2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teşekkürler canım. Fiyatı da uygun gibi geldi bana..Tadlarıda güzeldir umarım.

Evet fiyatlari uygun. Ama soyle birseyde var tac sekilli kesme aparatlari var minik onlardan alip seker hamurunu kesip her lokumun ustunede yapistirilabilir ama ugrasmak istemeyenler icin makul oluyor.

ne güzel senınkı erken bıtmıs:)
ayy cok güldüm yaa ben de daralmaya sıkıntıya gelemem valla...bir de üstüne iş sıkıntısı...offf

Canım başın sağolsun öncelikle..Eşin içinde oldukça zor bir dönem.Bi yandan bebek geliyor olması onun içinde iyi olacaktır ama bu arada sana da daha fazla yük düşüyor elbette.Allah kolaylık versin.

Bacaklardan bahsedince bende şişme oluyor özellikle sağ bacağımda. Sanki diz kapağıma lastik geçirmişim gibi aşağıya bi uyuşma ve bilek kısımlarında da tatlı bir kaşınma oluyor..Benimde zaten varis için müsait bir yapım var. Rahim dışında vardı varis bacakta gözle görülür bir damar yok ama şüpheleniyorum da elbette. Doğum sonrası kontrole gideyim bende. Damar cerrahisine mi gidliyor bunun için ?

Evet fiyatlari uygun. Ama soyle birseyde var tac sekilli kesme aparatlari var minik onlardan alip seker hamurunu kesip her lokumun ustunede yapistirilabilir ama ugrasmak istemeyenler icin makul oluyor.

Aynen canım uğraşamam ben..Çok çok halsizim. Ayrıca 37. haftaya kadar da çalışacağım. Hazır ufak ikramlar almayı planlıyorum

ay hesaplaması yapayanlara bilgi ekliyorum arkadaşlar!!!!

4 veya 5 haftalık hamileliklere 1 aylık denir
8 veya 9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12 veya 13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16 veya 17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20 veya 21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24 veya 25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28 veya 29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32 veya 33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün olarak ifade edilen, yani toplam 280 gün tamamlanmıştır. Bu da 40 hafta olarak karşımıza çıkar.

Yeniden ifade edecek olursak, hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorular ile boşuna boşuna kafanızı karıştırmayın. Bu durumda asıl önemli olan şey, ay hesabı değil hafta hesabıdır. Bunun sebebi ise hamilelik dönemi içerisinde her şey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır.

Hamilelik dönemi, toplam 40 hafta olarak kabul edilir. Doğumların büyük bir kısmı da, 38 ile 40 hafta arasında tamamlanır. Doğum günü geçen kişilerde, 41 haftanın içerisinde doğum gerçekleşir. Bunların hesaplanacağı esnada ise, son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.

kaynak: jinekoloji.co

Evet bunlar canım ama yeni doğan için büyük olur işte bunlarda. Yorgana gelince ilk aylar için kullanmayın diyorlar sonra kullanırız yine ya. Peluş battaniyelerden al sıcak tutar onlarda

Slm canım sizin oralarda sogukmu ya , Hollanda iyi soğuk ve yağmurlu
aleykum selam canim soguk olmaz olurmu sonbahar tam geldi ve ben evde kaloriferleri yakiyorum artik gece usuyoruz bugun 10 dere sicaklik gunes var ama kendini isitiyor anca:) dikkat et sende son aylara girdik bide grip salgini ile ugrasmayalim :) zaten kuzeyde oldugumuz icin kisin eksi 30 lari goruyoruz burda .

canim burada uyku tulumu kullaniyorlar genelde oglumda almistim ama hic kullanmadim bundada alsam kullanirmiyim diye tereddutdeyim, ikeadan almistim ben uyku tulumunu.
alti kaymayan ici pamuklu ev ayakkabisini bende netten siparis verecem cok kullanisli oluyor.

selam herkese kizlar nasilsiniz safak kac?
bizim 63 plaka olarak sanliurfadayiz.
cok az kaldi artik gunleri sayiyoruz

dunden beri bulantim var neden oluyorki

selam herkese kizlar nasilsiniz safak kac?
bizim 63 plaka olarak sanliurfadayiz.
cok az kaldi artik gunleri sayiyoruz

dunden beri bulantim var neden oluyorki

Benimde 64:) 63 esimin memleketi yarin 63 gun kalmis oluyor bizimde. Usutuyor musun acaba? Ben dun sabah cok kotu oldum mide bulantisi kusma ishal feci bir karin agrisi yasadim. Devam etseydi hastaneye gidecektim. Oglene dogru gecti cok sukur. Sanirim bir gece once herseyi karistirip yemistim ondan oldu:)

senin nasil 64 oluyor canim sen benden oncesin
turkiyedeki gebelik takvimi 12 kasim diyordu buradaki 15 kasim ama ultrasonda 3 gun onde gittigi icin buradakiler 12 kasim dedi turkiyedeki hesaplamaya gore ise 9 kasim gorunuyor ben turkiyedeki hesaplamaya gore yapiyorum daha onde oldugu icin :)
dun pizza ve ardindan kek yemistim keki fazla kacirdim galiba cok kotu oldum ik aylarda yasadigim bulantilar aklima geldi usutmuste olabiirim gece usuyorum ozellikle .

Mide bulantısı özellikle sabahlari bende de oluyor 3 gundur öğürtülüyüm
ayyy bi bitmedi su bulantilar ya dogurcaz hala bulanti cekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…