- 20 Ocak 2015
- 201
- 184
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.421
Canm anca nemlendirici kremlerle avuc icinle masaj yaparak rahatlatablrsn karnin gerildikce kasintin olcakkk yapcak bisey yok iki ay daha sabret :)
Sen doktoruna bi sor bence canim oyke ufak tefek agrilar olabilirde ne bileyim o kadar seni zorluyosa de bi doktoruna bence
evet aynen ıstırahat gerekiyor...ne kadar yorulursam o kadar cok ağrıyor...yuruyus ıyı geliyor ama gecen gun carsıya gıttım 1 saat falan dolandım, eve ağrısından zor dondum, bır ara oturup eşimi çağıracaktım gel benı al dıye de eve kadar zar zor yurudum...sonra o aksam fena agrı cektım, ozurlu gıbı yurudum yıne evde...sana da Allah kolaylık versın canım. ben kendım sezaryen olmak ıstıyorum, fıkrımın degısecegını sanmıyorum canım ama bakalım belkı farklı bır durum olacakTeşekkür ederim cnm bilgi için evet okudum nette biraz araştırdım aynen yazılanların cogu oluyor demekki normal yaşadıklarımız istirahat edince biraz hafifliyor sende fazla yorulmamaya calış , hem bakarsın sezeryan olmanızada gerek kalmaz dimi normal dogum daha kolay olacaktır belki sizin için
Canim benimde basladi 1,2 hafta once.
Yuruyemez hale geldim resmen,yaakta saga sola ddonmek,ayaga kalkmak cok zor.
Backlarimin arasina yastik koyuyorum sanki iyimi geliyor ne.
Bu agrilar dogum sirasindada olurmu acaba, insan bacaklarini ayiramiyorki :/
kesınlıkle yastık destegı cok ıyı geliyor
aynen ben de yatakta dönerken, yataktan, oturduğum yerden kalkarken nasıl acı cekıyorum...
bazen az agrı oluyor bazen ayağa kalkıp yurudugumde ağlamak ıstıyorum...yanı bı hafıflıyor bır artıyor...
doğum sırasında ne olur bılmıyorum valla ama şuan bu cektıgımız kemıklerın doğum kanalını hazırlamasıymış, doğuma kadar hazırlar herhalde
Erken dogum belrtisi degildir degilmi,kontrole gittigimde sormustum oliyor oyle agri dendi ve oyle kapandi konu.
Slm kızlar doğumu hangi hastanede hangi Dr ile yapacaksınız eemsey hasthastanesinde yapacak var mi
Neler var :)) bana söylesene söz kimseye demem :))) benim fide den başka bi fikrim yok :))
günaydın hatunlar gününüz güzel geçsin artık ağrılar sızılar normal desekte başımıza geldiğinde endişe etmekten geri kalamıyoruz maalesef..
benimde çatıda ve vajinada ağrılarım var...
bazen karnımı acıtan ağrılar da oluyor..
gece sağa sola dönmesi zulüm..
namıssız kuyruk sokumuma değinmiyorum bile..
bir de sıcaklar ah o sıcaklar ,hayatımı kararttı boynum kapkara terden yandı gece inleyerek bir kalkıyorum tamam uyku artık hak getire ,bir yandan vıcık vıcık terliyorum fenalık basıyor diğer yandan bir esinti geliyor donduruyor Allah verede hastalanmasam...
ha bir de şu meşhur nefes,midem artık göğsümde reflüden bol bol yanan bir gırtlak var zaten onla baş etmeye çalışırken aniden gelen kısa süreli çarpıntı nakavt vuruşunu yapıyor son olarak ve parkbyull malup.
gel bir de bana sor
canım sendeki belirtiler bende de var aynen
sanki beni yazmışsın gibi hissettim...
Allah sabır versin zor günler geçiriyoruz...son aylardan çok korkuyorum gittikçe kötüleşiyor durumumuz...
gel bir de bana sor
eşim polis olunca bir gün eve geliyor bir gün gecede evde değil akşam altıda gidiyor acayip tedirgin oluyorum yemin ederim..son aylar ne halt edecem diyorum..Allah yardım etsin..bak şu an midem boğazıma dayandı..öyle böyle zaman geçecek anne olmak kolay değil değil mi
benim 24-25 e kadar keza daha rahat geçti,sadece nefes darlığı vardı bulantım 14-15. haftada bitmişti şükür çok nadir oluyordu son 5-6 haftadır arttı sıkıntılarım sanırım daha da artacak..hayır artsın mevzu değilde ben anksiyeteliyimAllah kolaylık versin canım...ben de genelde yalnızım, yalnız çekiyorum sıkıntılarımı...
tabii ki bir şekilde zaman geçecek, 5,5 aya kadar mide bulantısı cektım, artık geçmez bu böyle 9 ay sürecek dıyodum kabullenmıstım artık...sımdı de böyle yasamayı kabul edıcez mecbur
İnstagramda pembelimembeli diye bakarsan bunlar ordan. Yurtdisinada gonderim yapiyorlar sen ye canim ne olacak:) yarasin
sebamed lierac falan kullandim ise yaramadi zaten derdim catlak degil kasinti cok var ne sursem bilemedim cok kasiniyor.
Bende pendik sifa da düşünüyorum doğumu :)Selam kızlarrr
tatlım ben pendik bölge selda hanımda yapıcam
böyle birbirimize yakın olduğumuz üyecanlar varmı burda:)
hiç görüşüyormusunuz zira ben ilk kızımda 2009 nisann annesiydim hala görüşüyoruz kızlarla
Siz fiyat sordunuz mu acaba? Görünce benimde çok hoşuma gitti bunlar :)
ben hala anlayamıyorum bizimde kan uyuşmazlığımız var a negatif benim kanım eşiminde a pozitif madem böyle bir durum var bize neden bu testlerden yapmadılar..bu işte ya bir iş var ya da ben Allaha emanet hamilelik yaşıyorum
Sordum ben siparisle ilgilide konustum, 30 lu tacli olan set 50 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?