- 17 Aralık 2013
- 143
- 141
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.541
Canim bence soylemelidin ozellikle bebek isteyen arkadasina eger gizledigini anlarsa daha cok uzulur bende o yollardan gectim bebegime tup bebek sayesinde hamile kaldim bence uygun bi dille senden duymasi daha dogruben söyleyemiyorum çünkü beraber çalıştığım arkadaşımda bebek istiyo bir süredir ve olmuyo ikinci aşılamayı yaptırdı o yüzden sanki nispet yapar gibi olur diye düşündüm bir süre daha söyleyemem herhalde
merhaba canım hoşgeldin allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 6 martta regl olmama gerekiyordu olmadım 8 martta direk kan testi yaptırdım 248 çıkmıştı 14 marttada minicik kesemizi gördük bu hafta kontrole gidicez inşallah :)Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
Ben ded eneyim.ins.ise yararkızlar kabızlık için bir formül buldum.günde 1 tane salatalık yemek. Kuru kayisi dan bile daha etkili oldu bende.
Siz de cok sıkışıyor musunyz.geceleri wc ye kalkmazdim.simdi hep kalkiyorumgünde 8-10 bardak içilmeli diye duymuştum hamilelikte. sıvı alımı çok önemliymiş.
gerçi içiyodum önceden de ama şimdi lavabo sorunum oluyor işte içtikçe.
evet canım bende doktor bulamadım hala orası burası kargasadayımmmmmGAZİOSMANPAŞA civarındamı oturuyorsun. orda oturuyorsun hangi doktarı önerirsin ben halaa doktora karar veremedim de
canım öncelikle hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. dün baktırdım ben beta hcg me. 1394 den büyük çıktı canım:)Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
ben geceleri çok sıkışmıyorum canım ama ağrı ile uyanıyorum.. çok kötü oluyo. kramp şeklinde ağrı.Siz de cok sıkışıyor musunyz.geceleri wc ye kalkmazdim.simdi hep kalkiyorum
ben bebek düşünmeye baaşladıktan sonra doktor araştırmaya başladım hemen. sonra doktorumu buldum çok tatlı çok şirin bir doktor. çok da deneyimli. internette tek bir kötü yorum duymaadım. 7/24 arayabilirsin beni dedi:)evet canım bende doktor bulamadım hala orası burası kargasadayımmmmm
ben bebek düşünmeye baaşladıktan sonra doktor araştırmaya başladım hemen. sonra doktorumu buldum çok tatlı çok şirin bir doktor. çok da deneyimli. internette tek bir kötü yorum duymaadım. 7/24 arayabilirsin beni dedi:)
whatsapp ı bile var:)
bende bugün gidicem doktora bakalım duyabilecek miyiz meleğimin kalp atışlarını..Canım benim ya ,bende bundan önce 1 buçuk aylık düşük yaptığım için aynı derecede tedirginim.Kalp atışını duyunca içim rahatlayacak.Keseyide goremedik henüz alttan da baktırmadim. Bir hafta sonra bakalım dedi çok tedirginim...
Hımmm bende de o sıkıntı yok bende kıymet bileyim :) Geçici bunlar sıkacaz dişimizi ne yapalımevet farkındayım ama ağrılarım var işte. gece özellikle. iki üç civarı ağrıdan uyanıyorum. bi saat tuvalette kalıyorum:)
bende bugün doktora gidicem birbirmize yakın hamile kalmışız doktorun söylediklerini paylaşalım istersen bakalım farklılık var mıbende bugün gidicem doktora bakalım duyabilecek miyiz meleğimin kalp atışlarını..
aynen napalım. meleğimiz için herşey feda olsunHımmm bende de o sıkıntı yok bende kıymet bileyim :) Geçici bunlar sıkacaz dişimizi ne yapalım
tabiki olur canım.. benim bugün 4de radevum. ilk muayenem olucak bebişimle. bakaım görebilecek myiiz?bende bugün doktora gidicem birbirmize yakın hamile kalmışız doktorun söylediklerini paylaşalım istersen bakalım farklılık var mı
Bende 16 sinda olmam gerekiyordu olmadim dun evde yaptim cift cikti bugun de bekleyelim dedim yarin kismetse saglik ocaginda yaptirip ogrenecegim insaAllah sagliklidir kuzummerhaba canım hoşgeldin allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben 6 martta regl olmama gerekiyordu olmadım 8 martta direk kan testi yaptırdım 248 çıkmıştı 14 marttada minicik kesemizi gördük bu hafta kontrole gidicez inşallah :)
anladim canm masaAllah bu hafta gozukur o zaman keseniz. :)canım öncelikle hayırlı olsun. umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. dün baktırdım ben beta hcg me. 1394 den büyük çıktı canım:)
benimde aynı şekilde ilk muayene olcak biraz daha beklicektim ama kısmet bugüneymiş 3tetabiki olur canım.. benim bugün 4de radevum. ilk muayenem olucak bebişimle. bakaım görebilecek myiiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?