2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar kaşıntılar için Vaseline markasının aloe vera ve salatalık özlü bir nemlendiricisi var. bana iyi geliyor.. serinletir gibi bir his oluyo o bölgede.. o his de kaşıntıyı alıo..

Reactions: NFZ
Sen doktoruna bi sor bence canim oyke ufak tefek agrilar olabilirde ne bileyim o kadar seni zorluyosa de bi doktoruna bence

2 hafta sonra kontrolüm var, gıttıgımde sorucam canım ama anormal olduğunu sanmıyorum, baya araştırdım normalmıs ama cok acı verıyor ınsana...catı kemıklerı açılıyormuş onların acısı agrısıymıs...

evet aynen ıstırahat gerekiyor...ne kadar yorulursam o kadar cok ağrıyor...yuruyus ıyı geliyor ama gecen gun carsıya gıttım 1 saat falan dolandım, eve ağrısından zor dondum, bır ara oturup eşimi çağıracaktım gel benı al dıye de eve kadar zar zor yurudum...sonra o aksam fena agrı cektım, ozurlu gıbı yurudum yıne evde...sana da Allah kolaylık versın canım. ben kendım sezaryen olmak ıstıyorum, fıkrımın degısecegını sanmıyorum canım ama bakalım belkı farklı bır durum olacak

erken doğum belırtısı olarak yazmıyor canım ınternette. ben yıne kontrole gıttıgımde doktoruma sorucam ama araştırdığım kadarıyla normal bır durummuş senın ağrıların da cok mu?

Selam kızlarrr

tatlım ben pendik bölge selda hanımda yapıcam
böyle birbirimize yakın olduğumuz üyecanlar varmı burda:)
hiç görüşüyormusunuz zira ben ilk kızımda 2009 nisann annesiydim hala görüşüyoruz kızlarla

Slm kızlar doğumu hangi hastanede hangi Dr ile yapacaksınız eemsey hasthastanesinde yapacak var mi

Neler var :)) bana söylesene söz kimseye demem :))) benim fide den başka bi fikrim yok :))

Biraz geç görmüşüm kusura bakma:) VAlla benimde çok bi fikrim yok bakıyorum çevreme öyle..Genelde kokulu taş , ya da süsülü şeker kutuları vs. görüyorum. Netleşmiş bişey yok yani kafamda.

günaydın hatunlar gününüz güzel geçsin artık ağrılar sızılar normal desekte başımıza geldiğinde endişe etmekten geri kalamıyoruz maalesef..
benimde çatıda ve vajinada ağrılarım var...
bazen karnımı acıtan ağrılar da oluyor..
gece sağa sola dönmesi zulüm..
namıssız kuyruk sokumuma değinmiyorum bile..
bir de sıcaklar ah o sıcaklar ,hayatımı kararttı boynum kapkara terden yandı gece inleyerek bir kalkıyorum tamam uyku artık hak getire ,bir yandan vıcık vıcık terliyorum fenalık basıyor diğer yandan bir esinti geliyor donduruyor Allah verede hastalanmasam...
ha bir de şu meşhur nefes,midem artık göğsümde reflüden bol bol yanan bir gırtlak var zaten onla baş etmeye çalışırken aniden gelen kısa süreli çarpıntı nakavt vuruşunu yapıyor son olarak ve parkbyull malup.

Günaydın canlar.
Hepimizin bir sürü benzer şikayetleri var zaman azaldi bebeklerin yerleri daraldi.cok şükür onlari verene.insallah bu günlerde saglicakla geçecek. Allah sabir dayanma gücü versin hepimize

kızlar benim bir sorum olacak:)
bambu beşik aldım benim kıza...bebek beşik tekstilinde yatacak onu anladım...ama terleyecek, belki çişi kakası bulaşacak kusacak bir şey olacak vs...kirlenecek yani...
beşik tekstilinin üzerine ayrıca bir penye battaniye mi koyacağız?
acaba diyorum beşiğin içinin ölçüsünü alayım da pamuklu kalın kumaştan 2-3 tane örtü gibi bir şey mi diktireyim? sık sık yıkarım kuzum temiz temiz yatar içinde?

canım sendeki belirtiler bende de var aynen
sanki beni yazmışsın gibi hissettim...
Allah sabır versin zor günler geçiriyoruz...son aylardan çok korkuyorum gittikçe kötüleşiyor durumumuz...

canım sendeki belirtiler bende de var aynen
sanki beni yazmışsın gibi hissettim...
Allah sabır versin zor günler geçiriyoruz...son aylardan çok korkuyorum gittikçe kötüleşiyor durumumuz...
gel bir de bana sor
eşim polis olunca bir gün eve geliyor bir gün gecede evde değil akşam altıda gidiyor acayip tedirgin oluyorum yemin ederim..son aylar ne halt edecem diyorum..Allah yardım etsin..bak şu an midem boğazıma dayandı..öyle böyle zaman geçecek anne olmak kolay değil değil mi

Allah kolaylık versin canım...ben de genelde yalnızım, yalnız çekiyorum sıkıntılarımı...
tabii ki bir şekilde zaman geçecek, 5,5 aya kadar mide bulantısı cektım, artık geçmez bu böyle 9 ay sürecek dıyodum kabullenmıstım artık...sımdı de böyle yasamayı kabul edıcez mecbur

benim 24-25 e kadar keza daha rahat geçti,sadece nefes darlığı vardı bulantım 14-15. haftada bitmişti şükür çok nadir oluyordu son 5-6 haftadır arttı sıkıntılarım sanırım daha da artacak..hayır artsın mevzu değilde ben anksiyeteliyim

kızlar sleepy den bana geçen hafta numune gelmişti şimdi iki kutu daha gelmiş paketi açıp bakmadım bir şey olur mu ki açayım mı bilemedim ki

benim yengem negatif abim pozitifdi ilk doğum sonrası ona iğne yapıldı hepsi buydu yani.. Bizde de ben pozitifim eşim negatif ama enne pozitif olunca sorun olmayacağı için bizde sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…