiyatini hic bilmiyormus halbuki calismiyorum parasini hep ondan alirim ama farkedememis demekki
Ahahhaha çok guldum yaa supermis ama ben o 150 TL ye aldığım salı sadece sözüm de taktim 20 TL ye aldıklarım daha güzel duruyor valla
Selam arkadaslar nasilsiniz haydim sohbeteeee
E tabi o kadar para verince bakımı da zordurDogrudur canim herkese yakisan farkli iste. Zaten bakimida cok sorunlu onlarin ya elde sıkmadan yikiycan ya da kurutemizleme yaptirican. Miknatis kullanmak lazim igne deliyo vs. vs. Napalim canimiz sagolsun artik
E tabi o kadar para verince bakımı da zordur
HayirrrrrNasil miden gecti mi
2 yudum süt iç çok faydası oluyor fazla içersen gaz yaparAnnelerr imdat yardım iki gundur aşırı midem yanıyor hele bugün bi geçmek bilmedi suan yemek yemeye bile korkuyorum daha kötü olur diye ne yapsam geçer(
Karnim çok çatladı kaşınıyor nolur bi akıl verin dayanamıyorum yara oldu hep
http://mobil.e-bebek.com/joie-gemm-0-13-kg-oto-koltugu_JOI-C0911AFJVA00joie nin tam olarak hangisini aldınız? teşekkür ederim bu arada bilgiler için.
sebamed lierac falan kullandim ise yaramadi zaten derdim catlak degil kasinti cok var ne sursem bilemedim cok kasiniyor.Catlaklar genelde ırsi oluyor. Vucut yapisiyla alakali. Herhangi bir krem kullaniyor musun?
Teşekkür ederim bsktıgım arabada bu gayet fonksiyonlu tavsiye ederimgüle güle kullanın :)
sebamed lierac falan kullandim ise yaramadi zaten derdim catlak degil kasinti cok var ne sursem bilemedim cok kasiniyor.
bizde iyiyiyz çok şükür:) Bu aralar kızçem pek hareketli:))Selam biz iyiyiz cok sukur sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?