- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.441
Teşekkürler canım. Fiyatı da uygun gibi geldi bana..Tadlarıda güzeldir umarım.
benim 24-25 e kadar keza daha rahat geçti,sadece nefes darlığı vardı bulantım 14-15. haftada bitmişti şükür çok nadir oluyordu son 5-6 haftadır arttı sıkıntılarım sanırım daha da artacak..hayır artsın mevzu değilde ben anksiyeteliyim
sağol canım. evet ben ağrıları tarif edince doktorda derin ven trombozundan şüphelendi.
ultrason yapan doktorda dogumdan 3 ay sonra tekrar gel yine daha ayrıntılı bakalım dedi.
ıkınarak bakılıyormuş ayrıntılı ama şu an risli olabilir yapmayalım dedi.
dediğin gibi pıhtı rıskı oluyormuş.
benim babamdada damar tıkanıklığı var. inşallah cıkmaz öyle birşey.
Evet fiyatlari uygun. Ama soyle birseyde var tac sekilli kesme aparatlari var minik onlardan alip seker hamurunu kesip her lokumun ustunede yapistirilabilir ama ugrasmak istemeyenler icin makul oluyor.
Evet bunlar canım ama yeni doğan için büyük olur işte bunlarda. Yorgana gelince ilk aylar için kullanmayın diyorlar sonra kullanırız yine ya. Peluş battaniyelerden al sıcak tutar onlardaGünaydın herkese ,
Yorgan konusunda yazışmalar olmuş , ben de English Home'dan Yün yastık ve yorgan alayım diyordum.Almayayım mı , elimde mi kalır acaba , seneye kullanamaz mı ? Fazlası olsun , eksiği olmasın mantığındağım
Kışlık hazır battaniyem yok , ondan alayım o zaman . Kundak battaniye almıştım ama terler mi bilemiyorum , gece yatarken nasıl giydireceğim minicik bebeği üşümesin diye
Uyku tulumu dedikleriniz bunlardan mı ? Daha mı kullanışlı bunlar ?
Eki Görüntüle 1625869
Ben henuz bastirmadim ama internette fotomagnet diye bir site var bayag uyguna basiyor oraya yaptiricam.kızlar etiketi nereye bastirdiniz
Sağol canimBen henuz bastirmadim ama internette fotomagnet diye bir site var bayag uyguna basiyor oraya yaptiricam.
Benim doktorum 33.haftada çatı muayenesine başlıcaz demişti :/Teyzeleriii bizim yarin kontrolumuz var 33.haftamizin ilk gunu nst dir cati muayenesidir falan yaparmi acaba bu doktorr
Benim doktorum 33.haftada çatı muayenesine başlıcaz demişti :/
aleykum selam canim soguk olmaz olurmu sonbahar tam geldi ve ben evde kaloriferleri yakiyorum artik gece usuyoruz bugun 10 dere sicaklik gunes var ama kendini isitiyor anca:) dikkat et sende son aylara girdik bide grip salgini ile ugrasmayalim :) zaten kuzeyde oldugumuz icin kisin eksi 30 lari goruyoruz burda .Slm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
canim burada uyku tulumu kullaniyorlar genelde oglumda almistim ama hic kullanmadim bundada alsam kullanirmiyim diye tereddutdeyim, ikeadan almistim ben uyku tulumunu.Kızlar cuma günü dogumla ve bebekle ilgili bilgiler vermek üzere bir hemşire geldi evimize önemli olanları yazayım sizede.
Ben yorgan almayı düşünüyordum fakat yorganin sağlıklı olmayacağını altında nefessiz kalabileceğini o yüzden battaniye kullaniminin daha sağlıklı olacağını soyledi.
Bebeği emzirmek için yatağından alınca yeri soguyor ya onu engellemek için kucağına alinca sıcak su torbasını yattığı yere koy ki yerine geri yatırinca üşüyüp gaz olmasın dedi.
2 adet ateş ölçer lazimmış biri bebege, biride bizim için.
Hastane için altı kaymayan içi tüylü ev ayakkabıları varya mutlaka onlardan giy dedi
Şimdilik bunlar aklımda kaldi
selam herkese kizlar nasilsiniz safak kac?
bizim 63 plaka olarak sanliurfadayiz.
cok az kaldi artik gunleri sayiyoruz
dunden beri bulantim varneden oluyorki
37 den önce çatıyı yapan doktorun tek amacı doğumu başlatıp sezeryan yapmaktır diye biliyorum..Benim doktorum 33.haftada çatı muayenesine başlıcaz demişti :/
Benimde 64:) 63 esimin memleketi yarin 63 gun kalmis oluyor bizimde. Usutuyor musun acaba? Ben dun sabah cok kotu oldum mide bulantisi kusma ishal feci bir karin agrisi yasadim. Devam etseydi hastaneye gidecektim. Oglene dogru gecti cok sukur. Sanirim bir gece once herseyi karistirip yemistim ondan oldu:)
ayyy bi bitmedi su bulantilar ya dogurcaz hala bulanti cekiyoruzMide bulantısı özellikle sabahlari bende de oluyor 3 gundur öğürtülüyüm
Benim doktorum 33.haftada çatı muayenesine başlıcaz demişti :/
canim magnet basimi yazıyor sitedeBen henuz bastirmadim ama internette fotomagnet diye bir site var bayag uyguna basiyor oraya yaptiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?