2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol cnm teşekkür ederim. İnşallah haftaya gelirim bende. Güzel miydi faydali mi egitim
Güzel di gel bence kegel egzersizinden bahsetti kramp bulantı şişlik haftaya aynı ebe gelecek heralde biara doğum hane servisleri gezdircek

Teyzeleriii bizim yarin kontrolumuz var 33.haftamizin ilk gunu nst dir cati muayenesidir falan yaparmi acaba bu doktorr

İyi geceler kızlar uykusuz mide yanmalı bir gece daha umarım hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur

Bende uyuyamayanlardanim malesf(ne zor yarabbi uyuyamamak agrilar bi yandan sicaklar bi yandan hayirlisiyla gecseydi su gunler

bebekler gelince de uyuyamayacağız sanırım ne güzel artık uyku yok bize

sebamed lierac falan kullandim ise yaramadi zaten derdim catlak degil kasinti cok var ne sursem bilemedim cok kasiniyor.
Canm anca nemlendirici kremlerle avuc icinle masaj yaparak rahatlatablrsn karnin gerildikce kasintin olcakkk yapcak bisey yok iki ay daha sabret :)

Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?
Yeni dogan uyku tulumu var mi ki :))) var sada bnce gerek yok zatenn kat kat battaniye ortuyoruz bunalma girmesn minnacik seyler :)) bn kizima sanirim 7 8 aydan sonra aldim o zaman gonul rahatligiyla kullaniodum icinde kaybolmuo tam oluodu .hoş onu giydirdikten sonrada ustune battaniye atiodum yine ama anne yuregi istee uşuyo zannediyosun ( icine giydikleri de cabasi ))

Ben uykuya cok duskunumdur kendmi bildjm bileli kizimda azmettim onuda dogdugu andan itibaren uykucu yaptim :)))) beraber yatip oglen 12 de kalkioduk ( tabi bello araliklarla emzirmek icin kalkip yine yatagns birakiodum o sorun deill tamamen uyanmasin daa ) onun disinda da zateen oglen uyumasi gerektiginde goturup yatak odasina beesige birakiodum kendisi uyuodu ah ahh canim kizim ya keske bu da oyle olsa :)

İnsallah ablaya benzer buda. Bende kizimda hic uyku sorunu yasamadim ne aglama ne bisey gece mikliyodu memeyi dayiyodum agzina emerken uyuyodu tekrar. Sabahta benle bir uyanirdi. İnsallah ablalarina cekerler.

Günaydın herkese ,

Yorgan konusunda yazışmalar olmuş , ben de English Home'dan Yün yastık ve yorgan alayım diyordum.Almayayım mı , elimde mi kalır acaba , seneye kullanamaz mı ? Fazlası olsun , eksiği olmasın mantığındağım

Kışlık hazır battaniyem yok , ondan alayım o zaman . Kundak battaniye almıştım ama terler mi bilemiyorum , gece yatarken nasıl giydireceğim minicik bebeği üşümesin diye
Uyku tulumu dedikleriniz bunlardan mı ? Daha mı kullanışlı bunlar ?

Günaydın anneler. Rüyamda doğum yaptığımı ve bebeğimi kucağıma aldığımı falan gördüm. Sonlara doğru insan daha bi sabırsız oluyor sanırım. Rabbim hepimize hayırlısıyla o günleri de yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…