2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim bence soylemelidin ozellikle bebek isteyen arkadasina eger gizledigini anlarsa daha cok uzulur bende o yollardan gectim bebegime tup bebek sayesinde hamile kaldim bence uygun bi dille senden duymasi daha dogru

merhaba canım hoşgeldin allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 6 martta regl olmama gerekiyordu olmadım 8 martta direk kan testi yaptırdım 248 çıkmıştı 14 marttada minicik kesemizi gördük bu hafta kontrole gidicez inşallah :)

günde 8-10 bardak içilmeli diye duymuştum hamilelikte. sıvı alımı çok önemliymiş.

gerçi içiyodum önceden de ama şimdi lavabo sorunum oluyor işte içtikçe.
Siz de cok sıkışıyor musunyz.geceleri wc ye kalkmazdim.simdi hep kalkiyorum

canım öncelikle hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. dün baktırdım ben beta hcg me. 1394 den büyük çıktı canım:)

evet canım bende doktor bulamadım hala orası burası kargasadayımmmmm
ben bebek düşünmeye baaşladıktan sonra doktor araştırmaya başladım hemen. sonra doktorumu buldum çok tatlı çok şirin bir doktor. çok da deneyimli. internette tek bir kötü yorum duymaadım. 7/24 arayabilirsin beni dedi:)

whatsapp ı bile var:)

A yy ınsallah en kısa zamanda bulrum bende sen hangı doktora gıdıyosun cnm nerde

Canım benim ya ,bende bundan önce 1 buçuk aylık düşük yaptığım için aynı derecede tedirginim.Kalp atışını duyunca içim rahatlayacak.Keseyide goremedik henüz alttan da baktırmadim. Bir hafta sonra bakalım dedi çok tedirginim...

bende bugün gidicem doktora bakalım duyabilecek miyiz meleğimin kalp atışlarını..

hanımlar ben folik asit kullanıyordum daha önce bırakmıştım bi ara iki haftadır tekrar başlamıştım ve 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim demin baktım ocak 2015 diyor son kullanma tarihine endişelendim bi an

Bende 16 sinda olmam gerekiyordu olmadim dun evde yaptim cift cikti bugun de bekleyelim dedim yarin kismetse saglik ocaginda yaptirip ogrenecegim insaAllah sagliklidir kuzum

canım öncelikle hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. dün baktırdım ben beta hcg me. 1394 den büyük çıktı canım:)
anladim canm masaAllah bu hafta gozukur o zaman keseniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…