- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.401
Güzel di gel bence kegel egzersizinden bahsetti kramp bulantı şişlik haftaya aynı ebe gelecek heralde biara doğum hane servisleri gezdircekSaol cnm teşekkür ederim. İnşallah haftaya gelirim bende. Güzel miydi faydali mi egitim
Mide yanmasına en iyi gelen şey karbonat suymusAnnelerr imdat yardım iki gundur aşırı midem yanıyor hele bugün bi geçmek bilmedi suan yemek yemeye bile korkuyorum daha kötü olur diye ne yapsam geçer(
ben de uyuyamıyorumİyi geceler kızlar uykusuz mide yanmalı bir gece daha umarım hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur
Ben de yatakta gıklaya gıklaya dönüyorum. Midem rahatlasa da bayılıp uyusam.İyi geceler kızlar uykusuz mide yanmalı bir gece daha umarım hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur
Nst ye muhtemelen sokar ama cati muayenesi icin henuz erken benceTeyzeleriii bizim yarin kontrolumuz var 33.haftamizin ilk gunu nst dir cati muayenesidir falan yaparmi acaba bu doktorr
Kasimiyosun dimiKarnim çok çatladı kaşınıyor nolur bi akıl verin dayanamıyorum yara oldu hep
Canm anca nemlendirici kremlerle avuc icinle masaj yaparak rahatlatablrsn karnin gerildikce kasintin olcakkk yapcak bisey yok iki ay daha sabret :)sebamed lierac falan kullandim ise yaramadi zaten derdim catlak degil kasinti cok var ne sursem bilemedim cok kasiniyor.
Yeni dogan uyku tulumu var mi ki :))) var sada bnce gerek yok zatenn kat kat battaniye ortuyoruz bunalma girmesn minnacik seyler :)) bn kizima sanirim 7 8 aydan sonra aldim o zaman gonul rahatligiyla kullaniodum icinde kaybolmuo tam oluodu .hoş onu giydirdikten sonrada ustune battaniye atiodum yine ama anne yuregi istee uşuyo zannediyosun ( icine giydikleri de cabasi ))Ama uyku tulumunuda ilk doğduğu zaman kullanmayız demi?
Ben uykuya cok duskunumdur kendmi bildjm bileli kizimda azmettim onuda dogdugu andan itibaren uykucu yaptim :)))) beraber yatip oglen 12 de kalkioduk ( tabi bello araliklarla emzirmek icin kalkip yine yatagns birakiodum o sorun deill tamamen uyanmasin daa ) onun disinda da zateen oglen uyumasi gerektiginde goturup yatak odasina beesige birakiodum kendisi uyuodu ah ahh canim kizim ya keske bu da oyle olsa :)Hahaha cok guldum cok dogru, ben gunde 2 defa yikaniyordum hicde pis kokmadim.sadece bebegin gaz sancilari olursa insani cok zorluyor ki o da her bebekte yasanmiyor onun disindaki sikintilari uyku gibi bedenen ve ruhen asagi yukari hazir oluyorsun.onlar hic bitmez birde yok yurumeye baslasin zor vs. Gibi seyler soyleyecekler hic kulak asmayin emin olun her 3 ay gectikce dahada kolay oluyor hele yurumeye baslayinca kucaginizdan kurtuluyor ha etrafinda durup takip ediyorsunuz ama kucakta olmasindan cok daha rahat.biraz sabah uykularini ozluyor insan biraz daha gec kalkmayi ama zaman oyle cabuk geciyor ki bir bakiyorsunuz o da gec kalmaya baslamis bu kadar korkunc birsey degil tabiki federkarliklar oluyor.bebeginiz kokusu ve gulumsemesi herseye bedel .En onemlisi sizde o da saglikli olsun gerisi hallolur
Ben uykuya cok duskunumdur kendmi bildjm bileli kizimda azmettim onuda dogdugu andan itibaren uykucu yaptim :)))) beraber yatip oglen 12 de kalkioduk ( tabi bello araliklarla emzirmek icin kalkip yine yatagns birakiodum o sorun deill tamamen uyanmasin daa ) onun disinda da zateen oglen uyumasi gerektiginde goturup yatak odasina beesige birakiodum kendisi uyuodu ah ahh canim kizim ya keske bu da oyle olsa :)
Ne hos dimi.Sen bikac sene daha icinde tutcaksin heraldr cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?